Audio

 
 
Vreme Naslov Velicina Dugorocnost Preuzmi
2020-08-07 14:49:00 Selimi: Ka pasur interesim nga institucionet relevante për këtë koncept-dokument 623.14 KB 00:39
2020-08-07 14:30:15 Mustafa: Me Ministrinë e Financave po hulumtojmë mekanizmat për jetësimin e fondit të për sigurime bujqësore 661.90 KB 00:42
2020-08-07 14:30:13 Mustafa: Kemi ndarë përafërsisht 2 milionë euro 530.77 KB 00:33
2020-08-07 14:22:45 Qytetari: Na ka ra me pritë ka një gjysmë ore 317.85 KB 00:20
2020-08-07 14:22:45 Fazliu: Me të humb tiketa t’i merrnin nga 5 euro 436.76 KB 00:27
2020-08-07 14:22:42 Gashi: Kërkush nuk vjen për qejf të paguaj hyrje 246.54 KB 00:15
2020-08-07 14:16:32 Ismaili: Çka me ju thanë atyre, shoqatë humanitare nuk janë 605.70 KB 00:38
2020-08-07 14:16:32 Zemaj: Më vjen keq për gjuhën e përdorur dhe mënyrën e sjelljes së tij 764.11 KB 00:48
2020-08-07 14:16:31 Zemaj: Ju lus të reflektoni mbi gjendjen dhe aktualitetin 508.77 KB 00:32
2020-08-07 13:44:09 Reçica: Ofrojmë shërbime përmes 9 qendrave strehimore 646.01 KB 00:41
2020-08-07 13:44:08 Musliu: Urgjent kërkoj të ndahet një fond për fëmijët që janë viktimë e dhunës në familje 514.88 KB 00:32
2020-08-07 13:30:07 Pacolli: Ky koordinator ose po ngopë për egon e tij me udhëtimet ose po iu bënë freskë projekteve të Thaçit 688.37 KB 00:43
2020-08-07 13:30:07 Pacolli: Mocion mosbesimi duhet për një qeveri që e gjunjëzoi Kosovën në arenën ndërkombëtare 891.98 KB 00:56
2020-08-07 13:21:19 Shala: Qeveria t’i marrë parasysh rekomandimet e bizneseve 900.20 KB 00:57
2020-08-07 13:21:17 Ibrahimi: I kemi dërguar propozimet tona për projektligjin e rimëkëmbjes ekonomike 574.00 KB 00:36
2020-08-07 13:17:35 Zymberi: Nuk e meritojmë këtë trajtim si sportistë nga shteti 482.33 KB 00:30
2020-08-07 13:17:35 Nuhiu: Kam besim te skuadra ime 637.08 KB 00:40
2020-08-07 13:17:33 Zymberi: Kemi vendosur të mos bëjmë asnjë transferim 486.44 KB 00:30
2020-08-07 13:17:32 Limani: Jemi përgatitur maksimalisht 530.39 KB 00:33
2020-08-07 13:08:27 Berisha: Shpresojmë që shpejt të vendoset emri I Elizabeta Hasanit në memorial 1.43 MB 01:29
2020-08-07 13:08:26 Kinolli: Kryetari I Mitrovicës më njoftoi se për shkak të mungesës së informacioneve nuk është vendosur emri I Elizabeta Hasanit në kompleksin memorial 788.88 KB 00:50
2020-08-07 12:34:59 Selimi: Statistikat nga COVID-19 janë statistika lufte 1.38 MB 01:25
2020-08-07 12:34:58 Selimi: Iu ftojmë ta mbështesni mocionin e VV-së për t’i dhënë fund kësaj qeverisje të papërgjegjshme 1.62 MB 01:41
2020-08-07 11:53:30 Murtezaj: Rënia e qarkullimit të bizneseve ka rënë për 833 milionë euro 549.35 KB 00:34
2020-08-07 11:53:30 Murtezaj: është ende herët të dihen shifrat për bizneset e mbyllura dhe rënie të punësimit 1.13 MB 01:10
2020-08-07 11:53:30 Murtezaj: 23.5 milionë euro kemi më pak të hyra në ATK 775.08 KB 00:49
2020-08-07 11:10:48 Kusari-Lila: Në mungesë kuorumit dhe serioziteti të deputetëve anulohet mbledhja e sotme 441.24 KB 00:28
2020-08-06 19:11:48 Mustafa: Koalicioni qeverisës është mjaft stabil 89.32 KB 00:05
2020-08-06 18:43:03 Rugova: Po shohim mundësinë e kompensimit të dëmeve 555.54 KB 00:35
2020-08-06 18:43:03 Avdija: Më së shumti është dëmtuar preshi 737.82 KB 00:46
2020-08-06 18:43:02 Mustafa: Brenda mundësive buxhetore do të nxjerrim vendim për të kompensuar pjesërisht dëmet 217.10 KB 00:13
2020-08-06 18:43:01 Krasniqi: Dëmet janë diku 3000-3500 euro 220.36 KB 00:13
2020-08-06 17:37:28 Krasniqi: Në javën e ardhshme pritet të përfundojnë pagesat e pakos emergjente 637.77 KB 00:40
2020-08-06 16:11:56 Shala: Nisma nuk e përkrah mocionin e ngritur nga Lëvizja Vetëvendosje 207.43 KB 00:12
2020-08-06 15:39:41 Selmanaj: Nuk mendoj që do i kenë votat 736.14 KB 00:46
2020-08-06 15:39:40 Selmanaj: Presim që LDK të reflektoj karshi shqetësimeve tona 252.94 KB 00:15
2020-08-06 15:19:56 Hamza: Si shkresë do e trajtojmë pastaj do dalim me qëndrim 640.13 KB 00:40
2020-08-06 14:03:41 Shkodra: Kemi pasur disa intervenime 466.10 KB 00:29
2020-08-06 14:03:41 Shkodra: Zjarrfikësit të gatshëm për intervenim 24/7 232.85 KB 00:14
2020-08-06 14:02:39 Nagavci: Kjo qeveri e katastrofës humanitare drejt të cilës po e çon vendin, duhet të shkojë 884.65 KB 00:56
2020-08-06 14:02:37 Selimi: Situata është e rëndë, prandaj jemi në kërkim të rrëzimit të qeverisë aktuale 978.22 KB 01:02
2020-08-06 14:02:37 Selimi: Presim reflektimin e PDK-së për mocionin 992.79 KB 01:03
2020-08-06 13:46:15 Kastrati: Shkolla e muzikës do të hapet në Kamenicë 643.22 KB 00:40
2020-08-06 13:46:15 Ivanoviq: Biseduam për shkëmbimin e përvojave në luftën kundër pandemisë COVID-19 756.10 KB 00:48
2020-08-06 13:46:14 Haziri: Ne i kemi problemet e njëjta në territore të ndara 689.32 KB 00:43
2020-08-06 13:22:11 Abrashi: Dy projekte madhore do të fillojnë shumë shpejt 1.48 MB 01:32
2020-08-06 13:22:10 Veliu: Jam i kënaqur me atë se çfarë dëgjova nga kryetari 1.18 MB 01:13
2020-08-06 13:22:10 Rugova: Biseduam gjerë e gjatë për problemet rreth pandeminë Covid-19 1.69 MB 01:45
2020-08-05 19:03:01 Tahiri: Sigurimi duhet t’i mbulojë dëmet nga breshëri 565.81 KB 00:35
2020-08-05 19:03:01 Rusinovci: Qeveria duhet ta stimulojë kulturën bujqësore 760.06 KB 00:48
 
 
 
 
Zatvori Fajll koji pokusavate da preuzmete ne postoji ili nemate prava da ga preuzmete!