Audio

 
 
Vreme Naslov Velicina Dugorocnost Preuzmi
2020-08-08 13:30:55 Krasniqi: Nuk t’i jep barnat që t’i ka shkruar mjeku, t’i ndryshon 355.66 KB 00:22
2020-08-08 13:30:54 Gegaj: Çmimi nuk varet prej farmacistëve por prej furnizuesve 250.59 KB 00:15
2020-08-08 13:12:54 Azemi: Punëtorët që kanë qenë të infektuar, janë paguar vetëm më gjysmën e pagës 802.39 KB 00:51
2020-08-08 13:12:52 Azemi: Punëtorët kanë humbur besimin në institucionet tona 853.01 KB 00:54
2020-08-08 12:30:32 Mustafa: Diskutuam për përballjen me pandeminë 209.91 KB 00:13
2020-08-08 12:30:31 Zemaj: Qytetarët e luginës së Preshevës të trajtohen pa dallime 224.98 KB 00:14
2020-08-08 12:30:30 Zemaj: Kujdesi për shëndetin duhet të përfshij të gjithë shqiptarët kudo që janë 556.05 KB 00:35
2020-08-08 11:40:24 Krasniqi: Në javën e ardhshme përfundojnë pagesat e pakos emergjente 628.42 KB 00:39
2020-08-08 11:40:23 Krasniqi: Prioritet në rend të parë është shëndeti i njerëzve dhe ai ekonomik 1,023.52 KB 01:05
2020-08-08 11:40:23 Krasniqi: Ka shkurtime për ushtrinë, por ato mjete mund të sigurohen nëse zhvillohen projektet e FSK-së 1.41 MB 01:28
2020-08-08 10:43:19 Kurtishi:Tek femrat dominon kanceri i gjirit, tek meshkujt ai i mushkërive 1,003.02 KB 01:03
2020-08-08 10:43:18 Kurtishi:Në muajt e fundit janë shtuar rastet kur pacientët me kancer janë prekur nga COVID-19 502.25 KB 00:31
2020-08-08 10:43:18 Kurtishi: Deri tani i kemi ofruar mbi 100 mijë shërbime 847.39 KB 00:53
2020-08-08 10:43:18 Kurtishi: Këtë vit kemi deri 15 për qind më pak raste të reja me kancer 725.88 KB 00:46
2020-08-08 10:22:59 Mjeku: Bordet janë shkarkuar pse nuk kanë pranuar me emërua persona të caktuar 1.27 MB 01:19
2020-08-08 10:22:58 Kadriaj: Ndërrimi i bordeve jashtëzakonisht i dëmshëm për ndërmarrjet publike 1.07 MB 01:06
2020-08-08 10:22:57 Hoxha: Qeveria t’i mbajë larg duart nga ndërmarrjet publike 760.49 KB 00:48
2020-08-07 22:47:37 Krasniqi: Është absurd, nuk përdorim UÇK-në për ta cenuar lirinë e qytetarëve 1.55 MB 01:36
2020-08-07 22:20:46 Xhemajli: Moj e mira nëpër talla në kallabullat njihet budalla 854.52 KB 00:54
2020-08-07 21:59:12 Osmani: Ligji po ndërtohet mbi paragjykimin se duhet ta mbrojmë UÇK-në 872.03 KB 00:55
2020-08-07 21:59:11 Osmani: Ka kontradiktë në këtë ligj 1.22 MB 01:16
2020-08-07 21:59:09 Osmani: Nga kush po rrezikohesh UCK-ja? 909.49 KB 00:58
2020-08-07 21:32:59 Haxhiu: A i jeni nënshtruar presionit të ndërkombëtarve? 826.01 KB 00:52
2020-08-07 21:32:58 Aliu: Vlerë ka prodhuar dëshmori dhe e ka përmbyllen jetën e tij 685.11 KB 00:43
2020-08-07 21:32:58 Haxhiu: Në preambulën e shpalljes së pavarësisë vlerësohet sakrifica e popullit shqiptar 1.16 MB 01:12
2020-08-07 20:13:56 Bunjaku: Ne kërkojmë të bëhen ndryshime specifike në këtë projektligj 729.49 KB 00:46
2020-08-07 20:13:56 Bunjaku: I marrim me shqetësim deklaratat e përfaqësuesve të BE-së 545.43 KB 00:34
2020-08-07 20:08:26 Haxhiu: Ky ligj nuk është për poena politik 374.39 KB 00:23
2020-08-07 19:52:52 Selimi: Kjo nismë e ka një hile 1.09 MB 01:07
2020-08-07 19:52:51 Selimi: Nga kush rrezikohet UÇK-ja? 885.51 KB 00:56
2020-08-07 19:41:29 Bytyqi: Ky ligj nuk paraqet kërcënim për asnjë qytetar të Kosovës 324.34 KB 00:20
2020-08-07 19:41:28 Bytyqi: Nuk është ligji më i mirë, po qëllimi është i mirë 726.69 KB 00:46
2020-08-07 19:08:23 Tahiri: Dështimi i këtyre dy kryeministrave i ka kushtuar Kosovës 1.07 MB 01:06
2020-08-07 19:08:22 Tahiri: Në asnjë rrethanë nuk do të kisha pranuar që të jem pjesë e listës garuese 261.59 KB 00:16
2020-08-07 19:08:22 Tahiri: Në raport me Avdullah Hotin nuk mund të marr seriozisht 317.38 KB 00:20
2020-08-07 19:08:21 Kusari-Lila: Me abuzua me fakte është me të vërtetë është e pamoralshme dhe e pandërgjegjshme 166.70 KB 00:10
2020-08-07 19:08:21 Tahiri: Sot është e pamoralshme dhe e pandershme të kërkosh votën 808.09 KB 00:51
2020-08-07 18:20:07 Haxhiu: Ky ligj ka pasur mundësi që të votohet shumë më herët 640.65 KB 00:40
2020-08-07 18:20:06 Nagavci: LVV mbështet tërësisht këtë projektligj 535.65 KB 00:34
2020-08-07 18:20:05 Hyseni:LDK e përkrah këtë projektligj 540.06 KB 00:34
2020-08-07 18:20:05 Reshitaj: AAK përkrahë në parim këtë projektligj 182.18 KB 00:11
2020-08-07 17:19:24 Krasniqi: Kemi 623 pacientë të spitalizuar, gjendja e tyre është e rënduar 999.98 KB 01:03
2020-08-07 17:19:22 Zemaj: Kanë aplikuar 123 institucione private shëndetësore 700.63 KB 00:44
2020-08-07 17:19:21 Ramadani: Në 24 orët e fundit kanë rezultuar 171 raste pozitive 1.11 MB 01:09
2020-08-07 17:19:08 Osmani: Projektligji ka për qëllim që të mbrojë shëndetin publik 869.18 KB 00:55
2020-08-07 15:50:36 Zemaj: Nga java e ardhshme do punësohen edhe 350 mjekë 1.31 MB 01:21
2020-08-07 15:11:11 Zemaj: Është dashur ndërhyrja e Policisë për t’i ndaluar familjarët e të infektuarve për t’i shoqëruar pacientët 985.16 KB 01:02
2020-08-07 15:11:11 Kollçaku-Mulhaxha: Detyra e shtetit nuk është me shpërndarë gjoba për familje por me sjell rregull në spitale 532.80 KB 00:33
2020-08-07 15:11:10 Demi-Murtezi: Kush ka pasur guxim të lejoj që të infektuarit me COVID-19 të shoqërohen nga familjarët 633.79 KB 00:40
2020-08-07 14:49:01 Selimi: Në vend që të miratohet një ligj i ri, Kosova të punojë në përmirësimin e ligjeve ekzistuese 559.27 KB 00:35
 
 
 
 
Zatvori Fajll koji pokusavate da preuzmete ne postoji ili nemate prava da ga preuzmete!