Audio

 
 
Vreme Naslov Velicina Dugorocnost Preuzmi
2020-08-10 17:57:55 Qalaj: Policia duhet të kenë më shumë kompetenca. 958.03 KB 01:01
2020-08-10 17:57:54 Krasniqi: Ligji duhet të quhet ligji për menagjim të pandemisë. 408.65 KB 00:25
2020-08-10 17:57:53 Reshitaj: Të sigurohen vaksina për të gjithë qytetarët 1.33 MB 01:23
2020-08-10 17:02:40 Hoxha: Qeveritë Kurti dhe Hoti dështuan në përkrahjen ekonomike të qytetarëve 671.32 KB 00:42
2020-08-10 17:02:39 Hoxha: Klasat mund të riorganizohen 417.62 KB 00:26
2020-08-10 17:02:38 Hoxha: A është Kosova gati për nisjen e procesit mësimor në shtator? 337.80 KB 00:21
2020-08-10 15:49:52 Gashi: Policia ka gjetur edhe disa dosje të të dyshuarit 190.76 KB 00:27
2020-08-10 15:49:51 Baftiu: I dyshuari për vrasje ka qenë pacient i Qendrës së Shëndetit Mendor në Ferizaj 307.87 KB 00:25
2020-08-10 15:49:51 Gashi: Policia ka arrestuar B.Ç. i dyshuar për vrasjen e nënës së tij 669.66 KB 00:42
2020-08-10 15:49:51 Gashi: I dyshuari është dërguar në mbajtje për 48 orë 566.63 KB 00:36
2020-08-10 14:57:10 Balaj-Halimaj: Ne besojmë se në Karaçevë ka pasur patrullime të përbashkëta 435.96 KB 00:00
2020-08-10 14:57:09 Balaj-Halimaj: Vetëvendosje me mocionin dëshiron të bëj spektakël 371.99 KB 00:23
2020-08-10 14:57:09 Balaj-Halimaj: PDK-ja duhet të jetë pjesë e kësaj qeverie 404.97 KB 00:25
2020-08-10 14:57:08 Balaj-Halimaj: Kur i beson një partneri tjetër është mirë t’i besosh deri në fund, ose t’ia heqësh besimin 1.07 MB 01:06
2020-08-10 14:08:19 Gashi: Ka qenë e domosdoshme që shkolla të ketë zhvillim të aktiviteteve fizike 558.04 KB 00:35
2020-08-10 14:08:19 Neziri: Pavarësisht situatës, premtoj që do të ketë cilësi dhe ngritje të mësimdhënies 430.17 KB 00:27
2020-08-10 10:14:37 Mustafa: 3.1 milionë euro të ndara për kompensimin e dëmeve bujqësorë 719.31 KB 00:45
2020-08-10 10:14:37 Mustafa: Nuk jam i vetëdijshëm për një marrëveshje të tillë. 56.34 KB 00:03
2020-08-10 10:14:37 Tahiri: Nuk sigurohen kulturat bujqësorë nga breshëri, zjarri dhe vërshimet. 432.54 KB 00:27
2020-08-10 10:14:35 Mustafa: Do të ketë fond për sigurimet bujqësorë 415.11 KB 00:26
2020-08-09 14:11:29 Lajçi: Ka rënë qarkullimi 40 përqind, rrezikohen vendet e punës në “Hib petrol” 757.42 KB 00:48
2020-08-09 14:11:29 Berjani: Situatë e vështirë në tregun e derivateve, qarkullimi ka rënë 661.92 KB 00:42
2020-08-09 14:11:28 Stavileci: Vlera e importit të derivateve ka shënuar rënie 39 përqind 729.49 KB 00:46
2020-08-09 14:11:28 Kabashi: Gjendja e është e rëndë, shitja ka rënë 50 përqind 944.61 KB 01:00
2020-08-09 11:56:17 Selimi: Unë i besoj skriptes por ma pamundëson informimin e saktë 731.51 KB 00:46
2020-08-09 11:56:17 Selimi: Të qenurit selektiv në takime nuk të jep brum të mjaftueshëm 1.32 MB 01:22
2020-08-09 11:42:39 Topalli: Gjendje e rëndë e bizneseve edhe në Fushë Kosovë 609.46 KB 00:38
2020-08-09 11:42:39 Shabani: Ndodhë mbesim pa rrymë deri 3-4 ditë 1.23 MB 01:16
2020-08-09 11:42:38 Shabani: Bizneset buzë falimentimit 846.40 KB 00:53
2020-08-09 11:36:07 Lenjani: Është tmerr çfarë po ndodhë me Karaçevën 635.86 KB 00:40
2020-08-09 11:36:07 Lenjani: Nuk është hera e parë hyrja e xhandarmërisë serbe në Karaçevë 740.56 KB 00:47
2020-08-09 11:36:07 Lenjani: Lus organet relevante që pas këtij rasti të merren seriozisht me Karaçevën 608.99 KB 00:38
2020-08-09 10:54:25 Spahija: Prej tre punëtoreve, tani e kam vetëm një punëtor 529.14 KB 00:33
2020-08-09 10:54:24 Limoni: Kemi përgjysmuar punëtorët 379.69 KB 00:24
2020-08-09 10:54:23 Gashi: Po punojmë vetëm sa me mbijetuar 767.28 KB 00:48
2020-08-09 09:35:55 Stavileci: Kemi rënie të të hyrave për rreth 12 përqind 641.77 KB 00:40
2020-08-09 09:35:53 Stavileci: Rënie e konsiderueshme për import të automjeteve 1,013.77 KB 01:04
2020-08-08 17:49:27 Fehra: Jemi një pjesë e pambrojtur e Kosovës 390.84 KB 00:24
2020-08-08 17:49:27 Krasniqi: Nëse nuk na mbron shteti do të mbrohemi vet 47.34 KB 00:02
2020-08-08 17:49:27 Krasniqi: Ka qenë një shqetësim i madh te banorët 755.72 KB 00:48
2020-08-08 17:49:27 Krasniqi: Kjo pjesë të vizitohet më shpesh nga Policia e Kosovës 631.95 KB 00:40
2020-08-08 16:56:52 Zemaj: Insistimi im është që të kemi masa rigoroze 202.18 KB 00:12
2020-08-08 15:58:16 Jovanoviq: Qytetarët e Bujanovcit nuk kanë pas problem me sistemin shëndetësor 1.12 MB 01:09
2020-08-08 15:29:48 Zemaj: Bashkërisht do t’ia dalim dhe do ta mundim pandeminë 2.59 MB 02:41
2020-08-08 15:12:51 Zemaj: Do të kërkojmë nga Qeveria e Serbisë që shërbimet shëndetësore të jenë të barabarta 622.03 KB 00:39
2020-08-08 15:12:51 Zemaj: Nuk duhet të kemi frikë në marrjen e shërbimeve në Bujanovc 603.71 KB 00:38
2020-08-08 15:12:51 Arifi:Ministri Zemja premtoi ndihmë për qytetarët e Bujanovcit 791.03 KB 00:50
2020-08-08 13:30:55 Syla: Dikush duhet të interesohet për këto ndryshime në çmime 321.45 KB 00:20
2020-08-08 13:30:55 Elshani: Ndryshimet e çmimeve në barnatore janë marramendëse 231.86 KB 00:14
2020-08-08 13:30:55 Rrahmani: Masken e 0.5 centëve e kam blerë 5 euro në barnatore 490.45 KB 00:31
 
 
 
 
Zatvori Fajll koji pokusavate da preuzmete ne postoji ili nemate prava da ga preuzmete!