Audio

 
 
Vreme Naslov Velicina Dugorocnost Preuzmi
2020-09-28 18:53:33 Demiri: Boshnjakët e Kosovës me nderë e kanë ruajtur identitetin e vet 1.80 MB 01:52
2020-09-28 18:53:32 Balje: Në Kosovë ndihemi si në shtëpinë tonë 1.32 MB 01:22
2020-09-28 18:41:55 Zemaj; Për pacient do të ndahet metadon si terapi zëvendësuese 481.87 KB 00:30
2020-09-28 18:41:53 Veliu: Marrëveshja mundëson luftimin kundër drogave si dhe ndërtimin e një sistemi funksional për parandalim të hershëm të tyre 594.74 KB 00:37
2020-09-28 18:41:53 Zemaj: Qëllimi kryesor është t’i ndihmojmë qytetarët për një trajtim gjithëpërfshirës 294.74 KB 00:18
2020-09-28 18:41:52 Goosdeel: Mirëpresim zotimet e Ministrit Veliu, dhe Ministrit Zemaj 403.12 KB 00:25
2020-09-28 18:09:25 Kusari-Lila-Cufaj: A e keni dorëzuar raportin në MPJ- Cufaj: Po e kemi dorëzuar 923.09 KB 00:58
2020-09-28 18:09:24 Cufaj: Nuk po refuzoj të përgjigjem por deklaratën time e kam deponuar pranë organeve të drejtësisë 1.76 MB 01:49
2020-09-28 18:09:23 Haxhiu: Nëse refuzoni të përgjigjeni në Komision është njëjtë sikur së refuzoni të intervistoheni para prokurorisë 1.23 MB 01:16
2020-09-28 18:09:23 Cufaj: Organet e drejtësisë në Kosovë i kanë të gjitha provat, jam i rezervuar të jap detaje për rastin në fjalë 1.88 MB 01:57
2020-09-28 18:09:23 Bytyqi: Në cilësinë e dëshmitarit e keni obligim të deklaroheni para Komisionit Hetimor Parlamentar 397.37 KB 00:25
2020-09-28 17:41:22 Von Boné: Fakti që jemi këtu nuk do të thotë që mbrojtja e pranon gjykatën si të tillë 518.96 KB 00:32
2020-09-28 17:41:21 Von Boné: Klientit i duhet kohë për t’u përshtatur 989.32 KB 01:03
2020-09-28 17:41:21 Giju: Brenda 30 ditësh i akuzuari ftohet të deklarohet fajtor ose i pafajshëm 553.17 KB 00:35
2020-09-28 17:41:21 Leximi i akuzave nga sekretarja e çështjes 1.65 MB 01:43
2020-09-28 16:46:44 Zemaj: Kërkova që çdo kush ta bëjë punën në terrenin e vet 1.05 MB 01:05
2020-09-28 16:46:43 Zemaj: Asnjë mundësi nuk do t’ia japim askujt që të keqpërdorë masat 918.00 KB 00:58
2020-09-28 16:46:41 Likaj: Fëmijët deri në moshën 10 vjeçare mund ta bartin maskën nëse munden në mënyrë vullnetare 244.88 KB 00:15
2020-09-28 16:46:41 Krasniqi: Me realizimin e programit të intervenimeve kirurgjike jo emergjente 293.62 KB 00:18
2020-09-28 16:46:41 Mustafa: Nuk deklarohem sot 76.71 KB 00:04
2020-09-28 15:23:39 Qelaj: Do të mbrojë dhe avancojë të drejtat dhe liritë e njeriut në Kosovë 417.10 KB 00:26
2020-09-28 15:10:21 Osmani: Vetëm 48 deputetë kanë marrë pjesë në votim 127.62 KB 00:07
2020-09-28 15:02:00 Osmani: Do të duhet të provojmë sërish në seancën e radhës 128.03 KB 00:07
2020-09-28 14:52:20 Ilazi: 22 vjet më parë këtu është zhvilluar një ndër betejat më të rëndësishme të UÇK-së 1.46 MB 01:31
2020-09-28 14:51:07 Aliu: Përulemi dhe ndjejmë respekt për dëshmorët dhe heronjët 928.04 KB 00:59
2020-09-28 14:51:05 Aliu: Asgjë nuk e ka zbehur dhe nuk do ta zbehë luftën heroike të UÇK-së 1,015.41 KB 01:04
2020-09-28 14:51:05 Jahiri: Jemi krenarë që respektohen meritat që kemi 296.84 KB 00:18
2020-09-28 13:49:26 Gashi: I propozoj seancën që pas votimit të Avokatit të Popullit të përsërisim votimet që kanë mbetur hapur 349.56 KB 00:22
2020-09-28 13:49:25 Selimi: LDK-ja t’i ketë numrat, e jo të na testoj neve 588.61 KB 00:37
2020-09-28 13:49:25 Hamza: Ne kërkojmë që gjitha pikat e papërfunduara të futen në votim 319.43 KB 00:20
2020-09-28 13:49:25 Haxhiu: Edhe ne jemi të mendimit që gjitha pikat e papërfunduara të hyjnë në votim sot 103.19 KB 00:06
2020-09-28 13:27:29 Osmani: Boshnjakët përfaqësojnë vlerë kulturore të Kosovës 412.27 KB 00:26
2020-09-28 13:27:27 Osmani: Ishte një gjyshe boshnjake e cila rrezikonte jetën e saj për të furnizuar me ushqim dhjetëra mijëra qytetarë mitrovicas 535.67 KB 00:34
2020-09-28 13:02:34 Maloku: Përpjekja për me u dukë vet si puritan e të tjerët si demon, nuk po pin ujë! 839.59 KB 00:53
2020-09-28 13:02:34 Murati: Ekspretët janë përzgjedhë në bazë të aftësive 525.37 KB 00:33
2020-09-28 13:02:33 Çeku: Edhe bllokadat e deputetes Maloku kam me i çarë për me kryer hetimin deri në fund 534.75 KB 00:33
2020-09-28 13:02:33 Berisha: E përkrahi propozimin e deputetës Maloku 667.88 KB 00:42
2020-09-28 11:50:57 Zemaj: Me oksigjenin e dyshimtë duhet të merren organet hetuese 511.86 KB 00:32
2020-09-28 11:50:56 Zemaj: Jemi dakorduar për kthim gradual të shërbimeve spitalore 1.46 MB 01:30
2020-09-28 11:50:56 Krasniqi: Po rikthejmë gradualisht shërbime specialistike si dhe intervenimet kirurgjike jo emergjente 958.84 KB 01:01
2020-09-28 11:36:50 Hoti: Me Shqipërinë do krijojmë fondin e përbashkët për mbështetje të shqiptarëve në Luginë 551.53 KB 00:35
2020-09-28 11:25:30 Hoti: 60 milionë euro për të mbështetur bizneset 1,004.12 KB 01:03
2020-09-28 10:47:42 Hoti: Qeveria është stabile, nuk shoh arsye të hyjmë në kombinime të tjera 334.78 KB 00:21
2020-09-28 10:47:40 Hoti: Do të kujdesem që procesi i dialogut të shkojë përpara, Asociacioni nuk diskutohet 416.90 KB 00:26
2020-09-27 16:29:57 Kurti: Asnjë plan nuk paraqet qeveria për t’u ballafaquar me krizë ekonomike 437.46 KB 00:25
2020-09-27 16:29:57 Kurti: Qeveria Koti dhe PDK s’po guxojnë të mbajnë zgjedhje 705.92 KB 00:44
2020-09-27 16:29:57 Kurti: Ky koti u bo qëlim i kuq për Vuçiqin e Serbisë 1.05 MB 01:05
2020-09-27 15:54:45 Hoti: Institucionet të dalin me një plan për për rekomandimet dhe mbështetjet që do të bëjnë për turizmin 799.03 KB 00:50
2020-09-27 15:54:44 Hoti: Republika e Kosovës ta merr me seriozitet turizmin 1,000.78 KB 01:03
2020-09-27 15:54:42 Ramdani: Për biznese do të bëhet ulja e TVSH-së nga 18 në 8 për qind 616.74 KB 00:39
 
 
 
 
Zatvori Fajll koji pokusavate da preuzmete ne postoji ili nemate prava da ga preuzmete!