Shqipëri

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2015-06-22 18:50:23 Dickens: Është problematike që listat e zgjedhësve përfshijnë 1 milionë emigrantë që jetojnë jashtë 1.28 MB 01:19
2015-06-22 18:50:23 Glover: Jo të gjitha kërkesat u përmbushën, pati votime në grup 1.78 MB 01:50
2015-06-22 18:50:23 Dickens: Ka pasur blerje votash dhe presion ndaj administratës 1.30 MB 01:20
2015-06-21 22:55:39 Luzi: Në Shkodër dhe Vlorë është mbyllur me vonesë votimi 789.77 KB 00:49
2015-06-21 22:55:39 Luzi: Pjesëmarrja për 1825 QV është 48.28 % 836.25 KB 00:52
2015-06-21 19:11:49 Bogdani: Pjesëmarrja sipas gjinive 47 % gra dhe 53 % burra 977.56 KB 01:02
2015-06-21 18:54:58 Ferizaj: Vizitat e dy kryeministrave Rama-Vuçiç po nxisin ekonominë 1.31 MB 01:21
2015-06-21 18:54:58 Ferizaj: Serbia pa njohjen e Kosovës nuk ka të ardhme 337.98 KB 00:21
2015-06-21 18:54:58 Ferizaj: Korridori blu projekt nga i cili përfitojnë të gjitha vendet e Ballkanit 876.50 KB 00:55
2015-06-21 18:54:58 Ferizaj: Tregtia me Serbinë, 300 milionë euro importe serbe në Kosovë 900.41 KB 00:57
2015-06-21 18:44:13 Velijaj: Vendosni çfarë drejtimi doni t’i jepni vendit 409.96 KB 00:25
2015-06-21 18:44:13 Velijaj: Të rinj mirë se erdhët si aksionarë në qytetin tonë 210.01 KB 00:13
2015-06-21 18:30:55 Meta: Të gjithë duhet të kontribuojnë që zgjedhjet të arrijnë standardin më të lartë 607.11 KB 00:38
2015-06-21 18:30:55 Meta: Këto zgjedhje nuk janë të zakonshme 581.04 KB 00:36
2015-06-21 18:23:48 Gjoncaj: Pse PD-ja nuk i dërgon emra e komisionerëve 678.33 KB 00:43
2015-06-21 18:23:48 Kosovrasti: Është e paligjshme vendimi i KQZ-së 413.32 KB 00:26
2015-06-21 18:23:47 Lazi: Të gjithë do të shkojnë për shpërdorim detyre 478.02 KB 00:30
2015-06-21 18:23:47 Kaso: As PD as PS si dërguan emrat për emërim 574.48 KB 00:36
2015-06-21 18:23:47 Gjoncaj: PD-ja po e dërgon në pavlefshmëri këtë qendër 352.14 KB 00:22
2015-06-21 17:45:35 Luzi: Sipas të dhënave deri në ora 16:00 votuan 38 për qind 710.46 KB 00:45
2015-06-21 17:45:35 Luzi: KQZ e ka bërë me dije edhe një projekt pilot që shtrihet në Pukë dhe Sarandë 429.93 KB 00:27
2015-06-21 17:22:50 Olta Xhaçka: Votoni për kë ju do zemra, por mos rrini pa votuar 1.32 MB 01:22
2015-06-20 13:49:30 Malaj: Turistë tanë janë ndeshur me probleme në Serbi 1.22 MB 01:15
2015-06-20 13:49:30 Malaj: Ka ndryshuar tipologjia e turistëve 1.52 MB 01:34
2015-06-20 13:49:30 Malaj: Shqiptarët nuk bëjnë diferenca mes turistëve, përfshirë dhe ata serbë 1.50 MB 01:33
2015-06-19 16:00:02 Rama: Fëmijët nuk janë përdorur për fushatë, kemi konstatuar vetëm një rast blerje vote 1.07 MB 01:05
2015-06-19 16:00:02 Meta: Nuk do të mërzitesha fare nëse opozita do ti fitonte të 61 bashkitë 1.07 MB 01:06
2015-06-13 15:32:58 Kelmendi: Qytetarët tanë kanë nevojë për punësim, shtetet tona për zhvillim 958.79 KB 01:00
2015-06-13 15:32:58 Shahini: Fuqia e shqiptarëve po promovohet edhe ekonomikisht 400.64 KB 00:39
2015-06-13 15:32:58 Rama: I garantoj bizneset e Kosovës se Shqipëria është atdheu dhe toka e tyre 2.01 MB 02:00
2015-06-12 16:22:52 Cani: Kursejmë 6 mld lekë, me më pak administratë japim më shumë shërbime 565.28 KB 00:35
2015-06-12 16:22:52 Rama: Decentralizim real, deri tani vetëm kemi coptuar territorin 1.34 MB 01:23
2015-06-11 17:51:04 Paloka: Rama dhe Meta do jenë përgjegjës nëse një fije floku i preket kandidatit tonë 635.11 KB 00:40
2015-06-11 17:51:04 Vokshi: Erjon Veliaj gënjen për tenderin që ka fituar i vëllai 1.25 MB 01:17
2015-06-11 17:28:59 Meta: Ai spot është që qytetarët shqiptarë të denoncojnë rastet të shitjes së votës 746.11 KB 00:47
2015-06-11 17:28:59 Patozi: Meta thotë mos shisni votën?! Njëlloj si ISIS të thotë kujdes nga terrorizmi 447.17 KB 00:27
2015-06-10 17:10:28 Veseli: Kjo shfaqje është edhe një urë lidhëse mes Preshevës dhe Tiranës 957.15 KB 01:00
2015-06-09 16:26:42 Berisha: PD nuk ka asnjë të inkriminuar, PS ka 19 1.05 MB 01:04
2015-06-09 16:26:42 Berisha: Kandidat si Halim Kosova nuk ka pasur asnjëherë Tirana 701.88 KB 00:44
2015-06-09 16:10:31 Ferizaj: Barrierat tregtare në Ballkan nuk mund të hiqen menjëherë 729.11 KB 00:46
2015-06-09 16:10:31 Ferizaj: Bllokimi i perimeve erdhi nga ngjarja e Kumanovës 720.19 KB 00:45
2015-06-08 17:32:43 Rama: Rruga e Arbrit nuk është më një fantazmë elektorale 408.83 KB 00:25
2015-06-07 15:30:45 Meçe: Hetimi në Kumanovë është i vonuar 1.57 MB 01:37
2015-06-07 15:30:45 Vjollca Meçe: Etnitë mbi të gjitha janë qenie njerëzore, dhe duhet të kenë të drejta të barabarta 914.07 KB 00:58
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!