Shqipëri

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2015-09-10 14:35:27 Jahjga: Kjo marrëveshje e arritur është në përputhje me Kushtetutën 596.98 KB 00:37
2015-09-10 14:35:27 Jahjaga: Të forcojmë më shumë ekonomitë tona dhe zgjerimin në rajon 832.44 KB 00:52
2015-09-07 17:00:09 Ahmetaj: Kjo është një betejë kundër varfërisë 625.78 KB 00:39
2015-09-07 17:00:09 Rama: Penalitetet do të jenë të larta, deri në 100 milionë lekë 1.08 MB 01:07
2015-09-07 16:02:16 Berisha: Parlamenti është kthyer në tembullin e kriminalitetit 1.26 MB 01:18
2015-09-07 16:02:16 Tahiri: Ju e fshehët deputetin juaji qëlloi me armë, ne jo 682.04 KB 00:43
2015-09-06 15:43:18 Zegali: Spitalet dhe mjekët shkëmbejnë përvoja dhe trajnime mes tyre 2.13 MB 02:10
2015-09-06 15:43:18 Zegali: Bashkëpunimi dhe vizitat me homologët nga Kosova janë të shpeshta 1.47 MB 01:30
2015-09-06 15:43:18 Zegali: Fondi është lëvruar në kohë nga Qeveria Shqiptare 906.38 KB 00:57
2015-09-06 12:56:19 Jaka: Nuk shoh efekte negative te reforma, duhet të mësohemi të respektojmë ligjin 949.98 KB 01:00
2015-09-06 12:56:19 Jaka: Mbështes nismën e Qeverisë për të luftuar informalitetin 1.10 MB 01:07
2015-09-06 12:56:19 Jaka: Veprojmë me konkurencën e lobimeve, kush është afër qeverisë 488.09 KB 00:30
2015-09-06 12:56:19 Jaka: Të mos ketë kufij mes Shqipërisë dhe Kosovës, sidomos gjatë sezonit të verës 982.85 KB 01:02
2015-09-05 19:23:30 Nikollaj: Konflikti nuk ka ndodhur brenda ambienteve të Komisariatit të Kurbinit 491.47 KB 00:30
2015-09-05 19:23:29 Nikollaj: Deputeti është i përfshirë në ngjarje 625.05 KB 00:39
2015-08-31 17:35:05 Vokshi: dhe Rama nuk ka gjetur asnjë minutë kohë për të bërë ngushëllime 1.26 MB 01:18
2015-08-30 17:31:03 Labi: Duhet të ndryshojë ligji për të ardhurat, 90 Muzeut, 1 % shtetit 1.72 MB 01:46
2015-08-30 17:31:03 Labi: Deri në fund të këtij viti presim rreth 90 mijë vizitorë 728.27 KB 00:46
2015-08-29 13:48:30 Rama: Kjo është 'luftë' me grabitësit dhe me gjykatësit 1.17 MB 01:13
2015-08-29 13:48:30 Rama: Pronat, një proces i zvarritur që dëmton integrimin në BE 1.22 MB 01:15
2015-08-29 11:17:17 Bytyçi: Autostrada Nish-Prishtinë-Durrës, në interes të të gjithë rajonit të Ballkanit 1.59 MB 01:39
2015-08-29 11:17:17 Bytyçi: Rama i fyeu shqiptarët në Greqi, kur foli për azilkërkimin 1.50 MB 01:33
2015-08-29 11:17:17 Bytyçi: BE nuk ka ngut të anëtarësojë vendet e Ballkanit Perëndimor 1.33 MB 01:22
2015-08-29 11:17:17 Bytyçi: Samiti i Vjenës nuk i zgjidhi problemet mes shqipatëve dhe serbëve 1.39 MB 01:26
2015-08-29 11:17:17 Bytyçi: Pala shqiptare ishte inferiore në argumentet që parqiti në Vjenë 999.68 KB 01:03
2015-08-26 21:50:34 Vuçiç: Mirënjohës Ramës që ka ulur tensionet mes shqiptarëve dhe serbëve 1.18 MB 01:13
2015-08-26 21:50:34 Rama: Të bashkohemi për të garantuar stabilitet në rajon 1.93 MB 02:00
2015-08-26 19:14:38 Bushati: Në Vjenë do të shihet progresi që është bërë nga të gjitha vendet 1.56 MB 01:37
2015-08-26 16:28:19 Çipa: Në Vlorë avioni ka ngarkuar një sasi prej 120 kg marijuanë 1.08 MB 01:07
2015-08-20 15:10:13 Rama: Kontrollet do shtrihen në çdo biznes nga më i madhi te më i vogli 136.88 KB 00:42
2015-08-20 15:10:12 Rama: Dënim edhe për punonjësit e tatim-doganave që marrin ryshfet 925.15 KB 00:58
2015-08-20 15:10:12 Rama: Betejë pa ndalim kundër informalitetit 740.79 KB 00:47
2015-07-27 21:49:03 Berisha; Ligjin nuk mund ta votoj sepse është ligj për interesat e krerëve të qeverisë 1.17 MB 01:12
2015-07-27 21:49:03 Ahmetaj: Ligji i ri ndalon ndërtimet pa rregull, siç është Golemi 1,004.19 KB 01:03
2015-07-27 14:10:30 Rama: Shqipëria ka ndryshuar pozicion në sytë e ndërkombëtarëve 1.09 MB 01:07
2015-07-27 14:10:30 Tahiri: 45 mijë shkarkime, 14 mijë denoncime, me komisariatin dixhital 797.30 KB 00:50
2015-07-22 15:28:59 Tahiri: Pasojat dhe fatura financiare nga zjarret është tepër e lartë 1.07 MB 01:06
2015-07-20 14:59:35 Vrapi: Maturantët duhet të plotësojnë formularin A2 online 1.32 MB 01:22
2015-07-20 13:44:36 Pedagogët: Nesër në Parlament ne e dimë që opozita nuk mundet që ta përmbys situatën 423.10 KB 00:26
2015-07-20 13:44:36 Basha: Pseudoreformë, do ketë impakt negativ për mijëra familje dhe të rinj 870.28 KB 00:55
2015-07-19 10:04:18 Balluku: Skema e pensioneve e rrezikuar në gjithë Evropën 777.00 KB 00:49
2015-07-19 10:03:57 Balluku: Rrezikojnë të mbeten pa pensione si në Greqi dhe në Shqipëri 742.83 KB 01:15
2015-07-19 10:03:57 Balluku: 50 % e të ardhurave në Greqi shkojnë për sigurimet shoqërore 1.90 MB 01:58
2015-07-19 10:03:57 Balluku: Janë në rrezik dhe kursimet në banka, që varen nga masat e kreditorëve 946.24 KB 01:00
2015-07-18 15:33:19 Rama: Më 2017 emigrantët do përfshihen në votime 581.12 KB 00:36
2015-07-18 15:33:13 Rama: Reforma në drejtësi kalon në vjeshtë, do çelim negociatat për anëtarësim vitin e ardhshëm 1.07 MB 01:06
2015-07-18 15:33:13 Rama: Në 25 vjetorin e saj, PS do të jetë forca politike e 150 mijë anëtarëve 914.65 KB 00:58
2015-07-16 17:12:56 Berisha: Shtatorja pret të vendoset, Rama e bllokoi me këshilltarët e tij 1.16 MB 01:11
2015-07-16 15:14:56 Lela: Ta shohim këtë listë si një mundësi se si mund të bëhesh sipërmarrës 776.33 KB 00:49
2015-07-16 15:14:56 Kadia: Kjo listë bazohet në pasurinë e deklaruar zyrtarisht 910.00 KB 00:57
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!