Shqipëri

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2015-10-10 18:10:26 Gjosha: Raporti i KE për Shqipërinë do jetë pozitiv, por duhet shumë punë për hapjen e negociatave 742.04 KB 00:47
2015-10-10 18:10:21 Gjosha: Ne kemi një bashkëpunim të mrekullueshëm të vendeve tona dhe fqinjëve tanë 608.07 KB 00:50
2015-10-09 16:36:26 Visha: Do ankimojmë rastin, do kërkojmë që të kosniderohet 'sui generis' 573.19 KB 00:36
2015-10-09 16:36:26 Visha: Rasti i tij është i veçantë, mbante armë për vetmbrojtje 802.91 KB 00:50
2015-10-09 16:36:26 Hoxha: Arrestimi i 'Ballistit" është politik 552.04 KB 00:34
2015-10-09 14:53:44 Rama: Ky ekip dhe ky trajner meritojnë një monument në zemrën e çdo tifozi 764.89 KB 00:48
2015-10-09 14:53:44 Rama: Jashtë fushës së lojës i kemi befasuar të gjithë të tjerët 676.42 KB 00:42
2015-10-09 14:53:44 Rama: Shqiptarët nuk përsëritën skenat e një viti më parë në Beograd 818.20 KB 00:51
2015-10-08 17:22:57 Rama: I kemi kërkuar FBI-së që të na asistojë në hetimin për CEZ 717.33 KB 00:45
2015-10-08 17:22:56 Rama: Thellësisht të pafytyrë. Për pafytyrësinë tuaj nuk do mbaj përgjegjësi unë 1.11 MB 01:08
2015-10-03 16:30:21 Drishti: Shteti të mundësojë krijimin e tregjeve artizanale 485.59 KB 00:30
2015-10-03 16:30:20 Ahmetaj: Artizanati është edhe një tërheqje turizmi 454.18 KB 00:28
2015-10-03 16:30:20 Bregasi: Duam që turisti i huaj që shkon në Mal të ZI, të zbres edhe në Shqipëri 514.06 KB 00:32
2015-10-02 15:56:38 Çako: Policia e Shtetit, përgjegjësi të madhe përballë anëtërsimit tonë në BE 427.59 KB 00:27
2015-10-02 15:56:20 Tahiri: Jo gjoba pa pasur mjetet teknologjike përkatëse 1.14 MB 01:11
2015-09-26 16:30:29 Rama: Shqipëria po bën gjithçka për të sjellë më afër gjithë vendet e Ballkanit Perëndimor 641.94 KB 00:40
2015-09-26 16:30:29 Rama: Harmonia ndërfetare e shqiptarëve është një model frymëzues për botën 633.83 KB 00:40
2015-09-26 16:30:29 Rama: Shqipëria ka qenë, është dhe do të mbetet një shembull bashkëjetese 1.16 MB 01:11
2015-09-26 14:40:09 Cani: Lehtësi për bizneset që kanë mallra pa faturë deri më 31 dhjetor 789.11 KB 00:49
2015-09-26 14:40:09 Cani: Nuk është arritur akoma të kontrollohet gjysma e bizneseve aktive 854.25 KB 00:54
2015-09-25 16:24:42 Basha: Shqiptarët meritojnë kthimin e parave të vjedhura nga afera korruptive 'CEZ' 1.23 MB 01:31
2015-09-25 16:06:05 Ndregjoni: Rikthimi i ideologjisë enveriste është ndarja në mes të shoqërisë shqiptare 1.24 MB 01:16
2015-09-24 15:43:28 Meta: Mbështes fuqimisht idenë e një hetimi të paanshëm, ndërkombëtar 1.25 MB 01:17
2015-09-24 15:43:28 Meta: Opozita ka edhe 2 vjet para për të kërkuar dorëheqjen time 1.10 MB 01:08
2015-09-24 14:42:15 Meta: Gëzuar Kurban Bajramin, vitin tjetër akoma më mirë 308.02 KB 00:19
2015-09-24 14:42:15 Klosi: Ne në Shqipëri nuk kemi shfaqje të ekstremizmit fetar 313.81 KB 00:19
2015-09-24 14:42:15 Veliaj: Bashkia ka ndarë ndihma për Festën e Bajramit 681.57 KB 00:42
2015-09-24 14:42:15 Spaho; Më shumë bashkëpunim e solidaritet në interes të vendit 503.91 KB 00:31
2015-09-24 12:55:21 Naçi: Bota po kërkon ta gjykojë Islamin nëpërmjet gabimeve të disa personave 868.92 KB 00:55
2015-09-24 12:55:21 Gurra: Sot po përpiqen ta përbaltin Islamin, por ata nuk janë myslimanët e vërtetë 1.13 MB 01:09
2015-09-20 09:51:05 Dedej: Veç infrastrukturës duhet të ndryshojmë dhe mentalitetin e njerëzve 1.17 MB 01:12
2015-09-20 09:50:44 Dedej: Janë rikthyer njerëz nga SHBA për të investuar në Theth e Valbonë 1.42 MB 01:27
2015-09-20 09:50:44 Dedej: Parku Kombëtar i Alpeve do jetë 86 mijë hektarë 1.53 MB 01:34
2015-09-20 09:50:44 Dedej: Po bashkëpunojmë me Kosovën dhe Malin e Zi për 'Alpet' 384.96 KB 01:06
2015-09-17 17:41:58 Paloka: Ke qenë i dështuar gjithë jetën, di vetëm të hapësh ekspozita 499.44 KB 00:31
2015-09-17 17:41:58 Rama-Palokës: Ha përshesh, se vërtet punën që të ka caktuar partia ti e qan 1.53 MB 01:35
2015-09-17 17:41:57 Ristani; Po tu thaftë goja more Beu ynë që nuk e the një fjalë të mirë… 1.26 MB 01:18
2015-09-17 15:38:26 Tafaj: Ligji penalizon studentët e varfër dhe ata me të ardhura të mesme 1.22 MB 01:15
2015-09-14 17:43:26 Balla: Raporti i Komisionit të Venecias të jetë udhërrëfyes i punës tonë 809.76 KB 00:51
2015-09-14 17:43:26 Blykbashi; Ky komision nuk mund të diskutojë mbi 'Venecian' 655.31 KB 00:41
2015-09-14 15:36:49 Veliaj: Do japim bursa për nxënësit më të mirë 775.97 KB 00:48
2015-09-14 15:36:49 Ester: Mungon Letërsia bazë dhe Frëngjishtja 215.84 KB 00:13
2015-09-14 15:36:49 Fiona: Më mungojnë dy libra Historia dhe Biologjia 400.07 KB 00:24
2015-09-14 15:36:49 Rama: Transformim i të gjithë sistemit tonë arsimor 1.82 MB 01:50
2015-09-12 15:45:31 Shehaj: Janë kontrolluar 13 mijë biznese, janë mbledhur 6.6 mld lekë 1.11 MB 01:08
2015-09-12 15:45:31 Ylli: Asnjë punonjës në tregun e punës në BE, nuk pranon të punojë pa sigurime 839.93 KB 00:53
2015-09-10 18:16:15 Jahjaga: Pa Shqipërinë, Kosova nuk do të ishte ajo që është sot 1,002.70 KB 01:03
2015-09-10 18:16:15 Jahjaga: Uroj që orientimi drejt BE, të bashkojë spektrin politik 642.33 KB 00:40
2015-09-10 14:35:27 Nishani: Asgjë dhe askush nuk e tjetërson dot luftën heroike të UÇK 1.08 MB 01:07
2015-09-10 14:35:27 Nishani:Me asosacionin e komunave, Serbia e ka njohur de facto pavarësinë e Kosovës 1.89 MB 01:57
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!