Shqipëri

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2015-10-29 17:18:14 Berisha: Nuk mbështes asnjë kërkesë për ndryshim të kufijve me dhunë 956.52 KB 01:00
2015-10-29 17:18:14 Berisha: Serbia të mbajë premtimin për njohjen e diplomave 627.95 KB 00:39
2015-10-29 17:17:33 Berisha: Ata luftuan për të drejtat e tyre, pasi janë njerëzit më të shtypur në Europë 1.41 MB 01:27
2015-10-29 16:46:41 Berisha: I kërkoj BE të studiojë shkaqet që i shndërruan shqiptarët në azilkërkues 699.52 KB 00:44
2015-10-28 17:40:51 Bushati: Kosova e meriton anëtarësimin në UNESCO 923.42 KB 00:58
2015-10-28 17:40:50 Bushati: Asociacioni i komunave, Nuk kemi parë ende implementimin 859.88 KB 00:54
2015-10-27 14:33:51 Rama: Duam të krijojmë një treg turistik për vizitorët nga Kina 939.07 KB 00:59
2015-10-27 14:33:50 Rama: Taksat dhe kosto e punës në Shqipëri është e ulët 1.67 MB 01:44
2015-10-27 14:09:42 Barbullushi: KE asistencë për hapjen e negociatave për në BE 620.55 KB 00:39
2015-10-27 14:09:42 Barbullushi: Dokument i ri i përgjigjet prioriteteve të vendit tonë për integrimin evropian 734.54 KB 00:46
2015-10-26 16:53:02 Nikolla: Sfidat tona janë të përbashkëta në rrugën e integrimit 715.06 KB 00:45
2015-10-26 16:53:02 Nikolla: Vizita e të rinjve serbë në Shqipëri, një eksperiencë e vyer 873.53 KB 00:55
2015-10-26 16:36:39 Rama: Duhet te koordinohemi në nivel rajonal dhe europian 769.26 KB 00:49
2015-10-24 18:08:53 Haxhinasto: Shtryja është një kërkesë normale proceduriale 258.64 KB 00:16
2015-10-24 18:08:53 Haxhinasto: Kompania e vendosur të mbyll segmentet në Rrugën Tiranë-Elbasan 1.29 MB 01:20
2015-10-24 16:52:02 Salihu: Panairi është një plus për kompanitë pasi ndihmon për lidhje të reja tregtare 1.24 MB 01:16
2015-10-24 16:52:01 Haxhinasto: Është rritur interesi i kompanive të huaja për tregun shqiptar 746.84 KB 00:47
2015-10-23 17:22:57 Klosi:Nuk ka më shqiptarë që ti mendojmë si emigrantë por si përfaqësues të Diasporës 839.72 KB 00:53
2015-10-23 17:22:56 Murati: Diaspora jonë ka shumë potenciale, synojmë kontributin e resursit intelektual 1.18 MB 01:13
2015-10-23 15:28:14 Tahiri: 10 vjet heqje lirie, për të gjithë prindërit që identifikohen në kushtet e braktisjes së fëmijës 1.34 MB 01:23
2015-10-23 14:23:24 Bregu: Zagjerimi është qasja e duhur, por Ballkani ka ende probleme 612.69 KB 00:38
2015-10-23 14:23:23 Fleckenstein: Serbia po bën një punë më të mirë edhe sesa shumë shtete anëtare të BE 1.28 MB 01:19
2015-10-23 14:23:23 Meta: Ballkani duhet të përmirësojë marrëdhëniet e fqinjësisë së mirë 887.26 KB 00:56
2015-10-19 14:27:00 Rama: Para saj janë përkulur princër e presidentë e kanë qujtur gruaja më e fuqishme e kësaj toke 1.36 MB 01:24
2015-10-19 14:27:00 Klosi: Në këtë "Ditë të Lumturuar' do nisim punën për ligjin e vullnetarizmit 1.13 MB 01:10
2015-10-18 13:39:19 Dyrmishi: Opozita mund të ketë të drejtë, por nuk ofron një zgjidhje më të mirë 1.24 MB 01:16
2015-10-18 13:39:19 Dyrmishi: Asociacioni në Preshevë? Rrethanat nuk janë të njëjta si në Kosovë 682.62 KB 00:43
2015-10-18 13:39:18 Dyrmishi: Faji nuk është i Qeverisë, pasi kështu është i ndërthurur sistemi ndërkombëtar 1.09 MB 01:07
2015-10-18 13:39:18 Dyrmishi: Qeveria e Kosovës ka treguar fuqi të dobët negociuese me Serbinë 1.33 MB 01:22
2015-10-17 15:50:26 Meta: Të mbështesin edhe më fort përshpejtimin e dialogut mes Serbisë dhe Kosovës 1.43 MB 01:29
2015-10-17 15:15:16 Beqiraj: Eksportet janë rritur me 14.35 milionë dollarë 732.43 KB 00:46
2015-10-17 15:15:16 Beqiraj: Reforma në bujqësi, formalizim sektorit 917.64 KB 00:58
2015-10-16 17:10:33 Bumçi: Ajo çka po bën opozita është kundër interesit të Kosovës 1.13 MB 01:09
2015-10-16 17:10:33 Bumçi: Kjo rrugë çon në përplasje fizike, konfrontim dhe anarki në Kosovë 539.74 KB 00:33
2015-10-16 14:44:58 Vlahutin: Potenciali për të eksportuar në tregjet europiane është tepër i madh 483.78 KB 00:30
2015-10-16 14:44:58 Panariti: Stacionet veterinare do të mbulojnë gjithë territorin e vendit 629.61 KB 00:40
2015-10-16 14:44:58 Peleshi: Kompanitë e ushqimit mbeten përgjegjësit për sigurinë e produkteve 555.50 KB 00:35
2015-10-15 17:01:52 Bode: Qeveria importon produktet bujësore, dhe dëmton fermerët shqiptarë 357.34 KB 00:22
2015-10-15 17:01:52 Fermerët: Malli në devoll po rri stok, duam treg për produktet tona 323.48 KB 00:20
2015-10-12 19:17:48 Rama: Do ndërtojmë stadiumin e Tiranës, emrat tuaj do gdhenden në pllakatë ari 840.19 KB 00:53
2015-10-12 19:17:48 Cana: Djemtë e kombëtares sakrifikuan, nderuan popullin dhe familjet e tyre 620.92 KB 00:39
2015-10-12 18:22:53 Nishani: Sot ndihemi më fatlum se kurrë e më të bashkuar se kurrë 2.13 MB 02:10
2015-10-12 16:06:26 Meta: Gëzimi i këtij kualifikimi të merituar të mos çojë në zbehje të vëmendjes 777.67 KB 00:49
2015-10-12 14:02:45 Nikolla: Të zbatojmë ligjin e ri të arsimit të lartë 1,001.96 KB 01:03
2015-10-12 14:02:45 Kule: Bashkëpunimet mes universiteteve të rajonit janë konsoliduar 944.54 KB 01:00
2015-10-11 12:48:16 Doda: Qeveria shqiptare duhet të reagojë për 'Zajednicën' 633.12 KB 00:40
2015-10-11 12:48:16 Doda: Kufijtë mes Kosovës dhe Shqipërisë duhet të bëhen të pavlefshëm 1.10 MB 01:08
2015-10-11 12:48:16 Doda: Politika të kuptojë që ne si vende nuk do ekzistojmë me kufij e barriera 1.08 MB 01:07
2015-10-11 12:48:16 Doda: Dhuna është e papranueshme, por projekti i Zajednicës duhet parë me kujdes 1.06 MB 01:06
2015-10-11 12:48:16 Doda: Gruaja dhe kombi janë të dy krahët që do të duhej të fuqizohen së bashku 893.32 KB 00:56
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!