Ngjarjet

 
 
Titulli Koha Vendi Sekcioni Video Audio Fotografitë Shkarko
​Njoftime dhe paralajmërime (Video) 11-14-2020 08:27 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-13-2020 11:50 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 13 nëntor (Video) 11-13-2020 08:31 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 13 nëntor 11-12-2020 23:59 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 11-12-2020 13:26 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 12 nëntor (Video) 11-12-2020 08:44 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim paraprak! 11-12-2020 07:54 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 12 nëntor 11-11-2020 23:59 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 11-11-2020 13:15 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 11-11-2020 11:17 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 11 nëntor (Video) 11-11-2020 08:31 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 11 nëntor 11-10-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-10-2020 16:06 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 11-10-2020 15:12 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-10-2020 12:10 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 10 nëntor (Video) 11-10-2020 08:14 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 10 nëntor 11-10-2020 00:03 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime shtesë (Video) 11-09-2020 11:31 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 9 nëntor (Video) 11-09-2020 08:35 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 9 nëntor 11-09-2020 00:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 8 nëntor (Video) 11-08-2020 08:41 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 8 nëntor 11-07-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-07-2020 17:38 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-07-2020 16:47 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 7 nëntor (Video) 11-07-2020 08:41 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 7 nëntor 11-07-2020 00:19 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-06-2020 13:56 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-06-2020 13:15 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 6 tetor (Video) 11-06-2020 08:23 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 6 nëntor 11-06-2020 00:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 11-05-2020 11:13 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 5 nëntor (Video) 11-05-2020 08:36 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 5 nëntor 11-05-2020 00:02 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë me video 11-04-2020 15:57 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 4 nëntor 11-04-2020 01:26 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 11-03-2020 16:12 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-03-2020 09:14 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 3 nëntor 11-03-2020 00:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-02-2020 15:27 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime shtesë (Video) 11-02-2020 10:02 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 2 nëntor (Video) 11-02-2020 08:32 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 2 nëntor 11-01-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (Video) 11-01-2020 10:22 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime dhe paralajmërime (Video) 11-01-2020 08:38 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 1 nëntor 10-31-2020 23:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 10-31-2020 09:30 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 31 tetor 10-30-2020 23:02 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 10-30-2020 08:40 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 30 tetor (Video) 10-30-2020 08:26 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 30 tetor 10-29-2020 23:57 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!