Ngjarjet

 
 
Titulli Koha Vendi Sekcioni Video Audio Fotografitë Shkarko
Drejtpërdrejt nga konferenca për media e KQZ-së 11-29-2020 19:25 Prishtinë Lajme
​Drejtpërdrejt nga mbyllja e vendvotimeve në Mitrovicën e Veriut 11-29-2020 18:58 Prishtinë Lajme
Drejtpërdrejt nga mbyllja e vendvotimeve në Podujevë 11-29-2020 18:53 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-29-2020 13:08 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-29-2020 11:21 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 29 nëntor (Video) 11-29-2020 08:46 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 29 nëntor 11-29-2020 00:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime dhe paralajmërime 11-28-2020 08:29 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftimet e datës 28 nëntor 11-28-2020 00:10 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (Video) 11-27-2020 14:05 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 27 nëntor (Video) 11-27-2020 08:36 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 27 nëntor 11-26-2020 23:59 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (VIDEO) 11-26-2020 16:38 Prishtinë Lajme
Njoftime shtesë (Video) 11-26-2020 13:36 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 26 nëntor 11-25-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 25 nëntor (Video) 11-25-2020 08:32 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 25 nëntor 11-25-2020 00:02 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 24 nëntor (Video) 11-24-2020 08:16 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 24 nëntor 11-24-2020 00:03 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë me video 11-23-2020 17:31 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-23-2020 15:51 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 11-23-2020 11:05 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 23 nëntor (Video) 11-23-2020 08:46 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 23 nëntor 11-23-2020 00:02 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 22 nëntor (Video) 11-22-2020 08:32 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 22 nëntor 11-21-2020 23:52 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim (Video) 11-21-2020 08:50 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime dhe paralajmërime (Video) 11-21-2020 08:20 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 21 nëntor 11-21-2020 00:59 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 20 nëntor (Video) 11-20-2020 08:17 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 20 nëntor 11-19-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-19-2020 11:44 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 11-19-2020 10:06 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 19 nëntor (Video) 11-19-2020 08:40 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 19 nëntor 11-18-2020 23:59 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 18 nëntor (Video) 11-18-2020 08:08 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 18 nëntor 11-18-2020 00:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim! 11-17-2020 14:02 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-17-2020 12:33 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 17 nëntor (Video) 11-17-2020 08:44 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 17 nëntor 11-17-2020 00:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-16-2020 17:02 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-16-2020 11:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 16 nëntor (Video) 11-16-2020 08:30 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 16 nëntor 11-16-2020 00:05 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 11-15-2020 10:05 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 15 nëntor (Video) 11-15-2020 08:27 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 15 nëntor 11-14-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (Video) 11-14-2020 13:32 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (Video) 11-14-2020 10:27 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!