Ngjarjet

 
 
Titulli Koha Vendi Sekcioni Video Audio Fotografitë Shkarko
​Ngjarjet e datës 30 gusht 08-29-2020 22:57 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 29 gusht 08-28-2020 22:52 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 28 gusht (Video) 08-28-2020 08:29 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 28 gusht 08-27-2020 23:18 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 27 gusht (Video) 08-27-2020 08:21 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 27 gusht 08-26-2020 23:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 08-26-2020 10:08 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 26 gusht (Video) 08-26-2020 08:30 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 26 gusht 08-25-2020 23:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 08-25-2020 11:13 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 08-25-2020 10:39 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 25 gusht (Video) 08-25-2020 08:56 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 25 gusht 08-24-2020 23:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime shtesë (Video) 08-24-2020 09:15 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 24 gusht (Video) 08-24-2020 08:16 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 24 gusht 08-23-2020 23:26 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (Video) 08-23-2020 12:40 Prishtinë Lajme
​Njoftime dhe paralajmërime (Video) 08-23-2020 08:38 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 23 gusht 08-22-2020 23:10 Prishtinë Lajme
​Njoftime shtesë (VIDEO) 08-22-2020 08:38 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 22 gusht (VIDEO) 08-22-2020 08:13 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 22 gusht 08-21-2020 23:03 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 21 gusht (Video) 08-21-2020 08:41 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 21 gusht 08-20-2020 22:59 Prishtinë Lajme
Ndizen qirinj në nderim të mjekëve që humbën jetën nga Covid-19 (Drejtpërdrejt) 08-20-2020 20:52 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë (Video) 08-20-2020 17:28 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 20 gusht (Video) 08-20-2020 08:30 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 20 gusht 08-19-2020 23:05 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 08-19-2020 10:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 19 gusht (Video) 08-19-2020 08:39 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 19 gusht 08-18-2020 23:08 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Skenderaj miraton Hartën Zonale (Drejtpërdrejt) (E përmirësuar) 08-18-2020 14:29 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Skenderaj miraton Hartën Zonale (Drejtpërdrejt) 08-18-2020 14:23 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ministri i Arsimit takohet me drejtorët komunalë të arsimit (Drejtpërdrejt) 08-18-2020 13:55 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime shtesë (Video) 08-18-2020 10:31 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 18 gusht (Video) 08-18-2020 08:28 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 18 gusht 08-17-2020 23:08 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 17 gusht (Video) 08-17-2020 08:16 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 17 gusht 08-16-2020 23:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (Video) 08-16-2020 14:34 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë (Video) 08-16-2020 09:27 Prishtinë Lajme
​Njoftime dhe paralajmërime (Video) 08-16-2020 08:28 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë (Video) 08-15-2020 14:40 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 08-15-2020 09:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 15 gusht 08-14-2020 22:59 Prishtinë Lajme
Njoftime shtesë (Video) 08-14-2020 14:04 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 14 gusht (Video) 08-14-2020 08:28 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 14 gusht 08-13-2020 23:08 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë (Video) 08-13-2020 11:37 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim! 08-13-2020 09:19 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!