Ngjarjet

 
 
Titulli Koha Vendi Sekcioni Video Audio Fotografitë Shkarko
​Ngjarjet e datës 25 dhjetor 12-25-2020 00:14 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-24-2020 13:49 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 24 dhjetor (Video) 12-24-2020 08:39 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 24 dhjetor 12-23-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 12-23-2020 13:11 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime shtesë (Video) 12-23-2020 09:42 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 23 dhjetor (Video) 12-23-2020 08:38 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 23 dhjetor 12-23-2020 00:02 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 12-22-2020 16:38 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (VIDEO) 12-22-2020 13:54 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime shtesë (Video) 12-22-2020 12:42 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 22 dhjetor (Video) 12-22-2020 08:19 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 22 dhjetor 12-22-2020 00:24 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-21-2020 13:47 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 12-21-2020 09:35 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 21 dhjetor (Video) 12-21-2020 08:41 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 21 dhjetor 12-21-2020 00:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-20-2020 12:08 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-20-2020 10:02 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 20 dhjetor (Video) 12-20-2020 08:42 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 20 dhjetor 12-19-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 19 dhjetor (Video) 12-19-2020 08:26 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 19 dhjetor 12-18-2020 23:59 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-18-2020 16:54 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-18-2020 14:31 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (Video) 12-18-2020 12:27 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-18-2020 12:10 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-18-2020 09:45 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 18 dhjetor (Video) 12-18-2020 08:48 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 18 dhjetor 12-18-2020 00:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 17 dhjetor (Video) 12-17-2020 08:41 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 17 dhjetor 12-16-2020 23:57 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (VIDEO) 12-16-2020 13:32 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Prokuroria jep detaje për vrasjen në Prizren 12-16-2020 09:51 Prishtinë Siguri
​Ngjarjet e datës 16 dhjetor (Video) 12-16-2020 08:27 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 16 dhjetor 12-16-2020 00:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim rreth faqes së re për klientë 12-15-2020 15:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (VIDEO) 12-15-2020 13:06 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 15 dhjetor (Video) 12-15-2020 08:17 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 12-14-2020 10:44 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 12-14-2020 10:08 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 14 dhjetor (Video) 12-14-2020 08:36 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 15 dhjetor 12-14-2020 00:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 14 dhjetor 12-13-2020 23:59 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 13 dhjetor (Video) 12-13-2020 08:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-12-2020 11:13 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime dhe paralajmërime (Video) 12-12-2020 08:36 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 12 dhjetor 12-11-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 12-11-2020 11:06 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 11 dhjetor 12-10-2020 23:59 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!