Ngjarjet

 
 
Titulli Koha Vendi Sekcioni Video Audio Fotografitë Shkarko
​Ngjarjet e datës 29 mars (Video) 03-29-2020 09:29 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë 03-28-2020 14:56 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (VIDEO) 03-28-2020 13:37 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 28 mars (Video) 03-28-2020 08:32 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (VIDEO) 03-27-2020 14:16 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 27 mars (Video) 03-27-2020 09:08 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 27 mars 03-26-2020 22:53 Prishtinë Lajme
Vazhdimi i seancës për votimin e mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë Kurti (Drejtpërdrejt) 03-25-2020 22:00 Prishtinë Lajme
Vazhdimi i seancës LIVE 03-25-2020 18:27 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 25 mars 03-24-2020 23:12 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (VIDEO) 03-24-2020 15:12 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime shtesë (Video) 03-24-2020 13:25 Prishtinë Lajme
Njoftime shtesë 03-24-2020 12:29 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime (Video) 03-24-2020 09:46 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 24 mars 03-24-2020 00:10 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 23 mars (Video) 03-23-2020 14:38 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 23 mars 03-23-2020 00:05 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë (VIDEO) 03-22-2020 15:07 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 22 mars (Video) 03-22-2020 08:39 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (VIDEO) 03-21-2020 13:43 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (VIDEO) 03-21-2020 11:44 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 21 mars (Video) 03-21-2020 09:07 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë 03-20-2020 18:16 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 20 mars 03-19-2020 23:58 Prishtinë Lajme
​Njoftime (Video) 03-18-2020 10:10 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 18 mars 03-18-2020 00:19 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 16 mars 03-15-2020 23:58 Prishtinë Lajme
Kryetari i Malishevës Ragip Begaj mban konferencë për media (Drejtpërdrejt) 03-15-2020 16:38 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 15 mars (Video) 03-15-2020 08:44 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 15 mars 03-15-2020 02:14 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë (VIDEO) 03-14-2020 11:03 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 14 mars 03-13-2020 23:53 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 03-13-2020 12:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 13 mars (Video) 03-13-2020 09:18 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 13 mars 03-13-2020 00:05 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 03-12-2020 10:18 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 12 mars (Video) 03-12-2020 08:38 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 12 mars 03-12-2020 00:22 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë (Video) 03-11-2020 16:43 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (Video) 03-11-2020 14:46 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë (Video) 03-11-2020 09:45 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 03-11-2020 09:15 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 11 mars (Video) 03-11-2020 08:52 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 11 mars 03-11-2020 00:03 Prishtinë Lajme
Kandidati për kryetar të Podujevës nga VV, Shpejtim Bulliqi takim me të rinjtë (Drejtpërdrejt) 03-10-2020 18:27 Prishtinë Lajme
PDK konferencë e jashtëzakonshme për media (Drejtpërdrejt) 03-10-2020 16:49 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 10 mars (Video) 03-10-2020 08:42 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 10 mars 03-09-2020 23:54 Prishtinë Lajme
Shpejtim Bulliqi tubim elektoral në Lluzhan 03-09-2020 18:50 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 9 mars (Video)  03-09-2020 08:46 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!