Ngjarjet

 
 
Titulli Koha Vendi Sekcioni Video Audio Fotografitë Shkarko
​Ngjarjet e datës 13 korrik 07-12-2020 23:58 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 07-12-2020 11:30 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 07-12-2020 10:29 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 12 korrik (Video) 07-12-2020 07:56 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 11 korrik (Video) 07-11-2020 08:27 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 11 korrik 07-10-2020 23:36 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 10 korrik (Video) 07-10-2020 08:39 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 10 korrik 07-10-2020 00:18 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime shtesë (Video) 07-09-2020 11:21 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 9 korrik (Video) 07-09-2020 08:15 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media (DREJTPËRDREJT) 07-08-2020 17:19 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë (Video) 07-08-2020 16:23 Prishtinë Lajme
​Njoftime shtesë (Video) 07-08-2020 16:10 Prishtinë Lajme
​Njoftime shtesë (Video) 07-08-2020 13:44 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 8 korrik (Video) 07-08-2020 08:39 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 8 korrik 07-07-2020 23:07 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë (Video) 07-07-2020 09:42 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 7 korrik (Video) 07-07-2020 08:34 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 7 korrik 07-06-2020 23:24 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 07-06-2020 13:45 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 07-06-2020 12:59 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 07-06-2020 11:48 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 6 korrik (Video) 07-06-2020 09:21 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 6 korrik 07-05-2020 23:31 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 5 korrik (Video) 07-05-2020 09:03 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 5 korrik 2020 07-04-2020 22:49 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 4 korrik (Video) 07-04-2020 08:52 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 4 korrik 07-03-2020 22:57 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 07-03-2020 14:23 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 3 korrik (Video) 07-03-2020 08:42 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 3 korrik 07-02-2020 23:18 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Qeveria nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Ambasadën britanike për pozitat e larta drejtuese (DREJTPËRDREJT) 07-02-2020 12:59 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë (Video) 07-02-2020 09:27 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 2 korrik (Video) 07-02-2020 08:29 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 2 korrik 07-01-2020 23:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftime shtesë (Video) 07-01-2020 13:43 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 07-01-2020 09:54 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 1 korrik (Video) 07-01-2020 08:28 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 1 korrik 06-30-2020 23:03 Prishtinë Lajme
Kryetari i FSSHK-së, Blerim Syla mban Konferencë për media (DREJTPËRDREJT) 06-30-2020 21:09 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë (Video) 06-30-2020 20:24 Prishtinë Lajme
Ministri Krasniqi takim me inspektorë (DREJTPËRDREJT) 06-30-2020 17:12 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 30 qershor (Video) 06-30-2020 08:51 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 30 qershor 06-29-2020 23:01 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftime shtesë (Video) 06-29-2020 09:57 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 29 qershor (Video) 06-29-2020 08:11 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 29 qershor 06-28-2020 23:05 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë (Video) 06-28-2020 13:16 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 28 qershor (Video) 06-28-2020 08:36 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 27 qershor (Video) 06-27-2020 08:51 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!