Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-08-10 12:39:20 Mexhiti:Lutemi Zoti t’ua pranojw Haxhin haxhilerwve nga trevat tona 775.02 KB 00:49
2019-08-10 12:39:20 Mexhiti: Të solidarizohemi me ata që kanë nevojë 347.84 KB 00:21
2019-08-10 12:19:41 Stavileci: Jemi në proces të riakreditimit 607.70 KB 00:00
2019-08-10 12:19:41 Gashi: Veprimi i Doganës të shpallë tender për të blerë pajisje është i paligjshëm 769.77 KB 00:49
2019-08-10 12:19:41 Gashi: Ka qenë një mashtrim me konsumatorin se nuk ka pasur kontroll 626.03 KB 00:39
2019-08-10 12:19:40 Stavileci: Nuk është kompetencë që të na mësojë çka të blejmë e çka jo 251.75 KB 00:15
2019-08-09 17:30:40 Ismaili: Duke luftuar korrupsionin kemi krijuar kushte të reja 616.56 KB 00:39
2019-08-09 17:30:40 Ismaili: Kemi 192 për qind më shumë operime kardio-kirurgjike 854.79 KB 00:54
2019-08-09 17:30:39 Ismaili: Nuk pres nga VV që të tregoj ndonjë sukses të Kosovës 504.98 KB 00:32
2019-08-09 14:18:28 Mekani: Shpërndamë 70 pako për familjet në nevojë 279.88 KB 00:17
2019-08-09 14:18:28 Loci: Ne kemi përzgjedhur familjet skamnore 470.05 KB 00:29
2019-08-09 14:18:28 Mekani: Nesër dorëzojmë çelësat për dy shtëpi në Gjakovë 404.49 KB 00:25
2019-08-09 14:18:27 Spahiu: Falënderoj Petrol Company që po na ndihmojnë 200.47 KB 00:12
2019-08-09 12:09:44 Veseli: Nuk lejojmë akënd të na cenojnë sovranitetin e vendit 788.55 KB 00:50
2019-08-09 12:09:44 Rama: Rekrutët e rinj janë pjesë e tranzicionit për mandatin e ri për mbrojtje të sovranitetit të vendit 879.36 KB 00:56
2019-08-09 12:09:43 Berisha: Synimi ynë strategjik është anëtrësimi në NATO 815.37 KB 00:51
2019-08-08 16:19:29 Latifi: Prej fillimit të ardhjes së Limak-ut të drejtat elementare kanë shkuar drejtë degradimit 413.03 KB 00:26
2019-08-08 16:19:29 Latifi: Do të shkojmë në grevë një ditore 798.65 KB 00:50
2019-08-08 16:19:28 Latifi: Një punëtore e gjinisë femërore merr 300 euro dhe një punëtor i gjinisë mashkullore i merr 450 euro 824.34 KB 00:52
2019-08-08 16:19:28 Latifi: Të bëhet eliminimi i diskriminimit në pagë tek sektorët e njëjta 1.96 MB 02:02
2019-08-08 13:31:27 Gashi: Në Aeroportin e Prishtinës kemi një rritje prej 12.5 përqind të udhëtarëve 341.77 KB 00:21
2019-08-08 13:31:26 Krasniqi: kemi arritur që të zvogëlojmë emetimin e gazrave nga pajisjet tona operative për 24 % 1.15 MB 01:11
2019-08-08 12:20:46 Dushi: Është në interesi ne KQZ-së të fillojë përgaditjet për zgjedhje 455.37 KB 00:28
2019-08-08 12:20:46 Daka: Jemi të gatshëm për organizimin e zgjedhjeve 690.75 KB 00:43
2019-08-08 12:20:46 Hamiti: Jemi në prag të zgjedhjev, mos të na gjejnë të pa përgaditur 625.19 KB 00:39
2019-08-08 12:20:46 Rrustemi: Sekretariati mund të fillojë planifikimin për zgjedhje 728.22 KB 00:46
2019-08-08 11:58:14 Kadriu: Kemi besim që kjo rrugë do të përfundojë për 300 ditë 568.57 KB 00:36
2019-08-08 11:58:14 Latifi: Vlera e kontratës mbi 997 mijë euro 714.36 KB 00:45
2019-08-07 19:24:27 Osmani: Kemi diskutuar qysh me i fitua zgjedhjet dhe kemi me i fitua 404.13 KB 00:25
2019-08-07 19:24:27 Rugova: LDK është më unike se kurrë, është e gatshme për zgjedhje 484.72 KB 00:30
2019-08-07 15:30:28 Hoxha: Nëse dështojmë ratifikimin e IPA-së deputetët janë fajtor 741.65 KB 00:47
2019-08-07 15:30:27 Hoxha: Rëndësia e këtyre fondeve është përtej fjalëve 1.63 MB 01:41
2019-08-07 15:30:27 Hoxha; Bëjë thirrje që deputetët të votojnë IPA 2018 më 22 gusht 391.88 KB 00:24
2019-08-07 14:57:46 Grant: Vullnetarët do të shërbejnë për 24 muaj pa rrogë, duke jetuar me familjet vendore 1.33 MB 01:23
2019-08-07 14:57:46 Kosnett: Keni punuar me shumë mund për t’u kualifikuar në këtë program 810.46 KB 00:51
2019-08-07 14:57:46 Bytyqi: Ju do të jeni miqtë tanë të përhershëm dhe do të gëzoni një mirënjohje të gjeneratave 1.82 MB 01:23
2019-08-07 14:57:46 Scheuerer: Përvoje e cila i hap mundësi zemrës dhe mendjes për mundësi te reja 734.31 KB 00:46
2019-08-07 14:28:30 Likaj: Ai është vazhduesi më i mirë i poezisë të emrave të mëdhenj 712.76 KB 00:45
2019-08-07 14:28:29 Qyqalla: Është kënaqësi e veçantë për krijuesit e migracionit shqiptar 545.79 KB 00:34
2019-08-07 14:28:29 Selmani: Shkrimtari e thotë atë që ka në zemër 272.14 KB 00:17
2019-08-07 14:28:29 Rexhepi: Në tërë vëllimin takohen ndjenjat 274.58 KB 00:17
2019-08-07 13:43:14 Zemaj: Njëra derë është e hapur në Prokurorinë 904.21 KB 00:57
2019-08-07 13:43:13 Haxhiu; Tashmë nuk ka asnjë dilemë që kontrata me Z mobile ka qenë e dëmshme 1.16 MB 00:57
2019-08-07 13:02:06 Hasani: Kemi nënshkruar një marrëveshje të veçantë 1.42 MB 01:28
2019-08-07 13:02:06 Shala: I bëjmë thirrje kryeministrit dhe ministers së Bujqësisë të ndryshojë udhëzimet administrative 699.37 KB 00:44
2019-08-07 13:02:05 Cahani: Është nder për në të bashkëpunojmë me Komitetin Olimpik 573.35 KB 00:36
2019-08-07 12:59:43 Shala: Ligji actual për më shumë se tetë vite po I dëmton bizneset 425.31 KB 00:27
2019-08-07 12:59:42 Cana: Oda e Afarizimit kërkon sa më shpejtë t3ë ndsërmirren hapa për përmirësimin e situatës 517.75 KB 00:32
2019-08-07 12:37:22 Haxhiu: Kemi intervistuar vetëm 30 përqind të dëshmitarëve 746.61 KB 00:47
2019-08-07 12:37:22 Ymeri: Nëse votohet ai raport mendoj që do të ketë mangësi 514.03 KB 00:32
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!