Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2020-03-24 13:12:15 Syla: Nëse ndiqen udhëzimet, Kosova mund t’ia dalë me pasoja të vogla 1.14 MB 00:52
2020-03-24 13:12:14 Syla: Masat janë që të mos ngarkohet sistemi shëndetësor 884.33 KB 00:42
2020-03-24 12:34:59 Thaçi: Vendimi i mbrëmshëm i Qeverisë ka provokuar rrethanë të re të paqartësisë dhe frikës 1.46 MB 01:30
2020-03-24 12:34:56 Thaçi: I kam dërguar letër Kurtit që të pezullojë vendimin 1,006.79 KB 01:02
2020-03-24 12:34:54 Thaçi: Kam vendosur që t’i drejtohem Gjykatës Kushtetuese për vendimin e Qeverisë 1.55 MB 01:36
2020-03-24 11:40:04 Smaka: Ka vepruar në konformitet me nenin 55 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës 1.61 MB 01:29
2020-03-24 11:40:01 Smaka: Kushdo që e kundërshton nuk bënë mirë 603.11 KB 00:38
2020-03-24 11:39:59 Smaka: Gjendja e jashtëzakonshme është me juridiksionin e presidentit 363.66 KB 00:22
2020-03-23 23:49:19 Thaçi: Qytetarët nuk janë të detyruar t’i respektojnë vendimet antikushtetuese 1.21 MB 01:15
2020-03-23 23:34:16 Thaçi: Qeveria Kurti sonte ka shkelur në mënyrë flagrante Kushtetutën e Kosovës 1.26 MB 01:18
2020-03-23 23:34:12 Thaçi: Qeveria sonte ka shkelur një mori nenesh 1.73 MB 01:47
2020-03-23 17:58:05 Thaçi: Jemi duke punuar në dy fronte 563.21 KB 00:34
2020-03-23 17:58:03 Bajrami: Jemi duke punuar për implementimin e projekteve për vlerësimin online 486.74 KB 00:30
2020-03-23 17:58:03 Rexhaj: Shkollat që janë në gjendje të fillojnë që e kanë bazën teknologjike besoj që mund të fillojnë 235.49 KB 00:14
2020-03-23 17:29:50 Prekopuca: Po furnizohem me mill sepse nuk po i dihet situatës 317.75 KB 00:19
2020-03-23 17:29:48 Berisha: Pak është panik, por duhet të përgatitemi 271.64 KB 00:16
2020-03-23 17:29:47 Berisha: Po thonë që do të ketë mungesë të miellit, unë s’besoj hiq 387.39 KB 00:24
2020-03-23 17:29:46 Rrahmani: Miell ka mjaftueshëm 667.70 KB 00:55
2020-03-23 16:15:03 Aliaj: Qeveria të jetë në dorëheqje dhe të vazhdoj punën 337.98 KB 00:20
2020-03-23 16:15:02 Tahiri: Mandatari i ri duket që do të jetë nga LDK 1.12 MB 01:09
2020-03-23 16:15:01 Aliaj: Gjasat më të mëdha janë që mos të ketë qeveri teknike 1.13 MB 00:49
2020-03-23 16:14:59 Tahiri: Mund të ketë edhe qeveri gjithëpërfshirëse 298.43 KB 00:18
2020-03-23 13:32:56 Shala: Nuk e di kush është taku me deputetët 64.03 KB 00:04
2020-03-23 13:32:55 Shala: Gjendja shëndetësore e infermierëve në izolim është e mirë 139.03 KB 00:08
2020-03-23 13:32:54 Shala: Jena të furnizuar shumë mirë 216.65 KB 00:13
2020-03-23 13:32:52 Shala: Këta kanë rezultuar pozitiv nga kontakti me jashtë që e kanë pas 292.78 KB 00:18
2020-03-23 13:13:22 Mustafa: riorganizojmë programet mbështetëse të ministrisë drejtë rritjes se sasise dhr cilësise se ushqimit 571.04 KB 00:36
2020-03-23 13:13:21 Mustafa: Shoqata e Mullistëve, na njoftojnë se për momentin kemi grurë dhe miell të mjaftueshëm 835.74 KB 00:53
2020-03-23 13:13:20 Mustafa: Mocioni vazhdon në Kuvendin e Kosovës, ku përgjegjës janë udhëheqësia e Kuvendit 169.46 KB 00:10
2020-03-23 13:13:19 Mustafa: Drithërat, vecanërisht gruri dhe misri, do të përkrahen 1.22 MB 01:15
2020-03-22 18:49:35 Hoti: Unë besoj që do ta kalojmë këtë sfidë me sukses 436.67 KB 00:27
2020-03-22 18:49:34 Bajrami: Nga e hëna dhe ditët në vazhdim do të prodhojmë material për klasat 6 deri 9 536.03 KB 00:34
2020-03-22 18:49:33 Bajrami: Që nga nesër fillon mësimi ne distancë 766.11 KB 00:48
2020-03-22 18:49:32 Shala: Besoj që ka me ju ofruar një material i mirë nxënësve 265.95 KB 00:16
2020-03-22 18:26:51 Ismaili: Nuk kemi arritur të mbrojmë kufijtë tanë 1.23 MB 01:16
2020-03-22 18:26:49 Ismaili: Vijmë në një risk të të qenurit deputet 704.22 KB 00:44
2020-03-22 18:26:48 Ismaili: Kosova nuk është duke arritur që të bëjë testime më të shpeshta 1.37 MB 01:25
2020-03-22 17:49:58 Sejdiu: nuk kemi raste të tjera me koronavirus 774.01 KB 00:49
2020-03-22 17:49:57 Haliti: Ushqimet po sigurohen me forcat vetanale 561.52 KB 00:35
2020-03-22 17:49:55 Rudari: Ka banorë që dalin nëpër rrugë dytësore 811.47 KB 00:51
2020-03-22 17:49:55 Muharremi: Atë familje e kemi izoluar 842.43 KB 00:53
2020-03-22 16:23:47 Demhasaj: Nëse shpallet gjendje e jashtëzakonshme mund të shtyhet votimi i mocionit 624.82 KB 00:39
2020-03-22 16:23:47 Demhasaj:Kosova sa më shpejt duhet të shpall gjendje të jashtëzakonshme 798.42 KB 00:50
2020-03-22 16:23:47 Demhasaj: Seanca për votimin e mocionit të mosbesimit nuk duhet të mbahet 647.70 KB 00:41
2020-03-22 16:23:46 Demhasasaj: Efikasiteti mes këtyre dy partive mund të mos ekzistoj fare 438.45 KB 00:27
2020-03-22 16:08:00 Rudari: Nëse përshkallëzohet gjendja MSh duhet të mendojë një plan për ndihmë konkrete për komunat 819.76 KB 00:51
2020-03-22 16:07:56 Rudari: Ka banorë që ankohen për mungesë të millit 672.32 KB 00:42
2020-03-22 13:02:54 Rukiqi: Pushimi, dëmton bizneset me dhjetëra miliona euro 739.71 KB 00:46
2020-03-22 13:02:52 Ibrahimi: Qeveria mund t’i marr parasysh kërkesat e bizneseve, por komunat kanë të drejtë 766.59 KB 00:46
2020-03-22 13:02:52 Selmonmusaj: Të ketë pushim në të gjitha komunat, por jo edhe në sezonin e verës 623.99 KB 00:39
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!