Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-08-15 11:06:33 Sokoli: Janë më shumë se tri skuadra që synojnë Evropën 724.16 KB 00:46
2019-08-15 11:06:33 Sokoli: Ja 6 skuadrat që do të luftojnë për titull 820.27 KB 00:52
2019-08-15 11:06:33 Sokoli: Ka shumë ndryshime në skuadra 910.67 KB 00:58
2019-08-14 23:13:41 Tmusic: E kemi merituar fitoren 427.16 KB 00:19
2019-08-14 23:13:40 Mulaomerovic: Zhvilluam një ndeshje fantastike, mëkat që i kemi humbur dy ndeshjet e para 871.86 KB 00:40
2019-08-14 17:40:04 Veseli: Shqetësimet e Quintit janë të arsyeshme 1,012.07 KB 01:04
2019-08-14 17:40:04 Veseli: Takimi Mustafa - Kurti, për interesa të tyre e jo për qytetarët 1.82 MB 01:53
2019-08-14 17:40:03 Veseli: Ashtu siç kam luftuar kundër Serbisë, do të luftoj kundër korrupsionit 1.93 MB 01:52
2019-08-14 15:33:24 Aliu: Jemi në bisedime me LDK-në, besoj se do të ketë rezultate për koalicion parazgjedhor 654.11 KB 00:41
2019-08-14 15:27:21 Aliu: MMPH nuk mund të fshihet pas faktit që nuk dihet a kanë ministër a jo 570.23 KB 00:36
2019-08-14 15:27:19 Aliu: Shteti po funksionon vetëm në dobi të dëmit 740.01 KB 00:46
2019-08-14 15:20:20 Salihu: Prizreni me tetë “E-kisoka”, vetëm dy janë në funksion 638.70 KB 00:40
2019-08-14 15:20:20 Demi: Nuk ka përmirësim të shërbimeve në formë digjitale për qytetarët 375.63 KB 00:23
2019-08-14 15:01:58 Gashi: Po vendoshet gurtheme i një patrioti të vacant, bashkëluftëtar i Shaban Polluzhes e Azem Galicës 717.66 KB 00:45
2019-08-14 15:01:58 Gashi: Jemi duke treguar përkujdesje për ata që kanë dhënë shumë për Kosovën 468.84 KB 00:29
2019-08-14 15:01:58 Jashari: Vetëm duke kujtuar të kaluarën mund ta ndërtojmë të ardhmën 418.33 KB 00:26
2019-08-14 15:01:57 Mingjolli: Pas pesë herë e djegur kjo Kullë po gjallërohet 171.16 KB 00:10
2019-08-14 14:27:11 Trifunović: Po të donin ndërkombëtarët do të kishim numër të përgjysmuar të të pagjeturve 1.34 MB 01:23
2019-08-14 14:27:10 Doriq: Problemi më i madh është mosrespektimi i marrëveshjeve të arritura deri më tani 219.20 KB 00:13
2019-08-14 14:27:10 Spahiu: Qeveritë në Prishtinë dhe Beograd janë përgjegjëse që nuk kanë iniciuar çështjen e të pagjeturve në Bruksel 621.13 KB 00:39
2019-08-14 14:27:10 Çerkini: Brukselit nuk po i konvenon të ketë qetësi në këto treva 731.86 KB 00:46
2019-08-14 14:25:48 Deliu-Kodra-Haxhiut: Nuk kemi ndonjë dashni për LVV-në 500.17 KB 00:31
2019-08-14 14:25:47 Isufi: Nuk kemi vija të kuqe 598.79 KB 00:38
2019-08-14 14:25:47 Gashi: Përgjigjjen e jep kryetari i LDK-së, por jemi për koalicion opozitar 940.80 KB 00:59
2019-08-14 14:25:46 Deliu-Kodra: PDK nuk ka vija të kuqe, nuk kemi frikë nga asnjë subjekt politikë 696.48 KB 00:44
2019-08-14 14:25:46 Haxhiu: VV nuk do të vendos që postet të bëhen pjesë e ndonjë marrëveshje 1,000.65 KB 01:03
2019-08-13 18:34:02 Beka: Shpresojmë që edhe në Hungari të mos ketë 237.12 KB 00:14
2019-08-13 18:34:02 Sopaj: Ne jemi duke hequr që nga paslufta 349.88 KB 00:21
2019-08-13 18:34:02 Morina: U çuditëm që nuk ka 194.00 KB 00:11
2019-08-13 18:34:02 Ahmeti: Mund të ketë në Suboticë 217.17 KB 00:14
2019-08-13 14:57:36 Reçica: Shumë shpejt do të finalizohet lista me nënshkrime 828.42 KB 00:52
2019-08-13 14:57:36 Reçica: Mustafa dhe Kurti duhet kujtuar kohën jo të largët për eliminimin edhe fizik 740.91 KB 00:46
2019-08-13 14:57:34 Reçica: Nuk kemi asnjë vijë të kuqe për subjektet politike pas zgjedhjeve 910.28 KB 00:57
2019-08-13 14:23:54 Gashi: 2018-ta dhe 2019-ta shënojnë një ritransferim të departamentit të rinisë 459.43 KB 00:28
2019-08-13 14:23:54 Salihu: Shpresoj t’i shfrytëzojmë certifikatat që kemi marrë sot 147.12 KB 00:08
2019-08-13 14:23:54 Veseli: Zgjedhjet janë të pashmangshme 430.96 KB 00:27
2019-08-13 13:25:23 Salihu: 4 skuadra bien nga Superliga ndërsa 3 skuadra në Evropë 571.05 KB 00:36
2019-08-13 13:25:23 Salihu: Na pret një sezon tejet interesant 428.56 KB 00:26
2019-08-13 13:25:22 Salihu: FFK është gati për fillimin e stinorit të ri 419.97 KB 00:26
2019-08-13 13:25:22 Salihu: Skuadrat të mos merren me politikë si sezonin e kaluar 772.27 KB 00:48
2019-08-12 14:35:50 Morina: Janë shtatë fëmijë pa përkujdesje prindërore 998.56 KB 01:03
2019-08-12 14:35:50 Ibishi: Është dashur më herët të fillohet të mendohet për çështje të rikthimit 847.15 KB 00:53
2019-08-12 14:35:50 Selimi: Del të jetë një problem i madh 568.35 KB 00:35
2019-08-12 14:35:50 Tahiri: Jemi në nivel të detyrës 567.63 KB 00:33
2019-08-12 14:35:49 Mujku: Ka qenë një situatë e rëndë 802.76 KB 00:50
2019-08-12 14:35:49 Morina: Duhet të kemi strehimore 546.04 KB 00:31
2019-08-12 14:35:49 Bytyqi: E kemi mësimin shtesë që planifikohet për ta 850.76 KB 00:33
2019-08-12 14:35:48 Jashari: Asnjë standardë ndërkombëtarë nuk përjashton përgjegjësinë e shtetit 414.92 KB 00:36
2019-08-12 14:09:41 Tregtari: Skemi probleme të mëdha me temperaturat e larta 490.86 KB 00:30
2019-08-12 14:09:41 Kaja: Është rrezik për shëndet, por ne po i blejmë 640.72 KB 00:40
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!