Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2020-11-23 15:29:02 Hoxhaj: PDK është shembulli më i mirë i qeverisjes në nivel lokal 474.28 KB 00:30
2020-11-23 15:29:00 Fetahu: Kategoritë e dala nga lufta do të kenë zyre në komunë 710.54 KB 00:45
2020-11-23 15:29:00 Hoxhaj: Kush e do ndryshimin në Podujevë duhet të votojnë PDK-në dhe Naim Fetahun 829.04 KB 00:52
2020-11-23 15:01:49 Murati: Nuk ka pasur shfrytëzim të drejtë të parasë publike në KRPP 1.15 MB 01:11
2020-11-23 14:42:17 Limani-Hajnuni: Ka pasur një performancë të mirë nga viti në vit 785.15 KB 00:50
2020-11-23 14:42:15 Haliti: Tendenca e auditorit të përgjithshëm që të politizojë këtë institucion 657.28 KB 00:41
2020-11-23 14:42:15 Hoxha: Gjitha institucionet Kosovës të rrisin më shumë kujdesim e shpenzimit e parasë publike 400.32 KB 00:25
2020-11-23 14:42:14 Nagavci: Grupi parlamentar nga nesër nuk ekziston më 1.05 MB 01:05
2020-11-23 14:28:18 Dumoshi: Do t’iu jepet jetë dhe përjetësi historive të të vdekurve dhe të zhdukurve të Krushës së Madhe 851.54 KB 00:54
2020-11-23 14:28:16 Latifi: Nga 241 sa i vrau Serbia 64 ende janë pa varre e pa shenja 1.15 MB 01:11
2020-11-23 14:28:15 Hoti: Zhvillohet mbi themelet e vëna për t’i shtruar rrugën hulumtimit më të gjerë të fushës së historisë gojore 1.15 MB 01:11
2020-11-23 14:28:15 Gajraku: Do të japin pamjet më të drejtpërdrejtë të dëshmitarëve 1.14 MB 01:10
2020-11-23 13:50:41 Shoshi: Duhet të avancohet korniza ligjore e prokurimit publik 489.50 KB 00:31
2020-11-23 13:50:41 Hoti: Deklaratat që i ka dhënë z.Selmanaj janë totalisht duke u shtrembëruar nga persona të caktuar 1.17 MB 01:13
2020-11-23 13:50:40 Hajdini: Marrë parasysh rolin dhe mandatin që e ka KRPP, kërkojmë të rrisë monitorimin e kontratave 1.57 MB 01:37
2020-11-23 12:59:26 Dumoshi: Ishte i trishtë lajmi për ikjen nga kjo botë e Ismet Pejës 418.50 KB 00:26
2020-11-23 12:59:26 Dumoshi: Njerëz si Ismet Peja do t’i nderojmë edhe kohë pa kohë 507.37 KB 00:32
2020-11-23 12:59:26 Hoti: Jemi rritur me këngët e Ismet Pejës 576.75 KB 00:36
2020-11-23 12:42:01 Aliu: Shkarkimi i Driton Selmnajt është për të mirën e vendit 1.53 MB 01:35
2020-11-23 12:42:00 Bideo: Shqipëria dhe Kosova e kanë një histori 600.38 KB 00:38
2020-11-23 12:42:00 Zyberaj: Përmes hapjes së këndit të arkivit shqiptar po bëjmë unifikimin e shërbimeve 642.38 KB 00:40
2020-11-23 12:41:58 Zyberaj: Hulumtuesit nga Kosova tani me lehtësi pajisen me dokumentet e arkivit shqiptar 316.88 KB 00:19
2020-11-23 12:32:36 Murati: Ne si grup parlamentar nuk mund të mbështesim një raport të tillë 744.20 KB 00:47
2020-11-23 12:32:35 Nagavci: Kjo pikë do të hidhet në votim në një moment tjetër 177.74 KB 00:11
2020-11-23 12:32:33 Tahiri: OSHP vendin e ka në kuadër të gjyqësorit të Kosovës 791.04 KB 00:50
2020-11-23 12:32:30 Hajdini: shqyrtimi i lëndëve nga kjo organizatë buxhetore të ndodh nga ekspertë të fushës 561.36 KB 00:47
2020-11-23 11:39:05 Kurti: Në këto zgjedhje ka vetëm një kryetar, ai është profesor Bulliqi 766.15 KB 00:48
2020-11-23 11:39:05 Bulliqi: Ne nuk do të largojmë askënd nga puna padrejtësisht 916.74 KB 00:58
2020-11-23 11:39:05 Bulliqi: Partitë e vjetra janë bërë bashkë, por qytetarët e duan ndryshimin 1.08 MB 01:07
2020-11-23 11:39:02 Kurti: Nuk do të ketë më punësime me libreza partie apo mbiemër farefisi 1.52 MB 01:35
2020-11-23 11:10:09 Reçica: Fuqizimi i kornizës ligjore të sigurisë dhe shëndetit në punë 293.53 KB 00:16
2020-11-23 11:10:06 Selmanaj: Në periudhën korrik-shtator 2020 programi për MSA-në është zbatuar 35% 257.15 KB 00:16
2020-11-23 10:43:19 Aliu: Qëndrimi i Driton Selmanaj për të pagjeturit është i papranueshëm 1.38 MB 01:25
2020-11-23 10:43:19 Aliu: Slemanj nuk është i mirëseardhur në Kuvend, presim shkarkimin e tij 780.12 KB 00:49
2020-11-22 16:18:06 Bajoku: Ky çmim më motivon shumë për të vazhduar drejt majave të boksit 495.75 KB 00:31
2020-11-22 16:18:06 Salihu: Na mungon prezenca e tifozëve dhe kënaqësia që ata e ofrojnë 401.29 KB 00:25
2020-11-22 16:18:04 Salihu: Gëzohem që po zhvillohet turniri të cilin e kam themeluar unë 633.37 KB 00:40
2020-11-22 15:36:42 Krasniqi: Nga janari deri më tani i kemi 2600 migrantë 1,016.17 KB 01:04
2020-11-22 15:36:41 Krasniqi: Po sfidohemi nga tendenca për të prishur rendin dhe qetësinë 761.88 KB 00:48
2020-11-22 15:36:40 Krasniqi: 600 persona nga Siria kanë kërkuar azil 1,008.67 KB 01:04
2020-11-22 15:36:39 Shala: Këta refugjatë të verifikohen nëse janë pjesë e strukturave terroriste 483.70 KB 00:30
2020-11-22 15:36:38 Shala: Nëse nuk bëhet verifikimi i tyre këta mund të jenë kandidat potencial për sulm terrorist në vend 280.45 KB 00:17
2020-11-22 15:10:10 Musliu: Nga muaji nëntor deri në mars qytetarët e Prishtinës do të udhëtojnë falas me transportin publik 574.91 KB 00:36
2020-11-22 15:10:08 Retkoceri: Komuna ka të pashpenzuar 60 për qind të buxhetit të saj 610.13 KB 00:38
2020-11-22 14:49:49 Bislimi: Selimi ka shkuar në Hagë për të mbrojtur UÇK-në 384.32 KB 00:24
2020-11-22 14:49:48 Tahiri: Arrestimet nga Specialja ndikojnë në jetën politike në Kosovë 742.45 KB 00:47
2020-11-22 14:49:47 Gjoshi: Shkuarja e Veselit në Hagë, goditje për PDK-në 317.29 KB 00:20
2020-11-22 13:22:17 Bislimi: Ligji për rimëkëmbjen ekonomike realisht është ligj që bëhet për qytetarët e Kosovës 636.70 KB 00:40
2020-11-22 13:22:16 Cakolli: Përgjegjësia kryesore për dështimin e miratimit të këtij projektligji bie mbi pozitën 953.55 KB 01:00
2020-11-22 13:22:16 Hoxha: Si mund ta votojmë ne kur asnjë nga pikat tona nuk janë përfshirë në pakon ekonomike 703.14 KB 00:44
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!