Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-08-21 16:21:12 Latifi: Ata nuk e pranojnë, por punëtorët janë suspenduar 381.25 KB 00:15
2019-08-21 16:21:12 Latifi: Kuvendi pritet të marrë sot një vendim 918.56 KB 00:54
2019-08-21 16:21:11 Latifi: Kontraktorë të “Limak”-ut po kryejnë punën e një operatori të licencuar 249.72 KB 00:14
2019-08-21 15:39:08 Bytyqi: Në këtë shkollë u mbrojt vendi dhe gjuha 387.38 KB 00:24
2019-08-21 15:39:08 Ramosaj: Kemi filluar nga hiqi e tashmë po përmbyllim një cikël në infrastrukturën shkollore 722.99 KB 00:46
2019-08-21 15:39:07 Avdijaj: Mund të ndërtojmë të rinjtë për të ardhmen 306.80 KB 00:19
2019-08-21 15:38:25 Cukaj: Ministria e Integrimeve Evropiane në asnjë moment nuk ka ndërmarr veprime në kundërshtim me marrëveshjet ndërkombëtare 404.40 KB 00:25
2019-08-21 15:38:24 Cukaj: Për vitin 2019 objektiv i yni si ministri e Integrimeve Evropiane mbetet punësimi i 11 bursistëve 755.35 KB 00:47
2019-08-21 15:38:24 Cukaj: Nuk ka ndikime politike në punësimet që ndodhin në Shërbimin Civil në kuadër të ministrisë së Integrimeve Evropiane 674.31 KB 00:42
2019-08-21 15:38:24 Cukaj: Për një periudhë të shkurtër planifikojmë punësimin e 4 bursistëve nga bursa YCS 761.86 KB 00:48
2019-08-21 14:19:05 Zemaj: Rrjeti kriminal me mbështetje politike zhvatën PTK-në 1.64 MB 01:42
2019-08-21 14:19:05 Avdyli: Zanafilla e krimit në PTK ka filluar me Qeverinë ‘Thaçi 915.55 KB 00:58
2019-08-21 14:19:05 Ymeri: Askush nuk ka mundur me dëshmu që kontratat kanë qenë të nevojshme për Telekomin 828.40 KB 00:52
2019-08-21 14:19:04 Haxhiu: Kontratën e parë e ka nënshkruar anëtari i Këshillit drejtues të LDK-së 454.16 KB 00:28
2019-08-21 14:19:04 Haxhiu: S’kemi arrit t’i intervistojmë politikanët 961.16 KB 01:01
2019-08-21 13:45:58 Tahiri: Ka qenë përkushtim personal i Kadri Veselit fuqizimi i luftës kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit 1.14 MB 01:11
2019-08-21 13:45:57 Veseli: Ligji është më i fuqishëm se çdo individ 825.63 KB 00:52
2019-08-21 10:43:07 Bozhoviq: Nuk janë krijuar kushtet për zgjedhje të lira dhe demokratike 1.29 MB 01:20
2019-08-21 10:43:07 Bozhoviq: Sikur nuk dëshirohet që vrasësi të gjendet 663.68 KB 00:41
2019-08-20 15:21:44 Haradinaj: Ekziston vullnet dypalësh për bashkëpunim me Nismën 466.57 KB 00:29
2019-08-20 15:21:43 Haradinaj: Koalicioni AAK-PSD pjekuri politike 476.48 KB 00:30
2019-08-20 14:49:14 Jashari: Një rrugë me mbi 3 mijë metra gjatësi 689.52 KB 00:43
2019-08-20 14:49:14 Haxhiu: Kjo trevë ka nevojë të zhvillohet 306.32 KB 00:19
2019-08-20 14:39:20 Preniqi: Problemet le t’i zgjedhin në qeveri, jo me i marr njerëzit në çafë 582.82 KB 00:36
2019-08-20 14:39:19 Hyseni: Nuk na ka lajmëruar askush se do ketë vonesa, jam duke pritur që nga ora shtatë e mëngjesit 170.70 KB 00:10
2019-08-20 14:39:19 Osmani: Njerëzit janë të shqetësuar, jemi duke pritur që nga ora pesë e mëngjesit 397.57 KB 00:24
2019-08-20 14:39:18 Gara: Kemi marr të gjitha masat për një grevë brenda kornizave ligjore 363.76 KB 00:22
2019-08-20 13:32:14 Metushi-Krasniqi: Vetëm Madridi e publikon regjistrin e lobimit 542.12 KB 00:34
2019-08-20 13:32:12 Metushi-Krasniqi: Prishtina publikon deklarimet e pasurisë së anëtarëve të asamblesë komunale 784.79 KB 00:49
2019-08-20 13:17:34 Bekteshi: Jemi të obliguar të marrim masa për për shkak obligimeve nga direktivat e BE-së 1.34 MB 01:23
2019-08-20 13:17:33 Shala: Jemi dakorduar që deri të premten t’I sigurojmë analiza shtesë për peshkun 802.31 KB 00:50
2019-08-20 13:11:41 Gara: Kjo grevë nuk ka qenë sipas kornizave ligjore, nga grevistët janë kërcënuar punëtorët që kanë dashur të punojnë 770.51 KB 00:49
2019-08-20 13:11:41 Latifi: LIMAK nuk mund t’i realizoj kërkesat ligjore të punëtorëve pasi që nuk ka detyrime ndaj atyre ligjeve 794.61 KB 00:50
2019-08-20 13:11:41 Kryeziu : Gjatë grevës së djeshme mbi 300 valixhe kanë kaluar pa iu nënshtruar procedurave të kontrollit 983.86 KB 01:02
2019-08-20 13:11:41 Sejdiu: Qëllimisht po bëhen disa veprime, dyshime kemi tek menaxhmenti 575.86 KB 00:36
2019-08-20 13:11:40 Latifi: Për shkak se dje disa grevistë nuk kanë pranuar të dalin në punë janë larguar nga punë nëntë prej tyre 551.02 KB 00:34
2019-08-20 12:26:54 Zeka: Ankesat më të mëdha lidhen me fuqinë punëtore 705.88 KB 00:44
2019-08-20 12:26:54 Rushiti: Vetëm vitin e kaluar kam humbur 1600 euro trust 650.09 KB 00:41
2019-08-20 12:26:53 Bajraktari:Një punëtor i mbikëqyr 5 hektarë vreshta 920.48 KB 00:58
2019-08-20 12:26:53 Gjevori: Duhet të bëhet një listë e çmimoreve 621.95 KB 00:39
2019-08-19 16:58:07 Haradinaj: Koalicion i fitorës, ftojmë edhe Nisma dhe AKR-në, por jo më PAN 2 ose PAN 3 893.62 KB 00:56
2019-08-19 16:58:06 Ahmeti: Garojmë me një listë, bartës I listës kandidati Ramush Haradinaj 633.00 KB 00:40
2019-08-19 16:58:05 Ahmeti: Kemi më shumë kandidatë në listë se secili subject tjetër që ka deputet sot në kuvend 586.89 KB 00:37
2019-08-19 16:37:41 Limaj: Nga sot po na bashkohet në rrugëtimin tonë politikë Bekim Brestovci 828.46 KB 00:52
2019-08-19 16:37:40 Brestovci: Kam qenë gjithmonë në kërkim të një formati të ri të kontributit 651.31 KB 00:41
2019-08-19 15:25:17 Azemi: Genc Bashota është ortak me Gazmend Abrashin në kompani duhani 488.37 KB 00:31
2019-08-19 15:25:17 Gashi: Mos të fitohen poenë politikë në emër të qytetarëve 252.18 KB 00:15
2019-08-19 15:25:17 Retkoceri: Kriteri i parë i konkursit për kiosqe; interes mes grupeve të fuqishme 998.18 KB 01:03
2019-08-19 15:25:17 Hasani: Asambleja e ka parë të arsyeshme dhe ndodhi 450.50 KB 00:28
2019-08-19 15:25:17 Azemi: Komuna po mbron tre milionerë duke rrezikuar 30 familje 334.44 KB 00:21
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!