Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-12-04 13:32:16 Weber: Vullneti i qytetarve është i qartë 908.77 KB 00:57
2019-12-04 11:45:48 Osmani: Inspektimet nëpër shkolla janë të vogla 456.70 KB 00:28
2019-12-04 11:45:48 Spanca: Vetëm 7 prej 18 shkollave të vlerësuara kanë pasur nivel mesatar të mirëmbajtjes së shkollës 909.94 KB 00:57
2019-12-04 11:45:40 Gashi: Periudha e auditimit është 2017-2018 681.86 KB 00:43
2019-12-04 11:45:38 Spanca: Mirëmbajtaj e higjienës sfidë për shumicën e shkollave fillore 573.16 KB 00:36
2019-12-03 17:39:05 Bytyqi: Kush është përgjegjës ne duhet të diskutojmë në tërësi 707.30 KB 00:44
2019-12-03 17:39:01 Qehaja: Faji për dështim në PISA është i Ministrisë së Arsimit 689.56 KB 00:43
2019-12-03 17:38:58 Pupovci: Absolutisht kjo mund të quhet dështim i Ministrisë së Arsimit 1.07 MB 00:59
2019-12-03 17:38:58 Pupovci: Rezultatet kanë qenë krejtësisht të pritshme 777.52 KB 00:54
2019-12-03 17:38:57 Qehaja: Rezultatet si të tilla nuk kanë qenë befasuese, kur dihet gjendja në arsim 626.84 KB 00:39
2019-12-03 17:38:53 Haradinaj: Arsimi në gjendje të vështirë 175.97 KB 00:08
2019-12-03 15:47:35 Braathu: Çëshjta pronëse pengësë për të kthyerit 724.08 KB 00:45
2019-12-03 15:47:34 Braathu: Me miratimin e rregullores për kthim të personave të zhvendosur është krijuar kornizë ligjore detyruese 583.45 KB 00:47
2019-12-03 15:42:17 Mugaju: Unicef bën thirrje të respektohen të drejtat e personave me aftësi të kufizuar 2.33 MB 02:25
2019-12-03 15:42:16 Maliqi: Personat me aftësi të kufizuar në Kosovë ende paragjykohen nga shoqëria 1.17 MB 01:13
2019-12-03 15:42:13 Gashi: Fëmijët me aftësi të kufizuar në Kosovë përballen me shumë barriera 627.74 KB 00:40
2019-12-03 14:39:48 Muçiqi: Jemi të përgatitur edhe për klube më të mëdha 309.60 KB 00:19
2019-12-03 14:39:47 Osmani: Do të mbesim të pamposhtur në Suharekë 674.39 KB 00:42
2019-12-03 14:39:39 Muçiqi: Nuk mund të them se ka favorit 595.88 KB 00:37
2019-12-03 14:25:45 Haradinaj: Arsimi në gjendje të vështirë 272.30 KB 00:35
2019-12-03 14:09:44 Jashari: Një koordinim ndërinstitucional duhet të fuqizohet më tepër 369.42 KB 00:23
2019-12-03 14:09:44 Kadriu: Jo të gjitha personat me aftësi kufizuara përfitojnë me ligjet ekzistuese 552.43 KB 00:35
2019-12-03 14:09:42 Maliqi: Personat me aftësi të kufizuara vazhdojnë të përballen me sfida 260.67 KB 00:16
2019-12-03 14:09:34 Haradinaj: Kemi dhënë mbështetje për personat me aftësi të kufizuara 484.92 KB 00:30
2019-12-03 14:09:33 Francke Qasja në punësim dhe pjesëmarrje publike për personat me aftësi të kufizuara është me rëndësi 556.92 KB 00:35
2019-12-03 13:34:26 Bytyqi: Duhet kohë për të analizuar raportet e shkollave dhe nxënësve 559.97 KB 00:35
2019-12-03 13:34:25 Elezi: Në PISA 2018 në lexim jemi të katërt nga fundi 851.63 KB 00:54
2019-12-03 13:34:19 Bytyqi: Nuk kemi rezultat më të mirë 988.05 KB 01:03
2019-12-03 13:34:16 Bytyqi: Kush është përgjegjës ne duhet të diskutojmë në tërësi 703.31 KB 00:44
2019-12-03 13:34:15 Elezi: Vërejmë se në gjuhë kemi një dallim bukur të madh mes vajzave dhe djemve 610.96 KB 00:38
2019-12-03 13:09:45 Arifi: Braktisja nga shkolla do të jetë e madhe 476.21 KB 00:31
2019-12-03 13:09:45 Arifi: 500 mijë euro janë ndarë në vijë të gabueshme 973.46 KB 01:01
2019-12-03 13:09:44 Krasniqi: Nuk kom qejf me u mbyll qendra 296.17 KB 00:18
2019-12-03 13:09:43 Krasniqi: Që tri vjet vij në këtë qendër 320.85 KB 00:20
2019-12-03 13:09:37 Shabani: Është çështje e Qeverisë së Kosovës 686.21 KB 00:43
2019-12-03 13:09:35 Azemi: Në shtëpi nuk ka pasur se kush të më ndihmojë me detyra 662.93 KB 00:42
2019-12-03 12:28:47 Shala: Marrëveshja ka impakt ekonomik e politik 933.56 KB 00:59
2019-12-03 12:28:42 Abbott: Marrëveshja është një hap I rëndësishëm 434.71 KB 00:27
2019-12-03 12:28:42 Abbott: Shpresoj se nuk do të merr shumë formimi I qeverisë 285.25 KB 00:17
2019-12-03 12:02:48 Toska: Kërkojmë nga MASHT që sa më shpejtë të nxjerr udhëzuesin për regjistrimin e qendrave të mësimit shtesë 1.32 MB 01:21
2019-12-03 12:02:40 Arifi: Ka mos koordinim mes Ministrive 609.81 KB 00:38
2019-12-03 11:23:31 Abbott: Në Kosovë ka njerëz që bëjnë jetë me standard të lartë në shpërputhje me të ardhurat persona, ju duhet t’i hetoni ata 971.54 KB 01:01
2019-12-03 11:23:29 Çoçaj: Shoqëria kosovare nuk ështe imune ndaj pastrimit të parasë 746.22 KB 00:47
2019-12-03 11:23:26 Hopmeier: Bashëpunimi rajonal i rëndësishëm për luftimin e këtij fenomeni 742.43 KB 00:47
2019-12-03 11:23:25 Hyseni: Kosova ka sukses në sekuestrimin e përkohshëm të aseteve, por jo edhe në konfiskimin e pasurës 901.81 KB 00:57
2019-12-02 17:36:40 Kurti: Në negociatat tona avancim ka, por marrëveshje nuk kemi ende 690.43 KB 00:43
2019-12-02 17:36:38 Mustafa: Sot nuk ka marrëveshje për koalicion 1.11 MB 01:08
2019-12-02 17:21:51 Maliqi: personat me aftësi të kufizuara apo me nevoja të veçanta janë më të varfëritë dhe më të diskriminuarit në vend 714.80 KB 00:45
2019-12-02 17:21:46 Maliqi: Ne jemi organizatë që bazohemi 100 përqind vetëm në projekte dhe i ofrojmë ato shërbime të cilat nuk i ofron shteti 1.42 MB 01:18
2019-12-02 14:53:15 Kurti: Unë kryeministri i qeverisë me 12 ministri 1.31 MB 01:21
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!