Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-08-04 15:46:40 Rugova: Me ligjin aktual është zor i realizueshëm 684.03 KB 00:43
2019-08-04 15:00:52 Gashi: Në Kosovë ka filluar të kuptohet roli i prindit Baba 607.75 KB 00:38
2019-08-04 15:00:52 Beqa: Të përkrahen financiarisht dhe në përkujdesje familjet që rrisin binjak 493.32 KB 00:31
2019-08-04 15:00:52 Osmani: Të bëhen ndryshime legjislative në përkrahje të nënave të binjakëve, unë do të jemë zëri i nënave që rrisin binjak 444.41 KB 00:28
2019-08-04 12:38:21 Hoxha: Gropat nuk po shkaktojnë vetëm dëme të veturave, por po shkaktojnë edhe rreziqe në komunikacion 527.02 KB 00:33
2019-08-04 12:38:20 Haliti: Gropat po shkaktojnë kolona dhe dëme tek automjetet tona 355.17 KB 00:22
2019-08-04 12:38:19 Bucolli: Gropat nëpër rrugët e Prishtinës po na sjellin mjaftë telashe 184.50 KB 00:11
2019-08-04 12:38:19 Xheladini: Vozitja nëpër rrugët me gropa ul nivelin e sigurisë së automjetit 839.41 KB 00:36
2019-08-04 12:38:18 Ahmeti: Telashe po kemi me kompanitë që ofertojnë me çmime të ulëta 727.38 KB 00:46
2019-08-04 11:51:14 Mushkolaj; Për figura të rëndësishme Veselit po i has sharra në gozhdë 720.34 KB 00:45
2019-08-04 11:51:14 Musliu: Ky hap me gjasë ka hasur në rezistencë të madhe 797.06 KB 00:50
2019-08-04 11:51:13 Krasniqi: Në asnjë mënyrë nuk ka probleme brenda PDK-së 880.54 KB 00:55
2019-08-03 19:13:42 Dushku: Privilegj i madh për FBK-në organizimi i këtij kampionati 494.36 KB 00:31
2019-08-03 19:13:41 Haradinaj: Një organizim i madh nga FBK 477.34 KB 00:30
2019-08-03 16:32:52 Rafuna: Me këtë dispozitë do të përfiton biznesi jo buxheti i shtetit 969.38 KB 01:01
2019-08-03 16:32:49 Meta: Kallo të trajtohet me Udhëzim Administrativ ose me dispozitë ligjore 764.13 KB 00:48
2019-08-03 16:32:49 Hoxha: Mos trajtimi i kallos është penalizim 588.95 KB 00:37
2019-08-03 16:32:49 Sylejmani: Nuk jemi duke kërkuar diçka që nuk aplikohet në vendet e tjera 1.22 MB 01:16
2019-08-03 16:32:48 Meta: Rekomandimet janë të bazuara në modelin e shtetit slloven dhe atij kroat 587.80 KB 00:37
2019-08-03 15:41:10 Haradinaj: Unë jam për t’i kryer punët e këtij vendi qind për qind 746.56 KB 00:47
2019-08-03 15:41:08 Brahimaj:3 gusht 1999 ishte ditë e përgjakshme për Jabllanicën 677.33 KB 00:43
2019-08-03 14:56:53 Mustafa: Kemi pas process zgjedhor krejtësisht demokatik 313.74 KB 00:19
2019-08-03 14:56:52 Mustafa: Kam qenë ministër i Republikës së Kosovës, jo i Rrahman Morinës 513.28 KB 00:32
2019-08-03 14:56:52 Mustafa: Nuk bëjmë koalicion me PDK-në 552.78 KB 00:34
2019-08-03 14:56:52 Mustafa: Askush nuk I ka thënë askujt të tërhiqet nga procesi I kandimit 463.60 KB 00:29
2019-08-03 14:35:21 Hysenaj: Kanë filluar procedurat për zhurmues, por nuk dihet nëse do t’i kemi për këtë afat 402.52 KB 00:25
2019-08-03 14:35:19 Hysenaj: Ata që kopjuan nuk përjashtohen nga një mundësi e dytë në afatin e gushtit 213.97 KB 00:13
2019-08-03 14:35:18 Hysenaj: Më 30 gusht mbahet pjesa e parë e Provimit të Maturës 481.89 KB 00:30
2019-08-03 14:35:18 Hysenaj: Pres mbarëvajtje në procesin e afatit të dytë të maturës shtetërore 870.39 KB 00:55
2019-08-03 14:35:17 Hysenaj: Administrimi i mirë i provimit të maturës ka bërë që rezultatet të jenë sa më reale 868.39 KB 00:55
2019-08-03 13:55:00 Gashi: 10 këstet janë mundësi zhvilli për Telekomin 1,010.45 KB 01:04
2019-08-03 13:55:00 Gashi: Si ARKEP do marrin hapat që të mos dëmtohet konsumatori 341.37 KB 00:21
2019-08-03 13:54:59 Gashi: Kosova ka resurse frekuencore edhe për një operatorë të tretë apo edhe të katërt 421.19 KB 00:26
2019-08-03 13:33:57 Tërmkolli: Me këta njerëz në LDK dhe me komandantët që e kanë okupuar Kosoën, vendi ynë nuk mund të shkoj përpara 1.21 MB 01:14
2019-08-03 13:33:56 Tërmkolli: Mënyra e votimit ia pamundësoi Fatmir Sejdiut të kandidoj për kryetar të LDK-së 320.63 KB 00:19
2019-08-03 13:13:46 Mustafa: Kosova duhet të vazhdojë dialogun me Serbinë 374.83 KB 00:23
2019-08-03 13:13:46 Mustafa: Ne dimë të jemi të parët 1,001.92 KB 01:03
2019-08-03 13:13:43 Mustafa: Lidhja Demokratike është unike 907.07 KB 00:57
2019-08-03 12:50:51 Haziri: Formati i presidentit Sejdiu në LDK dhe Kosovë është historik 638.56 KB 00:40
2019-08-03 12:50:51 Haziri: Nuk kemi rivalitet brenda LDK-së 810.51 KB 00:51
2019-08-03 12:50:49 Kryeziu: Kundërshtimi i Borrell ndaj pavarësisë së Katalonisë mund të jetë motiv shtesë për arritjen e një marrëveshje në mes Kosovës dhe Serbisë 724.17 KB 00:46
2019-08-03 12:50:48 Kryeziu: Në rast të tendencave për dobësim të pozicionit të Kosovës në dialog, Kosova duhet të jetë të gatshme ta adaptoj një agjendë kundërpërgjigjëse 523.31 KB 00:33
2019-08-03 12:50:48 Loxha: Emërimi i Leyen si presidente e Parlamentit Evropain i favoreshëm për Kosovën 1.07 MB 01:06
2019-08-03 12:41:35 Sejdiu: Delegatët nuk patën mundësi të shprehen lirshëm 824.77 KB 00:52
2019-08-03 12:41:31 Sejdiu: Delegatët vendosin për kryetarin 928.63 KB 00:58
2019-08-03 12:22:17 Sejdiu: LDK ka nevojë për udhëheqje të re 531.98 KB 00:33
2019-08-03 12:17:49 Osmani: Kandidati për kryeministër vendoset nga strukturat 476.60 KB 00:29
2019-08-03 12:17:47 Osmani: Nuk ua bëj qejfin atyre që po presin të bëhemi copë-copë 169.96 KB 00:10
2019-08-03 12:17:46 Osmani: Kandidati për kryeministër vendoset nga strukturat 401.67 KB 00:32
2019-08-02 22:04:09 Gashi: Ky organizim mikpritës do të jetë tashmë tradicional 433.45 KB 00:27
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!