Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2020-02-11 13:28:24 Ibrahimi: Konkursin mund ta anuloj vetëm ndonjë institucion më i lartë se sa ne 477.40 KB 00:39
2020-02-11 13:28:24 Musa: Menaxhmentit i japim ultimatum deri në ora 14:00 762.04 KB 00:48
2020-02-11 13:27:26 Kurti: Ne si politikanë kemi për obligim të jemi në shërbim të qytetarëve 745.47 KB 00:47
2020-02-11 13:27:24 Basha: Do të bëjmë gjithçka për tregtinë e lirë Shqipëri-Kosovë 594.38 KB 00:37
2020-02-11 12:57:45 Rama: S’ka makro-Shëngen shqiptar pa mini-Shëngen ballkanik 1.69 MB 01:45
2020-02-11 12:57:43 Kurti: Takimi ishte më parë për makro-Shëngenin shqiptar se mini-Shëngenin ballkanik 410.67 KB 00:21
2020-02-11 12:51:01 Rama: Për ne bashkëpunimi me Kosovën mbetet prioritet i prioriteteve 2.44 MB 02:32
2020-02-11 12:51:00 Rama: Jemi të gatshëm që ta heqim kufirin mes dy shteteve 980.38 KB 01:02
2020-02-11 12:51:00 Kurti: 77 marrëveshjet e nënshkruara deri më tani të zbatohen 1.31 MB 01:21
2020-02-11 12:51:00 Kurti: Kosova s’do t’ia dilte me sukses karshi Serbisë pa Shqipërinë 755.19 KB 00:48
2020-02-11 12:23:01 Kurti: Ne jemi kryeministra të cilët shprehim vullnetin dhe planet, e parashikimet le ti bëjnë të tjerët 999.11 KB 01:03
2020-02-11 12:23:00 Rama: kemi shumë marrëveshje një pjesë e tyre kanë ecur mirë, një pjesë e tyre nuk kanë ecur mirë 877.76 KB 00:55
2020-02-11 12:03:34 Avdija: Kjo pullë postare do të udhëtojë kudo nëpër botë me imazhin e tempullit tonë të arsimit dhe të dijes 593.07 KB 00:37
2020-02-11 12:03:34 Dema : Kjo pullë postare vjen si shpërblim i punës së madhe qe ka bërë universiteti i Prishtinës 1.06 MB 01:06
2020-02-11 12:03:34 Dema: Këtë shtet e ka lind ky Universitet dhe e kemi obligim ta rrisim e ta zhvillojmë 876.13 KB 00:55
2020-02-11 12:03:33 Avdija: Përmes emetimit të pullave postare posta e Kosovës ka për qëllim të promovojë vlerat historike 371.98 KB 00:23
2020-02-11 11:29:50 Abdixhiku: Në fillim të marsit do të bëhet hapja e rrethrrotullimit 1.11 MB 01:08
2020-02-11 11:29:49 Abdixhiku: Puna përfundimtare do të bëhet në maj 354.38 KB 00:22
2020-02-11 11:29:49 Mehmeti: Varet prej kushteve atmosferike 174.38 KB 00:10
2020-02-10 19:56:07 Dema: Është një ditë shumë e veçantë, festa do të vazhdoj për një javë me plot aktivitete 546.20 KB 00:34
2020-02-10 19:56:06 Ibrahimi: Është nder dhe përgjegjësi shumë e madhe të përformoj në nder të 50 vjetorit të UP-së 543.76 KB 00:34
2020-02-10 19:56:05 Dema: Ka shumë aktivitete, njëra ndër to është promovimi I pullës postare me simbolin e 50 vjetorit 823.97 KB 00:52
2020-02-10 18:03:24 Berisha: Shoqëria jonë nuk e ka prioritet arsimin 426.72 KB 00:27
2020-02-10 18:03:23 Berisha: Edhe pas diplomimit studentët nuk gjejnë punë në Kosovë 883.10 KB 00:56
2020-02-10 18:03:23 Berisha: Regjimi jugosllav po ndjekte e burgoste profesorët e studentët 896.19 KB 00:57
2020-02-10 18:03:23 Dema: Duhet të rritet stafi akademik dhe të përmirësohen kushtet e studentëve 746.23 KB 00:47
2020-02-10 18:03:22 Dema: UP ndër vite është lënduar nga shumë sulme 937.48 KB 00:29
2020-02-10 17:36:25 Selmanaj: Anulimi i projektit të autostradës së Dukagjinit vendim i gabuar 311.23 KB 00:19
2020-02-10 17:36:25 Selmanaj: Vendosja e masës së reciprocitetit është mirë me u sqarua 539.54 KB 00:34
2020-02-10 15:57:32 Kurti: Prandaj me 10 shkurt 2007 protestuam me shumë të drejtë 517.58 KB 00:32
2020-02-10 15:57:31 Kurti: Demonstrata e 10 shkurtit ishte ndër demonstratat më të mëdha të pasluftës 1,017.46 KB 01:04
2020-02-10 15:57:30 Kurti: Do ti kultivojmë idealet e Monit dhe Arbenit 514.21 KB 00:32
2020-02-10 15:38:21 Ademi: Sfidat kanë qenë të shumta por ideali ka qenë i madh 942.77 KB 00:59
2020-02-10 15:38:19 Ademi: Policia i ka shti me hangër librat për arsyje se teksti në atë libër ka qenë në gjuhën shqipe 562.47 KB 00:35
2020-02-10 15:38:18 Berisha: Me qenë student ka qenë si president i shtetit 765.64 KB 00:48
2020-02-10 15:38:18 Dema: UP ishte themel i të gjitha zhvillimeve mbarëkombëtare 1,016.60 KB 01:04
2020-02-10 15:38:18 Krasniqi: Qëllimi i hulumtimit është mbledhja e të dhënave dhe qëndrimeve nga ish-studentët e ish-profesorët 565.10 KB 00:35
2020-02-10 14:40:26 Mustafa: Nuk më kanë marrë parasysh, sepse nuk kam krah 350.75 KB 00:21
2020-02-10 14:40:25 Beqiri: Konkursi është shpallur me dallavere 194.42 KB 00:11
2020-02-10 14:40:24 Musa: Ja çka i kërkuam drejtorit 514.44 KB 00:32
2020-02-10 14:40:24 Ibrahimi: Janë seleksionuar ata që komisioni ka vlerësuar se janë më të mirët 656.14 KB 00:41
2020-02-10 13:59:03 Osmani: Bojkoti i PDK-së politik, dhe ka filluar qysh më 3 shkurt 689.05 KB 00:43
2020-02-10 13:59:03 Osmani: Propozimet për konstituimin e komisioneve të enjten do i votojmë në seancë 849.60 KB 00:53
2020-02-10 13:59:01 Osmani:Nuk kam frikës nëse më dërgojnë në kushtetuese, të gjitha procedurat kanë qenë në përputhje me Kushtetutën dhe ligjet 746.17 KB 00:47
2020-02-10 13:15:02 Balaj: 13 vite më parë ndiheshim moralisht dhe shpirtërisht të thyer 444.11 KB 00:28
2020-02-10 11:41:40 Rrusta: Në planin qeverisë Kurti nuk e kemi asnjë rrashtë për synimet e kësaj proteste 1.06 MB 01:05
2020-02-10 11:41:39 Rrusta: 10-të shkurti është dita kur Kurti duhet ta shoh vetën në pasqyre 1.30 MB 01:21
2020-02-09 16:55:28 Alija: Më e rëndësishme se vendosja është mënyra se si do të vendoset masa e reciprocitetit 939.36 KB 00:59
2020-02-09 16:55:27 Kurti: Në marrëdhëniet me Serbinë do të avancojmë, por me reciprocitet të plotë 1.59 MB 01:18
2020-02-09 16:55:25 Alija: Do të ketë kritika dhe nuk përjashtohen as protestat e mundshme 619.85 KB 00:39
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!