Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2020-02-12 14:52:14 Maloku: Jemi duke përgatitur kallëzim penal ndaj Ministrisë së Infrastrukturës 807.37 KB 00:51
2020-02-12 14:52:14 Aliu: Ministria e Infrastrukturës nuk sqarohet 644.99 KB 00:40
2020-02-12 14:52:10 Idrizi: Çdo aviokompani brenda zonës së përbashkët evropiane mund të operojë pas asnjë kufizim 864.32 KB 00:55
2020-02-12 14:27:09 Saeed Al Amimi: INTOSAI ka për qëllim të promovojë qeverisjen e mirë 955.55 KB 01:11
2020-02-12 14:27:06 Ismajli: Institucioni më i lartë i auditimit të Kosovës do të ketë çfarë të ofroj edhe për shtetet partnere 970.61 KB 01:11
2020-02-12 14:16:09 Statovci: Në rend të parë do të thotë njohje e punës 430.42 KB 00:27
2020-02-12 14:16:07 Dema: Kushdo që e do vendin e do edhe UP-së, sepse UP-ja e bëri këtë shtet 1.28 MB 01:19
2020-02-12 14:16:06 Dema: Ata dhe ju jeni heronjtë e vërtetë të këtij vendi 1.42 MB 01:28
2020-02-12 12:41:35 Kurti: Të shfuqizohet vendimi i vitit 2017 për rritje të pagave 1,013.46 KB 01:04
2020-02-12 12:41:34 Bajrami: Në Pejë janë dëmtuar tetë objekte ndërsa në Istog 12 objekte 526.68 KB 00:32
2020-02-12 12:01:29 Kastrati: Ky rast është gjykim politik 452.58 KB 00:28
2020-02-12 12:01:28 Rama: Të gjitha seancat për këtë rast do mbahen të mbyllura 461.57 KB 00:29
2020-02-12 11:22:28 Loxha: Qeveria Kurti duhet menjëherë të fillojë reformat në sektorin e drejtësisë 890.70 KB 00:56
2020-02-12 11:22:27 Kryeziu:Qeveria menjëherë duhet të tregojë gatishmëri për të filluar negociatat me BE-në 536.32 KB 00:33
2020-02-12 11:22:26 Loxha: Qeveria Kurti duhet të qartësoj propozimin për dialog të brendshëm me komunitetin serbe 829.95 KB 00:52
2020-02-12 10:00:59 Haskuka: Në janar të vitit të kaluar kam dërguar kërkesën e parë, nuk kam marrë përgjigje 1.22 MB 01:15
2020-02-12 10:00:58 Haskuka: Gjatë muajit shkurt ta bëjmë hapjen e Parkut të Inovacionit dhe Trajnimeve 1.57 MB 01:37
2020-02-12 10:00:58 Haskuka: Kjo është vetëm për të frikësuar qeverisjen komunale 785.62 KB 00:49
2020-02-12 10:00:57 Haskuka: Kjo aktakuzë është politike 947.24 KB 01:00
2020-02-12 10:00:56 Haskuka: Në fillim të javës së ardhshme me siguri që të vazhdojë seanca dhe të zgjidhet kryesuesi 781.12 KB 00:49
2020-02-11 19:17:56 Buzhala: Me Edi Ramën në krye të Shqipërisë nuk mund të ketë bashkim kombëtar 753.08 KB 00:47
2020-02-11 19:17:55 Nurellari: Në programin e saj Vetëvendosje nuk përmendaskund bashkimin kombëtar 569.32 KB 00:36
2020-02-11 18:02:20 Abrashi: Kosova nuk ka instrumente politike për zbatimin e reciprocitetit 828.04 KB 00:52
2020-02-11 18:02:19 Abrashi:Do të protestojmë fuqishëm në gjuhën e argumenteve që taksa duhet të qëndroj 813.69 KB 00:51
2020-02-11 18:02:18 Reshitaj:AAK qëndron stoikisht përball çdo presioni, kur është në pyetje Kosova 1.10 MB 01:08
2020-02-11 18:02:18 Lekaj: Në asnjë moment nuk i përjashtojmë edhe protestat dhe veprimet tjera 1.15 MB 01:11
2020-02-11 17:06:33 Mjekiqi: Kërkojmë nga institucionet që të bëjnë çdo gjë të mundshmë për gjetjën e ketyre viktimave 198.74 KB 00:12
2020-02-11 17:06:33 Haxhiu: Institucionet e Republikës së Kosovës do të punojnë pandalë për ti kthyer të pagjeturit 616.84 KB 00:38
2020-02-11 16:34:19 Konjufca: Me ministrin italian biseduam për thellim të bashkëpunimit në mes dy vendeve 324.34 KB 00:20
2020-02-11 16:34:19 Konjufca: Di Maio ofroi mbështetje për projektet e teknologjisë informative 582.92 KB 00:37
2020-02-11 16:34:19 Vishi: Formularët të kalojnë në Këshilla dhe KQZ 1.14 MB 01:10
2020-02-11 16:34:19 Buleshkaj: Komuna e Podujevës ka 86 mijë e 866 votues 589.10 KB 00:37
2020-02-11 16:34:19 Di Maio: Italia fton për dialog maksimal Kosovë-Serbi 826.45 KB 00:52
2020-02-11 16:23:15 Weller: Inkurajoj trajtim të barabartë mes dy palëve për produktet që tregtohen më tej kufirit 373.10 KB 00:23
2020-02-11 16:23:15 Weller: Inkurajoj qeverinë e re të përqendrohet në politika që tërheqin investime 1.06 MB 01:05
2020-02-11 16:23:14 Weller: Unë jam zëri i tregut të lirë dhe nuk besoj në tarifa 439.10 KB 00:27
2020-02-11 16:23:13 Weller: Është me të vërtetë në periudhën më të mirë që Serbia dhe Kosova të kenë njohje zyrtare 777.36 KB 00:49
2020-02-11 15:24:17 Damati:Kjo aktakuzë nuk ofron autorin e kësaj vepre penale 283.22 KB 00:17
2020-02-11 15:24:16 Halimi: Klienti im është vetëm viktimë, janë bërë manipulime 701.86 KB 00:44
2020-02-11 15:24:15 Isufaj: Ky grup kriminal ka kryer vepra penale si vrasje e rëndë 383.00 KB 00:24
2020-02-11 15:24:15 Bozhoviq: Është për keqardhje, Silvana përmendet si anëtare e grupit kriminal 882.67 KB 00:56
2020-02-11 15:24:14 Isufaj: Ky grup kriminal nuk është formuar rastësisht, ka vepruar nga vitit 2011 860.27 KB 00:54
2020-02-11 14:40:34 Weller: Unë do të inkurajoj që qeveria juaj e re të ecë përpara me agjendën ekonomike 386.61 KB 00:24
2020-02-11 14:40:34 Weller: Një ekuilibër të balancuar mes shteteve të mëdha dhe të vogla 839.25 KB 00:53
2020-02-11 14:40:33 Weller: Në botën ideale nuk ka nevojë për tarifa 871.87 KB 00:55
2020-02-11 14:40:32 Weller: Të rinjtë dhe punëtorët në këtë vend të kenë mundësinë të punojnë 1,022.24 KB 01:04
2020-02-11 14:40:32 Weller: Partia opozitare e cila kishte qenë në qeveri para zgjedhjeve i ka pranuar rezultatet 889.87 KB 00:56
2020-02-11 14:36:33 Bytyqi: Kosova dhe institucionet e sajë e kanë për detyrë të gjejnë Idrizin dhe të tjerët 967.70 KB 01:01
2020-02-11 14:36:32 Rrecaj: Ju falënderojë për këtë pjesëmarrje në këtë akademi përkujtimore 266.45 KB 00:16
2020-02-11 14:36:32 Bytyqi:Idrizi i takon brezit që kundërshtuan zhvillimet e kohës që erdhën në vitet e 80-ta 801.87 KB 00:51
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!