Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2020-02-13 17:01:30 Krasniqi: Ju e nderuat Pagarushën me një këngë që ajo nuk ka dashur që të transmetohet 751.95 KB 00:47
2020-02-13 16:28:32 Hamza: Të përcaktohet koha për jashtë rendit të ditës si pikë e parë 613.94 KB 00:39
2020-02-13 16:28:32 Hamza: Vjosa Osmani u zgjodh kryetare për herë të parë pa praninë e opozitës 2.33 MB 00:42
2020-02-13 16:28:32 Hamza: Nuk të vyen kjo arrogancë nuk e ke nisur mirë, keq e ke 662.40 KB 00:42
2020-02-13 16:28:31 Gashi: Nëse ne nuk e votojmë përbërjen e komisioneve nuk është problem se herën tjetër i lëmë 16 1.49 MB 01:32
2020-02-13 16:28:31 Osmani: Kush është pushtet kush është opozitë, që votimi i qeverisë e ka sqaruar këtë çështje 1.43 MB 01:29
2020-02-13 16:28:31 Hamza: Nëse kam përdorur gjuhë jo parlamentare më trego cila është ajo, unë kërkoj falje publike 339.47 KB 00:21
2020-02-13 16:28:31 Hamza: Ne nuk e thamë e as nuk e bartëm përgjegjësinë tek kryetarja e Kuvendit 670.55 KB 00:42
2020-02-13 16:28:31 Hamza-Osmani: Nuk keni nevojë me bërtit z.Hamza po ju dëgjojmë mirë 1.20 MB 01:14
2020-02-13 16:28:31 Selimi: vazhdimi i kësaj seance të bëhet në një ditë më të përshtatshme 172.91 KB 00:10
2020-02-13 16:28:31 Hamza: Mos prezenca e 11 deputetëve prapë se prapë nuk ua bënë votat edhe sikur të ishin në sallë 2.37 MB 02:27
2020-02-13 16:28:31 Osmani: Po iu rekomandoj të mësoheni me këtë mënyrë të të drejtimit të seancave 359.01 KB 00:22
2020-02-13 16:28:30 Haradinaj: Si e cilësoni ju Listën Serbe pozitë apo opozitë, sepse këtu nuk është e qartë 1.36 MB 01:25
2020-02-13 16:28:30 Osmani: Nuk krijohet duke përdorur gjuhë parlamentare por po tregojmë pak tolerancë 100.83 KB 00:05
2020-02-13 16:28:30 Osmani: Akoma jemi minus 12 deputetë dhe presidenti i Republikës nuk po e kryen detyrën e tij kushtetuese 966.19 KB 01:01
2020-02-13 16:28:29 Gashi: Ajo çka ka ndodhur natën e zgjedhjes së kryetares së Kuvendit nuk është në përgjegjësinë e kryetares së Kuvendit 345.17 KB 00:21
2020-02-13 16:28:28 Osmani: Nuk kanë marrë pjesë 80 deputetë e mbyll këtë seancë 270.24 KB 00:17
2020-02-13 16:28:28 Hamza-Osmani: Në momentin që ju keni përdorur gjuhë jo parlamentare që t’ua ndërpre fjalën 623.71 KB 00:39
2020-02-13 16:12:05 Besimi: Me 17 për Sulltan Badallin fiton kandidati i PDK-së 155.00 KB 00:09
2020-02-13 16:12:04 Badalli: Nuk është naj privilegj, por është përgjegjësi me qenë në një pozitë 580.56 KB 00:36
2020-02-13 15:43:52 Gashi: seanca vazhdon në ora 3, u sqaruan keqkuptimet 301.52 KB 00:29
2020-02-13 15:43:51 Krasniqii: Vjosa Osmani ka bërë shkelje në mungesë të përmirësimit të kësaj shkeljeje e kemi vendosur fotografinë 580.06 KB 00:51
2020-02-13 15:43:49 Krasniqi: U dakorduam që të vazhdojmë sot seancën për ti votu komisionet 696.53 KB 00:51
2020-02-13 14:59:04 Salihu: Brovina nuk është ndikuar nga asnjë qeveri 674.92 KB 00:42
2020-02-13 14:59:03 Brovina: Kam punuar 8 muaj për këtë monografi. 666.82 KB 00:42
2020-02-13 14:59:02 Alaj: E kemi mbështetur maksimalisht këtë monografi 437.54 KB 00:27
2020-02-13 14:08:53 Haxhiu: Kjo konferencë është shumë e rëndësishme, duhet të ketë koordinim të interesit nacional 520.22 KB 00:33
2020-02-13 13:27:12 Gashi: Janë bërë 14 komisione vetëm për të pasur mbikqyrje më të mirë të qeverisë 888.33 KB 00:56
2020-02-13 13:27:12 Selimi: Ne e mbështesim propozimin për formimin e 14 komisioneve parlamentare 561.00 KB 00:35
2020-02-13 12:26:29 Ibishi: Deputetët mos të flasin broçkulla 242.88 KB 00:15
2020-02-13 12:26:29 Gashi: Deputetët të na përfaqësojnë dinjitetshëm 314.55 KB 00:19
2020-02-13 12:26:26 Arifi: Deputetët bëjnë gabime gjatë leximit 381.34 KB 00:24
2020-02-13 11:58:54 Musliu: Dokumentari Shfaqet më 15 qershor, në ditën e largimit fizik të Bekimit nga kjo botë 1.84 MB 01:54
2020-02-13 11:58:54 Hamza: Duke e parë rëndësinë e vendimit do votojmë pro 528.42 KB 00:33
2020-02-13 11:58:54 Gashi: E përkrahim propozimin e Lëvizjes Vetëvendosje për vazhdimin buxhetor 214.04 KB 00:13
2020-02-13 11:58:53 Selimi: Kërkojmë një mocion procedural për shqyrtimin e projekt vendimit për zgjatje buxhetore 536.57 KB 00:33
2020-02-13 11:58:50 Haradinaj: Do e votojmë vazhdimin për një muaj 156.22 KB 00:08
2020-02-13 11:58:50 Derteni: Qendra kinematografike e Shqipërisë e ka sponsorizuar këtë dokumentar 1.08 MB 01:07
2020-02-13 11:58:50 Bislimi: Kërkojmë zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin mars 236.44 KB 00:14
2020-02-13 11:25:18 Abdixhiku: Përfundimi i rrugës prioritet, do të ndahen mjete shtesë 518.15 KB 00:32
2020-02-13 11:25:16 Abdixhiku: S’do të nisim asnjë projekt tjetër pa përfunduar projektet madhore 507.15 KB 00:32
2020-02-13 10:54:25 Xhosha: Rruga është liruar në tërësi 489.25 KB 00:30
2020-02-13 10:54:25 Musa: Kemi kërkuar nga minatorët që të na përkrahin 342.98 KB 00:21
2020-02-12 21:13:09 Isufi: Falënderoj institucionet Kosovare 892.84 KB 00:56
2020-02-12 21:13:09 Agani: Është një ekspozitë e quajtur ‘Onufri Remade’ 757.59 KB 00:48
2020-02-12 15:47:54 Musliu: Ky vendim është i papranueshëm, pagat për këtë kategori duhet të rregullohet me ligj 914.96 KB 00:57
2020-02-12 15:47:52 Musliu: Ky vendim është i papranueshëm, pagat për këtë kategori duhet të rregullohet me ligj 1.07 MB 01:06
2020-02-12 15:14:17 Mehmeti: Në testin me shkrim kam marrë 94 për qind të pikëve dhe jam refuzuar 409.84 KB 00:25
2020-02-12 15:14:16 Musa: Kërkojmë nga kryeministri i Kosovës dhe ministri i Zhvillimit Ekonomik, të vinë këtu pranë nesh 327.11 KB 00:20
2020-02-12 15:14:16 Halili: Kusht kryesor për pranim ka qenë paraja dhe pozicionimi partiak 613.25 KB 00:38
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!