Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-07-18 16:16:28 Çaushi: Vendimi i KSHC-së shpresë për sistemin arsimor 865.12 KB 00:55
2019-07-18 16:16:28 Kurteshi: Ndërhyrejt politike ndaj KSHC-së janë pa vend 569.01 KB 00:36
2019-07-18 16:16:27 Bunjaku: Dënojmë ndërhyrjen e kryeministrit dhe ministrit 343.05 KB 00:21
2019-07-18 16:16:27 Ramadani: Shpresoj që do të kthehemi me medalje 203.31 KB 00:12
2019-07-18 16:01:15 Haradinaj: Nuk guxojmë të sillemi ashtu ndaj fëmijëve 702.51 KB 00:44
2019-07-18 16:00:08 Haradinaj: Ishte një lajm shumë i trishtueshëm 619.44 KB 00:39
2019-07-18 16:00:07 Haradinaj: Unë e pranoj që Policia ka ende punë, por megjithatë e shoh se sa punë po bëhet 586.45 KB 00:37
2019-07-18 15:55:09 Berisha: Shpresojmë që të gjejmë zgjidhje në të ardhmen për këto çështje 583.19 KB 00:37
2019-07-18 15:43:44 Ymeri: Kontrata do t’i shërbjeë interesave të Kadri Veselit 603.21 KB 00:38
2019-07-18 15:43:44 Ymeri: Qeveria është e varur me interesat partiake të ministrave 596.13 KB 00:37
2019-07-18 15:34:13 Haradinaj: Liberalizimi është çështje krejtësisht vetëm e javëve 769.30 KB 00:48
2019-07-18 15:34:12 Haradinaj: Ne jemi në rend të ditës si temë, por ende nuk është hy në rend të ditës edhe çështja e votimit 640.62 KB 00:40
2019-07-18 15:34:12 Haradinaj: A po i dhimbsemi atij a 61.94 KB 00:03
2019-07-18 15:16:55 Kadaj: E merr bursën për tre muaj e vizën vec për një muaj 577.56 KB 00:36
2019-07-18 15:16:55 Shala: Përmes këtij projekti po fillojnë ndryshimet në infrastrukturën e shkollës sonë 545.34 KB 00:34
2019-07-18 15:16:55 Zeka: EULEX-i është 1 milionë më i mirë sesa prokuroria, gjykatat dhe Policia e Kosovës 2.04 MB 02:07
2019-07-18 15:16:55 Serri: Procesi i vendimmarrjes në Bashkimin Evropian është i gjatë, i ndërlikuar 819.04 KB 00:52
2019-07-18 15:16:55 Hoti: Shkolla jonë ka pasur nevojë për një projekt të tillë 310.87 KB 00:40
2019-07-18 15:16:55 Bytyqi: Kjo shkollë meriton tu krijojmë kushte të mira për edukim dhe zhvillim 633.80 KB 00:40
2019-07-18 15:16:55 Ymeri: Sistemi gjyqësor duhet ta dëshmojë që është më i fuqishëm se individ të caktuar me pushtet politik 1.29 MB 01:20
2019-07-18 15:16:54 Serri: Projekti për deponinë ishte një projekt prej 12 milionë euro 1.44 MB 01:30
2019-07-18 13:46:28 Beqiri: Ne jemi opozitë dhe nuk është përgjegjësi e jona me e bë kuorumin 1.30 MB 01:21
2019-07-18 13:28:17 Buçinca: Çdo ndërhyrje tash e tutje do të pritët me protesta 808.43 KB 00:51
2019-07-18 13:28:17 Buçinca: Ma i fort moralisht dhe politikisht është Këshilli Shtetëror i Cilësisë 488.76 KB 00:30
2019-07-18 13:16:11 Serri: Në Kuvend shpesh ka mungesë të kuorumit, vonesa në miratimin e legjislacionit 747.78 KB 00:47
2019-07-18 13:16:11 Serri: Jemi shumë kritik për vendosjen e taksës nga Qeveria për mallrat serbe e boshnjake 1.34 MB 01:23
2019-07-18 12:37:42 Hyseni: Meritokracia, kriter i veçantë për tu emëruar kryeprokuror i shtetit 1.27 MB 01:19
2019-07-18 12:37:42 Gashi: Kemi draftuar një rregullore e cila është në funksion të sistemit prokurial 159.40 KB 00:09
2019-07-18 12:37:41 Miftaraj: Të përjahstohet nga gara kandidati që provon të ketë ndikim te ndonjë anëtar i KPK-së 144.74 KB 00:09
2019-07-17 20:40:54 Haradinaj: Ka qenë guxim me u thënë stop atyre që janë mobilizuar me nda Kosovën 1.07 MB 01:06
2019-07-17 20:40:54 Haradinaj: Ka qenë me i thanë Serbisë se Kosova është shtet 984.00 KB 01:02
2019-07-17 20:40:54 Maxhuni: Është një privilegj dhe krenari e madhe të jam udhëheqësi i juaj 305.97 KB 00:18
2019-07-17 16:51:38 Begaj: Haradinaj do ta ndihmojë Malishevën në çështje me interes vital 189.10 KB 00:19
2019-07-17 16:51:38 Haradinaj: Vendimet e gjykatave do t’i trajtojmë në nivel qendror 729.08 KB 00:46
2019-07-17 15:58:17 Riegman: Bashkëpunimin me Ferrari e kemi përdorur për kualitet më të lartë 272.82 KB 00:16
2019-07-17 13:10:46 Berisha: Plani i integritet vjen në një moment të rënësishëm për FSK-në dhe Ministrinë e Mbrojtjës 1.10 MB 01:08
2019-07-17 13:10:46 Sjaastad: Besoj që Kosova do të ketë sukses në arritjen e standareve evropiane 384.17 KB 00:24
2019-07-17 12:56:09 Çaushi: Motivet e ndërhyrjes janë klienteliste dhe populiste 610.62 KB 00:38
2019-07-17 12:56:09 Batusha: Vendimi i KShC-së është i duhuri 414.91 KB 00:26
2019-07-17 12:48:46 Haradinaj: Sikurse Veseli të ishte unik edhe Amerika ndoshta na kishte përkrahur për vendimin e taksës 585.55 KB 00:37
2019-07-17 12:48:45 Haradinaj: Qasja e Veselit dhe Thaçit karshi taksës e gabuar 840.89 KB 00:53
2019-07-17 12:48:45 Haradinaj: Taksa është argument i qëndrueshëm 489.63 KB 00:30
2019-07-17 11:48:31 Murati: Të hiqet në tërësi oligimi për homologimin për qytetarët 573.21 KB 00:36
2019-07-17 11:48:31 Muarati: Fillimisht duhet gjashtë deputet që e qojnë përpara këtë nismë 752.71 KB 00:47
2019-07-17 11:48:31 Kelmendi: IPK të hetoj këtë rast për të nxjerrë nëse ka pasur neglizhencë 1.19 MB 01:14
2019-07-17 11:48:31 Lluka: Rast tipik ku shpërfqet një dështim i krejt sistemit të mbrojtjes së fëmijës 587.53 KB 00:37
2019-07-17 11:48:31 Kelmendi: KOMF kërkon nga Prokuroria për zbardhjen e rastit të vdekjes së fëmijës 1.07 MB 01:06
2019-07-16 22:31:44 Berisha: Kur kemi përkrahje financiare mundohemi të bëjmë edhe më shumë 781.56 KB 00:49
2019-07-16 22:31:43 Berisha: Ndërkombëtarët që kanë ardh njëherë në festival, janë kthyer përsëri vitin tjetër 219.99 KB 00:32
2019-07-16 22:31:43 Berisha: Jemi munduar të sjellim publikun në salla të filmit 127.96 KB 00:07
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!