Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2020-09-26 11:03:11 Bytyqi: Ka ardhur deri tek vonesat të gjitha institucionet e arsimit të lartë 916.02 KB 00:58
2020-09-26 11:03:09 Bytyqi: Mësimi kryesisht të vazhdojë të zhvillohet online 847.78 KB 00:53
2020-09-26 11:03:08 Bytyqi: Është biseduar që viti akademik të fillojë me datën 15 tetor 1.21 MB 01:15
2020-09-25 20:50:11 Klinaku: Nasim Haradinaj çka kemi komunikuar me të ka tregu se po e dërgojnë edhe atë në Hagë 338.32 KB 00:21
2020-09-25 20:50:09 Klinaku: Kryesia vendosi që unë të jem ushtrues detyre i kryetarit 410.69 KB 00:25
2020-09-25 20:31:24 Klinaku: Sot ka ndodhur një bastisje e kundërligjshme 478.22 KB 00:30
2020-09-25 20:31:22 Gashi: Ka zgjatur mbi 8 orë bastisja e Eulex-it në OVL UÇK 1.10 MB 01:08
2020-09-25 17:58:31 Haradinaj: Unë nuk e njoh këtë gjykatë, ne nuk e njohim këtë gjykatë 1.22 MB 01:15
2020-09-25 17:58:30 Haradinaj: Asnjëherë, për sa më ka thënë asnjëherë 735.79 KB 00:46
2020-09-25 17:58:30 Haradinaj: Një botë ka me qesh, me ata që kanë thënë kemi shtet dhe ju shihet shteti i tyre 977.71 KB 01:02
2020-09-25 17:58:29 Haradinaj: E kanë pranuar decidivisht që kjo gjykatë nuk është e Kosovës 1.23 MB 01:16
2020-09-25 17:16:03 Osmani: Ky votim e meriton një duartrokitje 2.09 MB 02:10
2020-09-25 16:53:17 Bajrami: Për këtë kontratë është shkelje e rëndë 546.49 KB 00:47
2020-09-25 16:53:17 Basha: Kryetari Ferizajt nënshkroi kontratë 4.8 milionë euro, pa buxhetim 582.87 KB 00:37
2020-09-25 16:32:13 Rudi: Personat e shurdhër janë ankuar se gjatë pandemisë nuk janë informuar rreth masave ndaj Covid-19 724.25 KB 00:46
2020-09-25 16:30:30 Osmani: Konventa kërkon nga shtetet të zbatojnë politika të barazisë gjinore por edhe të fuqizojnë gratë 575.57 KB 00:36
2020-09-25 16:25:21 Xhemajli: Braktisja e pronave publike dhe orientimi në prona private të bën të dyshosh për korrupsion 567.49 KB 00:36
2020-09-25 16:21:15 Selimi: Unë rishtazi e kam dërguar kërkesën në qeveri për të themeluar grupin e ri 647.58 KB 00:41
2020-09-25 16:18:23 Ismajli: Hedhja në votim përsëri e projektligjit për rimëkëmbje ekonomike nuk zgjidh problemet e qytetarëve 351.86 KB 00:22
2020-09-25 16:18:21 Selimi: Kuvendi po kthehet në teatër 342.85 KB 00:21
2020-09-25 16:18:21 Gashi: Të votohet përsëri projektligji për rimëkëmbje ekonomike 138.48 KB 00:08
2020-09-25 15:54:06 Zemaj: Askush nuk ka mbetur diçka keq 910.32 KB 00:58
2020-09-25 15:54:06 Hoxha: Situata nuk është aq në gjendje normale sa ju po pretendonani që është 264.04 KB 00:16
2020-09-25 15:42:59 Osmani: Sërish 60 deputetë kanë marrë pjesë në votim 219.65 KB 00:13
2020-09-25 15:41:32 Reshitaj: Të shikohet mundësia e ofrimit të shërbimeve nga qendrat e shërbimit dhe rehabilitim në Kosovë 322.27 KB 00:20
2020-09-25 15:20:10 Haxhiu: Kërkoj nga Qeveria e Kosovë, Ministria e Shëndetësisë që të rikthejë funksionimin në sistemin publik 726.25 KB 00:46
2020-09-25 15:16:53 Haxhiu: Është për keqardhje spektakli që po ndodh në zyrat e OVL-UÇK-së. 427.74 KB 00:27
2020-09-25 15:16:53 Jashari: Nuk duhet të lejojmë të luhet spektakël 678.73 KB 00:43
2020-09-25 15:16:53 Klinaku: Zyrtarëve policorë të EULEX iu thash se po veprojnë sikurse në kohën e ish-Jugosllavisë 801.73 KB 00:50
2020-09-25 15:16:51 Jashari: Lirinë e kemi fituar me luftë e me gjak 281.97 KB 00:17
2020-09-25 15:05:55 Selimi: Krejt çka thotë Hoti janë butafori që nuk ka lidhje me jetën e qytetarëve 939.63 KB 00:59
2020-09-25 14:46:54 Jakupi: Farmacistët në masën prej mbi 99% janë përkrahës të unifikimit të çmimit të barnave nga shteti 461.52 KB 00:29
2020-09-25 14:46:42 Jakupi: Këtë ditë Oda e Farmacistëve në Kosovë më shumë po e shënojnë si një protestë 579.27 KB 00:36
2020-09-25 14:41:48 Bulliqi: Jemi në kufirin e krizës për ujë, kemi diku 1 mijë e 700 metra kub për kokë banori 534.29 KB 00:33
2020-09-25 14:41:48 Hoxha: Ta kuptojmë qartë procesin, ngecjet, ndërhyrjet 596.05 KB 00:37
2020-09-25 14:41:48 Avdyli: Të kontribuojmë që sado pak të ruajmë ambientin 1.06 MB 01:06
2020-09-25 14:41:47 Demiri: Jam dëshmitar që kurrë nuk është mbajtur debat me qytetarët 1.57 MB 01:37
2020-09-25 13:39:01 Shala: Nga 209 aktgjykimet, Konventa Evropiane për të drejtat e njeriut është zbatuar në vetëm 20 raste 829.76 KB 00:52
2020-09-25 13:39:00 Shala: Ky përcaktim kushtetues ka mbetur vetëm në tekstin kushtetues dhe nuk është reflektuar pastaj në praktikë 626.14 KB 00:39
2020-09-25 13:38:59 Miftaraj: Gjykatat në Kosovë nuk i marrin seriozisht dhe nuk e zbatojnë praktikën gjyqësore të GjEDNJ-së 715.39 KB 00:45
2020-09-25 13:17:17 Berjani: Nuk pranojmë të bëjmë pastrimin e rezervarëve në cdo tri vjet 796.74 KB 00:49
2020-09-25 13:17:16 Zogaj: Jemi kundër këtij Udhëzimi 320.53 KB 00:20
2020-09-25 13:17:16 Maxhuni: Vendimi është marrë për mbrojtje të konsumatorëve 226.78 KB 00:14
2020-09-25 13:17:16 Behluli: Nuk jemi fitmiprutës ashtu sic dukemi, shteti mos të gjuhet në qafë 411.65 KB 00:26
2020-09-25 12:37:18 Osmani: Projektligji për rimëkëmbje ekonomike hedhet në votim seancën e ardhshme përsëri 112.96 KB 00:06
2020-09-25 12:18:20 Bajrami: Ligji për rimëkëmbje e bën të mundshme implementimin e programit qeverisës për rimëkëmbje ekonomike 731.07 KB 00:46
2020-09-25 12:18:19 Murati: Projektligji për rimëkëmbje ekonomike nuk po arrin t’i bëjë më shumë se 41 vota 707.11 KB 00:45
2020-09-25 12:18:19 Hamza: Ligji për rimëkëmbje ekonomike nuk ka përkrahje domethënëse për sektorin privat 1,023.33 KB 01:05
2020-09-25 12:05:50 Hamza: Të përkrahet sektori privat, bizneset përmes ndihmës financiare pa kthim përmes granteve 763.24 KB 00:48
2020-09-25 12:05:49 Hamza: Qeveria është mirë me e votua propozimin tonë se është më i dobishëm për ekonominë 670.23 KB 00:42
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!