Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-06-24 16:40:29 Kelmendi: Zyrtarët publik për punën sekondare nëpër Borde ose Këshill, të mos kompensohen 591.81 KB 00:37
2019-06-24 16:38:48 Shefqeti: Neni 13 duhet të rishikohet në tërësi 689.91 KB 00:43
2019-06-24 16:38:45 Haxhiu: Pjesa e mekanzimit ndëshkues ka mbetur vetëm në letër 517.63 KB 00:32
2019-06-24 16:25:52 Preteni: Simulimi i krizës humanitare në veri mekanizmi i radhës i Serbisë për të rritur presionin ndaj Kosovës për të hequr taksën 899.16 KB 00:57
2019-06-24 16:25:52 Hoti: Nuk kemi vërejtur asnjë element të çfarë do forme që do qonte deri në cenim të sigurisë në veri 919.61 KB 00:58
2019-06-24 16:25:50 Preteni: Derisa nuk ka veprime konkrete mund të shihet vetëm si një provokim 900.07 KB 00:57
2019-06-24 15:20:41 Nitaj: Komisioni hetimor nuk ka arritur ta argumentojë asnjërën prej këtyre pretendimeve 1.33 MB 01:23
2019-06-24 15:16:30 Shala: Nisma e përkrah votimin e raportit 1.28 MB 01:20
2019-06-24 14:49:49 Konjufca: Ky raport një test për drejtësinë 667.96 KB 00:42
2019-06-24 14:35:01 Krasniqi: Ne e dimë mirë çka ndodh në një shtet ku Shërbimi informativ i merr punët në dorë 936.74 KB 00:59
2019-06-24 14:27:33 Haradinaj: Shteti i Kosovës njëherë për njëherë nuk është duke dhënë mbështetje direkte 340.94 KB 00:21
2019-06-24 14:27:33 Haradinaj: Muhamet Sejdi Kransiqi është ftuar nga Gjykata Speciale 428.07 KB 00:21
2019-06-24 14:26:36 Hoti: Mandati i komisionit ka qenë që me e shqyrtua procedurat ligjore se si është bërë deportimi 497.74 KB 00:31
2019-06-24 14:26:29 Damka: Unë po mendoj që tërë kjo ka një prapavijë apo qëllime jo të mira 974.98 KB 01:02
2019-06-24 14:26:26 Konjufca: Këtu nuk je në Parlament të Turqisë, por je në Parlamentin e Kosovës 1.68 MB 01:04
2019-06-24 13:46:19 Zeqiri: 104 milionë euro humbje për Telekomin nga kjo kontratë 795.82 KB 00:50
2019-06-24 13:46:18 Gashi: Mos lejoni t’iu gjejë ajo çfarë na gjeti neve 617.04 KB 00:30
2019-06-24 13:46:16 Istrefi: Sot do të njoftohet Z-Mobile që më 30 korrik shkëputet kontrata 637.00 KB 00:40
2019-06-24 13:46:15 Balaj: Këkojmë nga kryeministri t’ia kthejë dividentën prej 15 milionë euro Telekomit të Kosovës 750.61 KB 00:47
2019-06-24 13:32:03 Tahiri: I kemi ndjekur të gjitha procedurat ligjore me rastin e rrënimit 566.92 KB 00:35
2019-06-24 13:32:00 Berisha: I lumtur që në historinë e komunitetit egjiptian po ndodhin gjëra të bukura 545.79 KB 00:34
2019-06-24 13:31:59 Haradinaj: Komuniteti egjiptian ka ende vështirësi në punësim e banim 543.68 KB 00:34
2019-06-24 13:31:57 Zenon: Kosova lidere në rajon për respektimin e të drejtave të pakicave 574.30 KB 00:36
2019-06-24 13:31:57 Braathu: Ka pasur progres sa i përket respektimit të te drejtave të komuniteteve 760.40 KB 00:48
2019-06-24 13:23:21 Haziri: Po na shtyn ë në popullzim që nuk do të mund të kontrollohet 651.34 KB 00:41
2019-06-24 13:23:14 Kurti: Kam një propozim të thjesht 1.06 MB 01:05
2019-06-24 13:23:12 Thaçi: Përkundër iniciativës për të zhbllokuar dialogun rezultati është zero 1.31 MB 01:21
2019-06-24 13:23:11 Ahmeti: Duhet ta paguajmë një çmim 392.34 KB 00:24
2019-06-24 13:23:11 Sjaastad: Inkurajoj Kosovën dhe Serbinë që të arrin një dialog normalizimi 631.34 KB 00:59
2019-06-24 12:34:47 Kryeziu: Të fillojmë të mendojmë më ndryshe për fëmijët tanë 322.93 KB 00:20
2019-06-24 12:34:42 Balje: Jam gati e sigurt se e përdorim papuçen veç për punë të mira 846.62 KB 00:53
2019-06-24 12:34:41 Mujaj: Dhuna rrit pasojat me efekte negative tek fëmijët 298.08 KB 00:18
2019-06-24 12:34:38 Mjaku-Topalli: Institucionet me një numër shqetësimesh për fëmijët tanë 748.89 KB 00:47
2019-06-24 10:20:05 Gashi: Kosova ka të ardhme të mirë në sport 715.76 KB 01:24
2019-06-24 10:20:02 Gashi: Donjeta është shpresa e boksit kosovar 545.94 KB 00:34
2019-06-23 17:13:59 Islami: Nuk do të vije deri tek një trazirë 883.84 KB 00:56
2019-06-23 17:13:56 Islami: Asnjë inskenim, asnjë ngjarje nuk do të ndodh në veri të Kosovës 879.73 KB 00:55
2019-06-23 15:09:05 Haradinaj: Ka pas një diskutim ku i është kërkuar heqja e taksës, dhe ky i ka thënë merru me punë tua 496.73 KB 00:31
2019-06-23 15:09:04 Haradinaj: Ata nuk janë të gatshëm me shkua në zgjedhje 618.74 KB 00:39
2019-06-23 15:09:01 Haradinaj: Në momentin që opozita i bënë 61 vota ne jemi këtu 260.51 KB 00:16
2019-06-23 15:09:00 Haradinaj: Me Serbinë mund të flasim për njohje reciproke 961.38 KB 01:01
2019-06-23 15:08:58 Haradinaj: Asnjë arsye nuk e ka ai për tu larguar, ai duhet të ndjehet shumë krenar për luftën 406.38 KB 00:25
2019-06-23 15:08:55 Haradinaj: Edhe 100 gjykata le t’i bëjnë se luftën tonë nuk ka me mujt askush me e njollos 1.56 MB 01:36
2019-06-23 15:08:55 Haradinaj: Koha e stërzgjatur e të qenit në pushtet e ka detyrua me bë reforma 593.88 KB 00:37
2019-06-23 15:08:55 Haradinaj: Këto incidente që po i ndodhin LDK janë të tmerrshme dhe nuk është herë a parë 866.09 KB 00:54
2019-06-23 15:08:55 Haradinaj: Ne kemi qenë bashkë por na kanë nda. Gjithmonë (jam për bashkim) ëndërr e kemi 710.51 KB 00:45
2019-06-23 12:53:52 Lenjani: Gjatë këtyre ditëve mbi 300 raste kanë kërkuar shërbim në Klinikën Emergjente 799.50 KB 00:50
2019-06-23 12:53:47 Lenjani: Nga ora 11:00 deri në 17:00 qytetarët të mos i ekspozohen rrezeve të diellit 1.16 MB 01:12
2019-06-23 12:53:44 Lenjani: Në Klinikën Emergjente vetëm 20 përqind e rasteve janë të llojit emergjent 632.95 KB 00:42
2019-06-23 12:53:02 Ahmeti: Nënshkrimet tona janë deponuar shumë më herët sesa LDK dhe Vetëvendosje 488.70 KB 00:30
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!