Audio

 
 
Time Title Size Kohëzgjatja Download
2019-10-16 15:24:12 Al Najadi: Kjo është një strategji e udhëheqësve tanë 1.32 MB 01:22
2019-10-16 15:24:12 Kastrati: Komuna e Kamenicës për 30 vite nuk ka pasur mundësitë të ofrojë shërbime gjinekologjike 464.34 KB 00:29
2019-10-16 13:35:08 Papagiannis: Është qenësore që të sigurohet nivel i lartë i pranimit të standardeve 912.38 KB 00:58
2019-10-16 13:35:07 Jupa: Standardet gjenerojnë rritje ekonomike dhe ofrojnë mbrotje të konsumatorit 350.37 KB 00:22
2019-10-16 13:20:15 Kotorri : Shifra totale e borxhit arrinë në 2.8 miliar euro 650.13 KB 00:41
2019-10-16 13:20:12 Krasniqi: Ky borxh përbëhet nga 3 komponente 1.16 MB 01:12
2019-10-16 12:59:48 Resyli: Parashihet mosha 40 deri në 50 vjeç të punësohen 760.40 KB 00:48
2019-10-16 12:59:48 Tahiri: Komuna e Vushtrrisë ka ofruar një parcelë prej 5 hektarësh 530.52 KB 00:33
2019-10-16 12:59:47 Milakovic: Faza e parë e projektit do të fillojë shumë shpejt 1.13 MB 01:10
2019-10-16 12:59:47 Tahiri: Një investim tepër të rëndësishëm privat në Komunën e Vushtrrisë 1.09 MB 01:07
2019-10-16 12:26:28 Elezi: Fillon procesi i numërimit të rreth 13 mijë e 500 fletëvotimeve me postë 841.49 KB 00:53
2019-10-16 12:26:27 Elezi: Zarfet e ardhura nga Serbia janë duke u hetuar 176.12 KB 00:10
2019-10-16 12:26:24 Elezi: Në këtë numërimin nuk janë përfshirë votat që kanë ardhur pas afatit ligjor 873.25 KB 00:55
2019-10-15 16:41:35 Haxhiu: Nuk biem pre e kushtëzimeve në negociatat me LDK-në 1.78 MB 01:50
2019-10-15 16:41:33 Haxhiu: Nuk ka pasur ndonjë takim sa i përket këtyre grupeve punuese 720.56 KB 00:45
2019-10-15 16:41:33 Haxhiu: Qeverisja jonë nuk mund të ketë ndonjë bashkëpunim me subjekte të tilla që nuk e njohin Republikën e Kosovës 414.73 KB 00:26
2019-10-15 15:24:31 Sejdiu: është formuar konsiliumi ku nënkupton se të gjitha profilet janë konsultuar të mjekëve 128.54 KB 00:07
2019-10-15 15:24:31 Ramadani: Ne themi vetëm nuk ka sëmundje ngjitëse 737.88 KB 00:41
2019-10-15 15:24:30 Berisha: Gjendja shëndetësore e të gjithë pacientëve është e mirë 735.97 KB 00:46
2019-10-15 15:24:30 Berisha: Si Klinikë mundemi me dhënë informata vetëm sa i përket sëmundjeve infektive 658.01 KB 00:41
2019-10-15 14:33:26 Ahmetaj: Besohet që brenda dy-tre ditëve nis numërimi i votave me kusht 643.37 KB 00:36
2019-10-15 14:33:25 Ahmetaj: Përvec tek kandidatët, nuk ka dallim të votave për subjekte politike 417.62 KB 00:26
2019-10-15 14:33:22 Ahmetaj: Sot në mbrëmje përfundon rinumërimi i votave 418.39 KB 00:26
2019-10-15 12:42:44 Bunjaku: I kemi identifikuar anëtarët të cilët janë të gatshëm për punë, pastaj janë trajnuar 1.29 MB 01:19
2019-10-15 12:42:43 Hoxha: Ne bëjmë kartolina, ne punojmë në shitjen e mjaltës 588.97 KB 00:37
2019-10-15 12:42:43 Kadriu: Pa një punësim për personat me aftësi të kufizuara nuk mund të kemi zhvillim të hovshëm 876.48 KB 00:55
2019-10-15 12:42:42 Aliu: 30 të rinj janë duke u trajnuar në programe të ndryshme përmes qendrave të aftësimit profesional 761.23 KB 00:48
2019-10-15 12:26:59 Muqa:Të krijohen parakushte për të jetuar shëndetshëm 156.27 KB 00:09
2019-10-15 12:26:58 Sahiti: Duhet të kemi një lidhje më të fortë mes qytetarëve dhe natyrës 493.03 KB 00:31
2019-10-15 12:26:57 Behrami: I’u bëj apel të gjithëve që ta ruajmë parkun Gërmia 205.78 KB 00:12
2019-10-15 12:00:03 Rukiqi: Qeveria e ri duhet të investoj në sektorin publik dhe rritjen e eksportit 954.25 KB 01:00
2019-10-15 12:00:01 Rukiq: Parimi i reciprocitetit duhet të dominoj 236.51 KB 00:14
2019-10-15 12:00:00 Rukiqi: Qeveria e re duhet të vazhdoj reformën ekonomike dhe nuk duhet të rris taksat 654.94 KB 00:41
2019-10-15 11:59:59 Dirks:Në këto kushte Kosova nuk mund ta heq nga tavolina ndërtimin e “Kosovës së Re” 1.88 MB 01:53
2019-10-15 10:40:38 Sadiku: Ne do t’i mbështsim pozitat tona 314.57 KB 00:19
2019-10-15 10:40:38 Sadiku: Na kanë premtuar punësime por kjo nuk ka ndodhur 159.42 KB 00:09
2019-10-14 23:53:19 Challandes: Bëmë një ndeshje të mirë 980.42 KB 01:01
2019-10-14 23:52:34 Haxhibegiq: Kosova e meritoi fitoren 525.95 KB 00:33
2019-10-14 17:54:47 Jahjaga: Mbi 17 përqind jetojnë në varfëri prej tyre mbi 5 përqind në varfëri të skajshme 664.30 KB 00:42
2019-10-14 17:51:02 Begolli Pustina: Gazetarët kontribuan për luftimin e varfërisë 290.46 KB 00:18
2019-10-14 17:51:01 Richardson: Varfëria nuk luftohet vetëm me rritje ekonomike 586.03 KB 00:37
2019-10-14 16:58:06 Tuomola: Jemi një nga kolegjet e pakta me një model pedagogjik 1.13 MB 01:09
2019-10-14 16:52:06 Apostolova: Luftimi i korrupsionit dhe krimit të organizuar esencial për BE-në 1.63 MB 01:41
2019-10-14 16:09:46 Daka: Shërbimi i votuesve është ai që e vlerëson ligjshmërinë e votave të ardhura nga diaspora 189.48 KB 00:11
2019-10-14 16:09:45 Gashi: Duhet t’i respektojmë ligjet pavarësisht dëshirave politike 669.64 KB 00:43
2019-10-14 16:09:42 Kurti: Nuk është faji i mërgatës sonë pse vonohet posta 587.60 KB 00:37
2019-10-14 13:56:44 Ademi: Po kujtohet Fadil Vokrri 507.12 KB 00:31
2019-10-14 13:56:43 Saviqeviq: Vokrri do të ishte i lumtur po t’i shihte rezultatet e Kosovës 711.21 KB 00:45
2019-10-14 13:48:03 Milkoreit: Nuk do të jetë vetëm një miqësore e thjeshtë 1.07 MB 01:06
2019-10-14 13:48:00 Ademi: Shumë shpejtë do të luajmë kundër Gjermanisë 569.02 KB 00:36
 
 
 
 
Close The file you are trying to download does not excist or you don't have rights to download it!