Audio

 
 
Time Title Size Kohëzgjatja Download
2020-06-04 14:00:23 Ismajli: Do të doja që në krye të detyrës t’iu shohë më shpesh 579.27 KB 00:36
2020-06-04 14:00:22 Osmani: Ku ishit ju zonja Ismajli kur kryparlamentari gratë deputete i ofendonte me gjuhë çnjerëzore 978.36 KB 00:45
2020-06-04 14:00:21 Osmani: Gratë kanë me fol kur të duan, e kanë me qesh kur të duan 863.93 KB 00:54
2020-06-04 13:56:26 Ferati: Është shumë më rëndësi që të zbardhet funksionimi i qendrës së karantinimit 609.14 KB 00:38
2020-06-04 13:23:57 Hoxha: U përdor parimi selektiv në trajtimin e qytetarëve në karantinë 892.82 KB 00:56
2020-06-04 13:23:57 Hajdari: Prishtinës t’i shtohet sa më shumë gjelbërim 426.18 KB 00:26
2020-06-04 13:23:56 Hajdari: 100 fidan të ri iu kanë shtuar qytetit 436.73 KB 00:27
2020-06-04 13:03:39 Haxhiu: 240 programe po presin për akreditim 306.71 KB 00:19
2020-06-04 13:03:39 Haxhiu: Studentët fillojnë vitin, programet ndodhë që nuk akreditohen 911.04 KB 00:58
2020-06-04 12:59:29 Gaxherri: Kosova nuk ka kohë me prit lojërat e juaja 703.13 KB 00:44
2020-06-04 12:58:02 Kusari: Ato që nuk i keni marrë me premtime elektorale e keni marrë në tavolinë me ndërmjetësimin e presidentit 532.91 KB 00:33
2020-06-04 12:58:01 Kusari: Për herë të parë një qeveri zyrtarisht ia ka jep drejtimin edhe forcën ekzekutive presidentit 877.02 KB 00:55
2020-06-04 12:50:45 Rezniqi: Komisioni ka pranuar gjithsej 50 kërkesa për kompensim, prej tyre 15 janë refuzuar 1,007.71 KB 01:04
2020-06-04 12:50:44 Rezniqi: KGJK nga taksa për programin për kompensim të viktimave janë grumbulluar mbi 241 mijë euro 1.23 MB 01:16
2020-06-04 12:50:43 Gashi: Ligjin për Kompensimin e Viktimave të Krimit nuk po zbatohet as në Gjykatën e Apelit 863.71 KB 00:54
2020-06-04 12:34:09 Hamza: Pako emergjente e qeverisë e vonuar dhe jo gjithpërfshirëse 833.44 KB 00:54
2020-06-04 12:34:08 Hamza: Qeveria nuk i ka përkrahur bizneset 509.69 KB 00:29
2020-06-04 12:25:16 Gashi: Të dashur bashkëpunëtor të djeshëm dhe opozitarë të sotëm mirëserdhët në realitetin e ri politik 1.18 MB 01:13
2020-06-04 12:25:15 Gashi: Ju garantoj që do të jetë standard i bashkëpunimit 785.79 KB 00:49
2020-06-04 12:18:51 Aliu: Në dokumentet e kamionëve që u futen nga Serbia, shtetit tonë i referoheshin si “Republika e Kosovës” 1.08 MB 01:07
2020-06-04 11:55:58 Ibrahimi: Jemi të bllokuar me punë 544.21 KB 00:45
2020-06-04 11:55:57 Cakolli: Ende nuk na kanë lejuar ta ushtrojmë veprimtarinë tonë 492.88 KB 00:31
2020-06-04 11:55:57 Cakolli: Humbjet janë të mëdha 446.07 KB 00:28
2020-06-04 11:09:32 Hoti: Do të jemi llogaridhënës para gjithë deputetëve të Kuvendit 764.19 KB 00:48
2020-06-04 11:09:32 Hoti: Do të fuqizojmë miqësitë tona me partnerët ndërkombëtarë 732.83 KB 00:46
2020-06-03 17:55:40 Thaçi: Nga Kurti kërkohet pranim dorëzim sa më i lehtë i detyrës tek qeveria Hoti. 850.53 KB 00:53
2020-06-03 17:55:40 Thaçi; Kushdo që do të kishte kërkuar prej meje këshillë, unë do këshilloja të votojë për demokracinë 620.79 KB 00:39
2020-06-03 16:15:45 Osmani: Një qeveri e cila në tërësi varet nga votat e Listës Serbe 286.46 KB 00:18
2020-06-03 16:15:43 Osmani: Familja ime politike asnjëherë nuk ka qenë, as nuk do të jetë Hashim Thaçi 178.56 KB 00:11
2020-06-03 16:15:42 Abazi: PDK fshihet pas veprimeve të LDK-së 411.72 KB 00:25
2020-06-03 15:55:30 Hoti: Besoj që do të jemi llogaridhënës para këtij kuvendi 312.17 KB 00:19
2020-06-03 15:55:30 Hoti: Betohemi që punët do të kryejmë me ndershmëri 695.66 KB 00:46
2020-06-03 15:54:13 Kadrijaj: Asnjë qeveri nuk është formuar pa Listën Serbe 409.33 KB 00:25
2020-06-03 15:54:11 Kadrijaj: I kemi votat për votimin e qeverisë së re 108.22 KB 00:06
2020-06-03 15:45:53 Haradinaj: Ka qenë koincidencë vizita me presidentin në shtëpinë e Haxhi Shalës 1.31 MB 00:32
2020-06-03 15:45:53 Haradinaj: ka mundësi reale që kjo qeveri të shkojë me mandat të plotë 104.39 KB 00:06
2020-06-03 15:32:43 Hasani: Sukseset nuk vijnë rastësish 877.79 KB 00:55
2020-06-03 15:32:42 Muja: Kemi bërë një punë jashtëzakonisht të madhe 617.57 KB 00:39
2020-06-03 15:32:42 Shala: Shpresoj të përgatitemi sa më mirë për Lojëra Olimpike 509.65 KB 00:32
2020-06-03 15:30:42 Hoti: Me partnerët e koalicionit qeverisës kemi bërë një program qeverisës që i adreson nevojat e qytetarëve 645.50 KB 00:40
2020-06-03 15:24:15 Kurti: Me vite është kërkuar zgjidhja “Kartonit të gjelbër” 531.76 KB 00:33
2020-06-03 15:24:14 Bislimi: MEPTINIS-i ka nevojë edhe për 28 milionë euro të tjera 198.76 KB 00:12
2020-06-03 15:24:13 Hajdari: KRU “Mitrovica” ka dështuar në realizmin e projekteve 440.63 KB 00:27
2020-06-03 15:18:39 Limaj: Qeveria re kthen normalitet, stabilitet, urtësi dhe bashkon Kosovën 553.14 KB 00:34
2020-06-03 15:12:37 Pacolli-Dalipi: Hoti kryeministër I qeverisë ilegale 1.24 MB 01:16
2020-06-03 15:07:29 Shala: Fokus të veçantë do të ketë përmbyllja e dialogut me Serbinë 314.01 KB 00:07
2020-06-03 14:54:39 Veseli: Avdullah Hoti kopje origjinale e një mashtrimi, PDK nuk voton këtë qeveri 1.66 MB 01:43
2020-06-03 14:54:38 Veseli: Albin Kurti iku prej vetës 1.25 MB 01:17
2020-06-03 14:53:17 Shala: Vota ime do të jetë pro qeverisë Hoti 428.38 KB 00:27
2020-06-03 14:51:48 Zhegolli: Kam dal prej shtëpisë për të vdekur 1,003.96 KB 01:01
 
 
 
 
Close The file you are trying to download does not excist or you don't have rights to download it!