Audio

 
 
Time Title Size Kohëzgjatja Download
2019-07-23 17:58:46 Ademi: Një kunorë që është nga familja Ferdinand, vëllai Ferdinand nga Manchester United 424.83 KB 00:26
2019-07-23 17:58:46 Ademi: Legjendat si ky do t’i nderojmë me një minut duartrokitje 209.41 KB 00:13
2019-07-23 16:20:56 Krasniqi: MTI ka iniciuar procedurat për fazën e dytë zgjerim i parkut të biznesit 1.76 MB 01:50
2019-07-23 16:20:56 Jetullahi: Zona ekonomike për Drenasin do të jetë një shtyllë tjetër për zhvillimin ekonomik 944.06 KB 01:00
2019-07-23 16:20:55 Pedrejon: Objektivi i kësaj zone është që të mbështetë zhvillimin ekonomik të Kosovës 209.82 KB 00:13
2019-07-23 16:20:55 Krasniqi: MTI ka vendosur lartë në listën e prioriteteve zhvillimin dhe forcimin e zonave ekonomike 795.01 KB 00:50
2019-07-23 15:40:11 Belegu: Shpresojmë që pasnesër të jetë në Prishtinë 285.17 KB 00:18
2019-07-23 15:40:11 Belegu: Duhet të besojmë se dhe ky gjyqësor është i pavarur dhe nuk duhet të ndikohet nga politika 245.67 KB 00:15
2019-07-23 15:40:10 Belegu: Kësaj radhe shpresoj që mos të jetë i akuzuar nga një Gjykatë ndërkombëtare 510.77 KB 00:32
2019-07-23 14:56:46 Konjufca: Lëvizja Vetëvendosje bën thirrje për caktimin e sa më të shpejt të datës së zgjedhjeve 957.57 KB 01:00
2019-07-23 14:56:45 Zeka: Agron Mustafa për një ditë ka sjellë fatura nga vende të ndryshme 1.59 MB 01:39
2019-07-23 14:56:45 Zemaj: Prej përkshrimeve tuaja del se kemi të bëjmë me krim të organizuar 140.48 KB 00:08
2019-07-23 14:56:45 Kojufca: Opsioni i parë i preferuar është koalicioni me LDK-në 145.55 KB 00:08
2019-07-23 14:56:45 Ramaxhiku: Nuk kam qenë prezent në nënshkrimin e kontratës 343.97 KB 00:21
2019-07-23 14:56:44 Bislimi: Kjo Qeveri nuk ka më mandat për të implementuar programin e saj qeverisës 792.23 KB 00:50
2019-07-23 14:56:44 Ramaxhiku: Unë mbaj përgjegjësi për veprimet e mia 468.30 KB 00:29
2019-07-23 14:56:44 Ymeri - Ramaxhikut: Emri juaj është paraqitur në disa prej çështjeve që i kemi nën hetim 447.53 KB 00:28
2019-07-23 14:56:44 Ramaxhiku: Nuk kam qenë i përfshirë në marrëveshjen me Z-Mobile 686.58 KB 00:43
2019-07-23 14:56:43 Haxhiu: A është e vërtetë se jeni marrë vesh em Z-Mobile që t’i tërhiqni paditë ndaj saj 366.09 KB 00:23
2019-07-23 14:14:41 Qyqalla: Vdekja e tij mban nënshkrimin e Policisë dhe vulën përfunimtare të Prokurorisë 1.05 MB 01:05
2019-07-23 14:14:39 Qyqalla: Po protestojmë kundër cdo mendësie raciste 323.88 KB 00:20
2019-07-23 14:14:39 Qyqalla: Kërkojmë që prokurori i rastit të shkarkohet nga detyra 1.25 MB 01:17
2019-07-23 13:49:03 Todorovska: Shpresojmë që me këtë projekt të ndikojmë në zvogëlim të migrimit 497.43 KB 00:31
2019-07-23 13:49:02 Shkodra: Sigurohemi që do u mbështesim që punimet tuaja të shihen edhe jashtë kufijve të Ballkanit 502.69 KB 00:31
2019-07-23 13:49:02 Jashari: Sot po e prezantoj mjaltin nga lule Radhiqe 367.05 KB 00:23
2019-07-23 13:49:02 Muharremi: Kemi mbështetur fushat e trashëgimisë, gratë dhe të rinjët me qëllim që të krijojmë koncepte të reja të ndërmarrisës sociale 619.97 KB 00:39
2019-07-23 13:49:01 Gashi: Panairet më kanë sjell përfitime për biznesin që zhvilloj 289.22 KB 00:18
2019-07-22 19:15:54 Shala: Vendimi është i bazuara në ligj, sado që është i dhëmbshëm për persona specifik 589.68 KB 00:37
2019-07-22 19:15:53 Saliuku: Gani Halili i cili po më kërcënon, e dinë ai çfarë kërcënimesh 1.15 MB 01:11
2019-07-22 19:15:53 Saliuku: Kam dhënë burrin dëshmorë dhe plagët e vajzës s’po muj i shëroj qe 20 vjet 1.46 MB 01:31
2019-07-22 19:15:53 Saliuku: Nëse nuk më bëjnë zgjidhje, kam me bërë vetvrasje 1.05 MB 01:05
2019-07-22 17:29:12 Cakolli: Zgjedhjet mund të mbahen dhe në rast se KQZ-ja mbetet me kompozicionin aktual që ka 663.13 KB 00:42
2019-07-22 17:29:11 Baraliu: Duhet të kompletohet përbërja e KQZ-së 426.37 KB 00:26
2019-07-22 16:01:10 Haxhiu: Me i thirr rektorët edhe anëtarët e Këshillit 404.09 KB 00:25
2019-07-22 16:01:10 Haxhiu: Komisioni nuk po pranon t’i thërrasë akterët kryesor 363.78 KB 00:23
2019-07-22 15:51:53 Haradinaj: Urojmë që miqësia jonë Kosovë – Amerikë të jetë e përjetshme 291.33 KB 00:18
2019-07-22 15:51:53 Konsnett: Monumenti i Bob Dole le të shërbejë për një Kosovë me mundësi për të gjithë 779.16 KB 00:49
2019-07-22 15:51:52 Zeka: Busti i Bob Dole të shndërrohet në simbol të përpjekjeve për rritje ekonomike 470.48 KB 00:29
2019-07-22 15:51:52 Dole: Jam shumë krenar për popullin e Kosovës 287.67 KB 00:17
2019-07-22 15:51:52 Nagafci: Rekomandimet jepen në bazë të standardeve të cilat janë qartë të përcaktuara 1.09 MB 01:07
2019-07-22 15:51:52 Haradinaj: Vizita e Bob Dole ishte kthesë për popullin e Kosovës në vitin 1999 793.85 KB 00:50
2019-07-22 15:46:23 Kurteshi: Deklaratat politike e dëmtojnë procesin në përgjithësi 1.46 MB 01:31
2019-07-22 15:46:22 Bunjaku: Nuk kemi nevojë secili me qajë me lot krokodili se sa i dojna të rinjtë dhe të rejat 503.45 KB 00:31
2019-07-22 15:46:22 Veselaj: Është shqetësuese që në prag të regjistrimit të studentëve mbyllen këto universitete 1.31 MB 01:21
2019-07-22 15:46:21 Çaushi: E dimë se të gjitha këto universitete të pasluftës kanë qenë fushatë elektorale 1.30 MB 01:21
2019-07-22 13:02:15 Nuha: Do të marrin pjesë mbi 12 ekipe me nga 7 çiklistë 515.60 KB 00:32
2019-07-22 13:02:14 Nuha: Më 26 korrik fillon etapa e parë e edicionit 894.35 KB 00:57
2019-07-22 12:44:35 Shala: Çiklistët janë në kulminacion 300.24 KB 00:18
2019-07-22 12:44:34 Azemi: Garuesit do t’i plasojnë pikët në nivelin ndërkombëtar 307.57 KB 00:19
2019-07-22 11:45:42 Hodaj: Asnjë centimetër nuk është pronë publike 238.39 KB 00:14
 
 
 
 
Close The file you are trying to download does not excist or you don't have rights to download it!