Lajme

Koha Titulli Vendi Agjencia
10.07.2014 15:12 ‘Miliona vajza janë të detyruara në seks apo martesë të padëshiruar’ Kosovapress
10.07.2014 14:54 Nga 2 vjet dënim ia shtojnë dhe 2, për tentim dhunimi Prishtinë Kosovapress
10.07.2014 14:49 Joseph: Tensionimet në Maqedoni, mjaft serioze Uashington Washington D.C Kosovapress
10.07.2014 14:46 Çka e njoftoi Zhbogari - Hoxhajn? Prishtinë Kosovapress
10.07.2014 14:43 Gjykata Themelore e Gjilanit shënon progres në zgjidhjen e lëndëve Gjilan Kosovapress
10.07.2014 14:35 Kosovari që u arrestua në Slloveni, 10 kg marihuanë iu gjetën në shtëpi Prishtinë Kosovapress
10.07.2014 14:30 Teksas, babai vret 4 fëmijët e vet të mitur dhe 2 persona Texas Kosovapress
10.07.2014 14:25 Vajza i dërgon babait gabimisht selfienudo në celular Kosovapress
10.07.2014 14:24 Zyrtarisht është UFO, Kili publikon fotot kili Kosovapress
10.07.2014 14:24 Pranoi se ka armë dhe ja konfiskuan, e arrestuan dhe e liruan menjëherë Istog Kosovapress
10.07.2014 14:02 Përleshje fizike në mes të deputetëve në Kuvendin e Shqipërisë Tiranë Kosovapress
10.07.2014 13:36 Zgjedhjet e 8 qershorit vlerësohen pozitivisht, me gjithë mangësitë e shumta Prishtinë Kosovapress
10.07.2014 13:30 Aksident trafiku në rrugën Klinë - Pejë, humb jetën një person Pejë Kosovapress
10.07.2014 13:08 Kryetarja e Gjakovës Mimoza Kusasri-Lila, për vizitë në Shkodër Shkodër Kosovapress
10.07.2014 13:07 Gjermania i kërkon Serbisë nënshkrimin e traktatit për fqinjësi me Kosovën Beograd Kosovapress
10.07.2014 12:27 OBSH: Pelegrinët në haxhillëk të kenë kujdes ndaj sindromit MERS New York Kosovapress
10.07.2014 12:13 Sport: Suarez-in orët e ndajnë nga Barcelona Kosovapress
10.07.2014 11:55 Dardan Sejdiu lirohet nga detyra e nënkryetarit të Komunës së Prishtinës Prishtinë Kosovapress
10.07.2014 11:53 Sport: Sabella: Do ta japim më të mirën kundër Gjermanisë Kosovapress
10.07.2014 11:44 Koalicioni regjistrohet si grup i përbashkët parlamentar Prishtinë Kosovapress