Lajme

Koha Titulli Vendi Agjencia
29.01.2015 17:07 Krstiç : Nuk ka postblloqe në Brezovicë Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:44 Mbi 2 mijë e 700 rahovecian kanë aplikuar për legalizim të ndërtimeve Rahovec Kosovapress
29.01.2015 16:42 Deputetët e Kuvendit , lobojnë për anëtarësim në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:35 Gjendet i vdekur një 74 vjeçar Vushtrri Kosovapress
29.01.2015 16:34 Kosova dhe Shqipëria bashkë kundër krimeve ndërkufitare Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:34 Kosova dhe Shqipëria bashkë kundër krimeve ndërkufitare Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:34 Konfirmohet interesimi i Interit për Touren Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:26 Kuvendi i Shqipërisë seancë të veçantë për Holokaustin Tiranë Kosovapress
29.01.2015 16:19 Arrestohen dy shtetas të Serbisë për kontrabandim me migrantë Mitrovicë Kosovapress
29.01.2015 16:12 Nisma mbështet protestën e 4 shkurtit Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:07 Kuçi: Avokatët kanë përgjegjësi si prokurorët dhe gjyqtarët Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 15:51 Haradinaj: Nuk merremi me paranojat e liderëve institucional Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 15:39 Protestuesit e dhunshëm po sillen në gjykatë Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 15:31 Analizat e gjakut tek bebet tash do të bëhen në Klinikën e Neonatologjisë Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 15:26 Milani dhe Roma merren vesh për Destron Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 15:26 Të mërkurën protestë Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 15:00 Demolli e njofton ambasadorin e Norvegjisë për FSK-në dhe FAK-un Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 14:54 Sindikata e Policisë në mbrojte të policëve të lënduar në protestë Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 14:40 Veteranët kërcënojnë Rektoratin me protesta Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 14:21 Haradinaj: Liderët e shtetit paranoik Prishtinë Kosovapress