Lajme

Koha Titulli Vendi Agjencia
29.01.2015 19:41 Osmani: BNK përmirëson kushtet e jetesës për banorët në zonat kufitare Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 19:22 Mustafa dhe Gentilini biseduan për takimet që do mbahen në Bruksel Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 18:59 Një grup i të rinjve nga Beogradi viziton Prishtinën Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 18:59 Mori lëndime në protestë, dërgohet për shërim në Turqi Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 18:29 Gratë e Kosoëvs kërkojnë nga Isa Mustafa ta shkarkojë Jabllanoviqin Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 18:17 Zyrtare: Ameobi në Crystal Palace Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 18:09 Rashiq: Jabllanoviq duhet të japë dorëheqje morale Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 17:58 INPO kërkon nga komuna që të ndërhyjë në kopshtin e fëmijëve Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 17:56 Ylli Hoxha: Sami Hamiti simbol i korrupsionit në Prishtinë Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 17:38 Neuer kërkon fitore ndaj Wolfsburgut Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 17:21 VV:Të mërkurën protestë, nuk na ndal asgjë Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 17:16 Haradinaj viziton të lënduarit nga protesta Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 17:15 Në Gjykatën Themelore po vazhdon seanca ndaj protestuesve Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 17:07 Krstiç : Nuk ka postblloqe në Brezovicë Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:44 Mbi 2 mijë e 700 rahovecian kanë aplikuar për legalizim të ndërtimeve Rahovec Kosovapress
29.01.2015 16:42 Deputetët e Kuvendit , lobojnë për anëtarësim në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:35 Gjendet i vdekur një 74 vjeçar Vushtrri Kosovapress
29.01.2015 16:34 Kosova dhe Shqipëria bashkë kundër krimeve ndërkufitare Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:34 Kosova dhe Shqipëria bashkë kundër krimeve ndërkufitare Prishtinë Kosovapress
29.01.2015 16:34 Konfirmohet interesimi i Interit për Touren Prishtinë Kosovapress