Lajme

Koha Titulli Vendi Agjencia
31.10.2014 21:57 VV: Lista Serbe me direktiva nga qeveria e Serbisë Rahovec Kosovapress
31.10.2014 21:38 Brovina ripërsërit se nuk ka seancë, blloku këmbëngul Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 20:44 VV kërkon largimin e drejtoreshës së Arsimit në Gjakovë Gjakovë Kosovapress
31.10.2014 20:00 Të arriturat e ATK-së, kënaqin FMN-n Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 19:28 Posteri i DokuFest-it më i miri për vitin 2014 Prizren Kosovapress
31.10.2014 19:01 Prishtinasit në Halloween vetëm për hatër të fëmijëve Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 17:50 FSK dhe FAM avancojnë bashkëpunimin Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 17:39 FSK dhe Forca e Armatosur e Maqedonisë avancojnë bashkëpunimin Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 17:39 Greqia e interesuar për avancimin e bashkëpunimit ekonomik me Kosovën Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 17:21 Hoxhaj në Sllovaki kërkon mbështetje për agjendën integruese Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 17:02 Korab Shaqiri synon film dokumentar për Mitrovicën Mitrovicë Kosovapress
31.10.2014 16:39 Mitrovica bëhet me kontejnerë nëntokësorë Mitrovicë Kosovapress
31.10.2014 16:36 Arrestohet një i dyshuar për ‘kontrabandim me migrantë’ Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 16:20 Asambleistet e Mitrovicës ndajnë 19.700 euro për mamograf Mitrovicë Kosovapress
31.10.2014 16:09 Vidhen rreth 6 mijë euro nga një kasino në Mitrovicë Mitrovicë Kosovapress
31.10.2014 16:07 U përurua zgjerimi i pikëkalimit kufitar në Vermicë Prizren Kosovapress
31.10.2014 16:06 Standardet e reja të miellit, drafti final ‘në dorë’ të Kosovës Tiranë Kosovapress
31.10.2014 15:46 PDK e LDK akuzojnë njëra-tjetrën në Lipjan Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 15:43 Kosova dhe Shqipëria me marrëveshje për bujqësi Prishtinë Kosovapress
31.10.2014 15:29 Haradinaj merr mbështetjen e strukturave të AAK-së për ndërtimin e institucioneve Prishtinë Kosovapress